QUOTE(Saulužė @ 2007 06 11, 23:38)
3 mėn. sveria 5500 g, o gimė tai mažutis 2800 g
Priauginėjom po kilogrmą, paskutinysyk pusę
Aš jam daugiau duodu, nes mačiau, kad kai tik baigdavos maistelis - paleisdavo dūdas net kūkčiodamas, o dabar pavalgo ir ramu
Tik vat galvoju, jei jis jau valgo tiek, kiek turėtų valgyt nuo penkto mėn, tai turbūt kitą mėn reiks papildomai duot. ar nebus jam perdaug
O gal Hipp 2 tas pats kiekis sotesnis, nors jis nuo penkto mėn, man rodos
Mes 4men panasiai tiek sveriam
Manau visai normaliai jus cia priaugat, tikrai nera ko jaudintis, ir duok kiek tik nori valgyt.Juk ir gime nedidele. nemanau kad labai jau gerai priaugt per men kokius 2kg ir daugiau
Maniske irgi kartais paleidzia dudas, kai maitinu misinuku, niekaip neatspeju kiek jai padaryt. Kai daug padarau,tai palieka nemazai, kai maziau padarau,tai alkana dar lieka
Del misinuko,tai duok iki 5men Hipp1, jis irgi sotus. Hipp2 yra subalansuotas vyresniam kudikiui, kitokiu ir kitais kiekiais medziagu yra. Nors as pvz primaitinau ir Hipp Pre ir Hipp1, bet suvalgydavo tiek pat, nors Hipp1 ir yra sotesnis
Papildyta:
QUOTE(ssiimmaa @ 2007 06 12, 00:37)
na daug suvalgot. mano 7 men duodu po 225ml
bet as irgi truputi daugiau nei ant pakelio nurodyta duodavau nes taip pat nepatenkintas sauke!
hipp2 nuo 4men. siaip skrandukas gali issitampyt, ir jus nemazai priaugat. mano drauges leliukas dvieju menesiu priaugo 1300g paskutini men, tai daktare sako oho, jei taip ir toliau 4 menesiu i mokykla gales eiti
yra kzakokia formule, kiek turi suvalgyti i para, tik bijau pameluoti, man rodos kad turi suvalgyt 1/8 savo svorio. tai tarkim jei sveria 5500, turetusuvalgyti 687.5, tai iseina po 130 per karta
oi nesamone
mes apgaudinedavom truputi maziuka savo
duodavau truputi mazesne soske, na skylute mazesne, jis ilgiau traukdavo ir jam atrodydavo kad daugiau pienuko
vis gi sotumo jausmas ateina veliau, o jei didesne soske, tai isgerdavo vienu mauku ir ziuredavo akis isputes
10d-2men 1/5 svorio
2-4men 1/6 svorio
4-6men 1/7 svorio
6-8men 1/8svorio
8-11men 1/9 svorio
12 ir daugiau 1/10 svorio
Na del apgaudinejimo,tai nezinau. Pries kelias savaites pakeiciau soskyte su didesne skylute,tai suvalgom vistiek tiek pat