Įkraunama...
Įkraunama...

Visi klausimai apie HIPP mišinukus

Kažkada bandėm savo mažylei duoti HIPP mišinuko, bet ji jo atsisakė ir net nesiruošė toliau gerti schmoll.gif
Atsakyti
Na mums jis irgi blogai išsiplaka,naudojama Hipp 2 numeriuką,jeigu su karštesniu vandenuku,tai po ilgo plakimo išsiplaka,bet šiaip sunkiai tirpsta.Paskutinio metu mažai mano mergytė jo ir tesuvalgo,nors pirmojo nr.suvalgydavo daug...
Neatpylinėja,viduriukai nekietėja,tačiau vis galvojau gal bandyti keisti,tik prisibijau jog organizmas jau bus pripratęs prie Hipp ir gali nepriimti kitokio mišinėlio g.gif
Atsakyti
Naudojam Hipp NAN HA1, bet kietėja viduriukai.

Galvojam pabandyt Hipp 1 plus su probiotikais. Gal bus geriau? Ar kas bandėt?
Atsakyti
QUOTE(ramiai! @ 2009 10 14, 11:23)

cia as gal ne i misiniuku tema bet apie hipp su probiotikais kosyte.pabandem,valgem lyg ir skaniai,bet atpylinejom ojojoj kaip. schmoll.gif siaip hipp visas kitas tyreles ir kosytes valgom noriai ir skaniai-o stai su kose-nesusitvarkem...gal kam taip pat buvo?pasidalinkit mamytes pastebejimais. 4u.gif
Atsakyti
o man visai patinka hipp2 su probiotikais,anksciau naudojau tik aptamil bet dabar pamaisau ir hipp ax.gif
Atsakyti
Kai pritrūko MP apie3mėn. bandėm primaitinti HIPP 1, bet nuo jo pūtė pilvuką. Pabandėme Aptamil Comfort - Pradėjo labai atpylinėti, kakučiai pažaliavo, net iš burnytės smirdėti pradėjo, tai tuoj pat pakeitėme į HIPP BIO , ir pagaliau mums tiko thumbup.gif
Atsakyti

! 
Mielos mamos,

Leiskite jums priminti, kad mišinukų pardavimas/dovanojimas Forume draudžiamas! Nesilaikančioms taisyklių bus skiriamos nuobaudos.

Moderatorė HappyAngel

Atsakyti
QUOTE(Nerutia @ 2009 10 11, 15:10)
Na mums jis irgi blogai išsiplaka,naudojama Hipp 2 numeriuką,jeigu su karštesniu vandenuku,tai po ilgo plakimo išsiplaka,bet šiaip sunkiai tirpsta.Paskutinio metu mažai mano mergytė jo ir tesuvalgo,nors pirmojo nr.suvalgydavo daug...
Neatpylinėja,viduriukai nekietėja,tačiau vis galvojau gal bandyti keisti,tik prisibijau jog organizmas jau bus pripratęs prie Hipp ir gali nepriimti kitokio mišinėlio  g.gif

Mes dar kartais geriame si Hipp 2 pienuka, man ir blogai issiplakdavo, i guziukus susoka ir nieko nepadarysi doh.gif
Bet po to pradejau i maza kieki pilti pieno milteliu (i 60 ml vandens 4 sauksteliai) ir issiplaka kuo puikiausiai, o po to dapili vandens kiek reikia, siuo atveju iki 140 ml ir viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raigra: 29 lapkričio 2009 - 13:08
Labai prasau patarimo.. Mano mergytei 2men su virsum.. maitinau gal 5 savaites MP ir primaitindavau Hipp PRE. Taip jau gavosi, jog perejom tik prie misinuko, todel Hipp PRE pakeitem i Hipp1. Valgo... bet pastebejau, jog mazoji labai nori atsigerti. Duodu vandenuko arba pankoliu arbatytes - godziai geria. Kartais aiskiai stumia soskyte su misinku ir nusiramina tik atsigerus. Per para gali ir iki 200ml arbatos isgerti. Ar kam nors taip buvo? Gal jai tiesiog truksta skysciu, nes pastebejau, jog Hipp1 tirstesnis uz Hipp PRE.. As jau ir apie diabeta pradedu galvoti.. Labai prasau patarkit. Aciu.
Atsakyti
Sveiki dar karteli,

Mes valgome Hipp1 BIO. Valgo 6-8 kartus per para ir suskaiciavus gaunasi apie 600-650ml. Tustinasi dazniausiai 2 kartus per para, kartais kietesnis, kartais skystesnis.. Per pirma menesi priaugo 1kg (nuo 2790 iki 3790), per antra truputi maziau. Visa kita atrodo neblogai - pavalgius nusiramina, jei nenori miegelio - sypsosi, guguoja, rankytem mojuoja ir zaisliukus judina.. tik del tu skysciu.. Bet jeigu sakot, kad normalu - nuraminot smile.gif o geriau duoti pankoliu arbatyte (Hipp geriam) ar paprasta vandenuka?
Dar karteli aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnytuke @ 2009 12 02, 02:04)
Labai prasau patarimo.. Mano mergytei 2men su virsum.. maitinau gal 5 savaites MP ir primaitindavau Hipp PRE. Taip jau gavosi, jog perejom tik prie misinuko, todel Hipp PRE pakeitem i Hipp1. Valgo... bet pastebejau, jog mazoji labai nori atsigerti. Duodu vandenuko arba pankoliu arbatytes - godziai geria. Kartais aiskiai stumia soskyte su misinku ir nusiramina tik atsigerus. Per para gali ir iki 200ml arbatos isgerti. Ar kam nors taip buvo? Gal jai tiesiog truksta skysciu, nes pastebejau, jog Hipp1 tirstesnis uz Hipp PRE.. As jau ir apie diabeta pradedu galvoti.. Labai prasau patarkit. Aciu.

Maniškis taip pat valgo Hipp 1 su probiotikais. Kai buvo mažesnis taip pat atsisakydavo mišinuko ir mieliau gerdavo pankolių arbatą (Hipp), išgerdavo įvairiai ir 100 ml per dieną ir 200 ml ir daugiau. Bet aš dėl to nepergyvenau. Nes būna tikrai, kad vaikutis nenori valgyti, o nori tik atsigerti. Jei svoris auga normaliai tai manau viskas gerai. Tik vaikų gyd. siūlė nepratinti prie saldžių arbatėlių.
Atsakyti
QUOTE(ramiai! @ 2009 10 14, 13:23)

mes naudojam jau ne pirma pakuote Hipp 1 plus su probiotikais. mums viskas gerai jokiu salutiniu veiksniu nera - viduriukai normalus, godziai valgom. net jau pazystam plakamo misinuko garsa mirksiukas.gif manau kad kiekvienam vaikuciui skirtingai, reikia paieskoti tinkamo mirksiukas.gif
Atsakyti