Įkraunama...
Įkraunama...

Visi klausimai apie HIPP mišinukus

QUOTE(Saulužė @ 2007 05 29, 23:47)
Hipp 1 tinka nuo pirmųjų dienų, Hipp 2 nuo 4 mėn, o Hipp pre yra ne toks sotus 4u.gif

Perskaiciau,kad sis sotesnis,taciau kada duoti sotesni,o kada ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 05 30, 11:50)
Perskaiciau,kad sis sotesnis,taciau kada duoti sotesni,o kada ne? g.gif

Aš tai visada duodu tik HIPP 1, o vėliau žadu duoti tik HIPP 2, mes naudojam su probiotikais, čia manau ta pats 4u.gif O hipp pre lygtais yra kažkoks ekologiškas irgi galima nuo gimimo, bet aš nemačiau jo pirkt, nors specialiai neieškojau. Man atrodo, kad nereikia jų kaitalioti, naudoti vieną, o po to keisti pagal amžių tik.
O tau kažkas patarė būtent Hipp pre naudot? bigsmile.gif
Atsakyti
kai tik pradejom misinuka sesele patare pirkti hipp pre, nes jis artimiausias sudetimi ar kazkuo skoniu gal mamytes pieneliui. ji pradziai, gal savaitele, na kol pripras prie misinuko. o po to hipp1, nuo 4 men hipp2, nuo 8 men hipp3 atrodo taip. smile.gif mes su hipp augam, jau reiks tuoj keist i hipp3 smile.gif tik perkam visada zydra pakuote, su bio zenkliuku, nes ilgiau pavartojus su probiotikais kieteja viduriukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2007 05 30, 16:06)
tik perkam visada zydra pakuote, su bio zenkliuku, nes ilgiau pavartojus su probiotikais kieteja viduriukai  rolleyes.gif

Mes jau keitėm kelis mišinukus. Iš pradžių atrodo viskas gerai, o pavalgius kokį mėnesį kietėjo viduriukai doh.gif
O nuo šito niekam nekietėja, ar tik tavo vaikučiui taip? bigsmile.gif
Ir čia Hipp su probiotikais, tik žydra pakuotė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2007 05 30, 22:42)

ruzava pakuote yra su probiotikais. zydra yra be, is ekologisku ukiu su bio zenkliuku (uz kuriuos bent jau siauliuose nuko parduotuvej galima dovanyciu gauti biggrin.gif). mums kieteja viduriukai ilgiau probiotiku pavartojus, nesvarbu ar su maisteliu, ar kapsulytem (reikejo vartoti kai biskiuka sirgo mazuliukas). kiek zinau ne mano leliui vienam taip, nes sesele perspejo musu kad gali kieteti ilgiau pavartojus probiotiku.
jei jus tik su pro biotikais ragavot pabandykit be smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssiimmaa: 30 gegužės 2007 - 23:16
Help mamytes, man ir iskilo beda su siuo misinuku 4u.gif , siaip mes vartojome ta Hipp pre, nes pagalvojau kad tas raudonas alergikiem vaikuciams, o dabar jau mums 4 menesiai su biskiu, nebezinau ka duoti, kaip suprantu to Hipp pre nebuna nuo 4 men, nes niekur nerandu, tai man dabar naudoti ta raudona Hipp2? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2007 05 30, 15:02)
Aš tai visada duodu tik HIPP 1, o vėliau žadu duoti tik HIPP 2, mes naudojam su probiotikais, čia manau ta pats 4u.gif  O hipp pre lygtais yra kažkoks ekologiškas irgi galima nuo gimimo, bet aš nemačiau jo pirkt, nors specialiai neieškojau. Man atrodo, kad nereikia jų kaitalioti, naudoti vieną, o po to keisti pagal amžių tik.
O tau kažkas patarė būtent Hipp pre naudot? bigsmile.gif

Nezinau, tiesiog nusipirkau toki,kai prireike misinuko blush2.gif O kai niekur sio neberadau pirkti,tai paemiau Hipp1, bet tuoj teks pereiti prie Hipp2 ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulužė @ 2007 05 30, 22:42)
Mes jau keitėm kelis mišinukus. Iš pradžių atrodo viskas gerai, o pavalgius kokį mėnesį kietėjo viduriukai doh.gif

Maniskei kietejo, tai tustindavosi kas 3 dienas,ne vaistukai nepadejo, bet dabar ragaujame darzovyciu,tai viskas susitvarke, ne probiotikai nebekietina thumbup.gif
Atsakyti
Aišku, na kol kas nekeisiu, kol viskas gerai (tfu tfu tfu)
Nes jau gaila mažio, kas mėnesį po naują maistelį doh.gif
Bet jei kas, tai bandysim tą ekologišką ax.gif
Ačiū mamos už patarimus, nes mūsų gydytojos šituo klausimu nerasta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigrine @ 2007 05 31, 11:12)
Help mamytes, man ir iskilo beda su siuo misinuku 4u.gif , siaip mes vartojome ta Hipp pre, nes pagalvojau kad tas raudonas alergikiem vaikuciams, o dabar jau mums 4 menesiai su biskiu, nebezinau ka duoti, kaip suprantu to Hipp pre nebuna nuo 4 men, nes niekur nerandu, tai man dabar naudoti ta raudona Hipp2? blush2.gif

siaip hipp pre yra paciai pradziai, po jo seka hipp1, o po to hipp2. keista kad maziukui tavo uzteko hipp pre, pakankamai sotus buvo.. g.gif mes kai klausem parduotuvej nuo kada duoti hipp 2, sako nuo 4menesiu galima jau, bet jei uztenka vaikuciui hipp 1 tai gali dar ir nekeisti. tai va kaip patarciau: hipp pre yra zydra pakuote, ju man rodos ruzavu nera. siulyciau pirkti hipp 1 zydra pakuote, nes hipp 2 iskart gali buti per sotus. pabandyk hipp 1, koki menesiuka, ar maziau, ziurek ar uztenka nurodomo kiekio vaikeliui ar nesijaus alkanas. jei taip tai imkit hipp2. alergiskiem yra su raidelem HA, o melynas nuo raudono skiriasi tik tuo kad melynas is ekologisku ukiu o raudonas su probiotikais. abieju spalvu yra ir hipp1 ir hipp2. jei visa laika valget melyna tai ir nekeiskit, toliau valgykit melyna tik su skaiciuku 1 arba 2 (patarciau 1 pradziai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2007 05 31, 19:58)
siaip hipp pre yra paciai pradziai, po jo seka hipp1, o po to hipp2. keista kad maziukui tavo uzteko hipp pre, pakankamai sotus buvo..  g.gif mes kai klausem parduotuvej nuo kada duoti hipp 2, sako nuo 4menesiu galima jau, bet jei uztenka vaikuciui hipp 1 tai gali dar ir nekeisti. tai va kaip patarciau: hipp pre yra zydra pakuote, ju man rodos ruzavu nera. siulyciau pirkti hipp 1 zydra pakuote, nes hipp 2 iskart gali buti per sotus. pabandyk hipp 1, koki menesiuka, ar maziau, ziurek ar uztenka nurodomo kiekio vaikeliui ar nesijaus alkanas. jei taip tai imkit hipp2. alergiskiem yra su raidelem HA, o melynas nuo raudono skiriasi tik tuo kad melynas is ekologisku ukiu o raudonas su probiotikais. abieju spalvu yra ir hipp1 ir hipp2. jei visa laika valget melyna tai ir nekeiskit, toliau valgykit melyna tik su skaiciuku 1 arba 2 (patarciau 1 pradziai)  4u.gif

Va, pasirodo, Hipp Pre yra neisnesiotiems skirtas ax.gif Matyt todel netoks sotus,kaip 1 ir 2 mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2007 05 31, 19:58)
siaip hipp pre yra paciai pradziai, po jo seka hipp1, o po to hipp2. keista kad maziukui tavo uzteko hipp pre, pakankamai sotus buvo..  g.gif mes kai klausem parduotuvej nuo kada duoti hipp 2, sako nuo 4menesiu galima jau, bet jei uztenka vaikuciui hipp 1 tai gali dar ir nekeisti. tai va kaip patarciau: hipp pre yra zydra pakuote, ju man rodos ruzavu nera. siulyciau pirkti hipp 1 zydra pakuote, nes hipp 2 iskart gali buti per sotus. pabandyk hipp 1, koki menesiuka, ar maziau, ziurek ar uztenka nurodomo kiekio vaikeliui ar nesijaus alkanas. jei taip tai imkit hipp2. alergiskiem yra su raidelem HA, o melynas nuo raudono skiriasi tik tuo kad melynas is ekologisku ukiu o raudonas su probiotikais. abieju spalvu yra ir hipp1 ir hipp2. jei visa laika valget melyna tai ir nekeiskit, toliau valgykit melyna tik su skaiciuku 1 arba 2 (patarciau 1 pradziai)  4u.gif

Labai didelis dekui uz issamu atsakyma, tik dar vienas klausimas iskilo, kodel as niekur nematau melyno pakelio kad butu Hipp 1 arba Hipp 2, matau tik tie raudoni su ksaiciais, o tuos melynus randu tik su pre uzrasiuku, bet be jokiu skaiciuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigrine @ 2007 05 31, 23:18)
Labai didelis dekui uz issamu atsakyma, tik dar vienas klausimas iskilo, kodel as niekur nematau melyno pakelio kad butu Hipp 1 arba Hipp 2, matau tik tie raudoni su ksaiciais, o tuos melynus randu tik su pre uzrasiuku, bet be jokiu skaiciuku 4u.gif

As irgi tik taip randu g.gif Na pas mus gal tik tokius veza, miestas ne is didziuju... schmoll.gif
Atsakyti