Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos keitimas

QUOTE(vaižgantė @ 2005 02 07, 18:03)
Matyt, jūsų pačių vyrai angelai arba jų išvis neturit, jei manot, kad taip lengva su jais susitvarkyti.
Nebemuša vyras mano vaiko, bet dar turės praeiti kiek laiko, kol jis nustos sūnų žeminti.

Ne tarp angelu gyvenam. Visokie zmones ant svieto vaiksto, taciau lai nei vienas nedrista zeminti ar musti mano vaiku. Ar tai mano vyras, ar kaimynas , ar kt.
QUOTE(vaižgantė @ 2005 02 07, 18:03)
Iškėliau problemą, kuri labai paplitus šeimose, o užsipuolė mane visos. Aišku, kalta aš, o ne mano vyras. Visuomet mes, moterys, motinos, dėl visko kaltos. Vargšus vyrus reikia užjausti, juos mokyti, pasilenkus batus nušluostyti, kad rankų nesusiteptų.

Taip, moterys kaltos, nes leidziasi zeminamos, leidzia zeminti savo vaikus. Va uz tai, kad pasilenkusi batus sluosto ir vergauja,uz tai kaltos ir yra cool.gif
Atsakyti
O DABAR, PO TO, KAI PASIDŽIAUGĖT SVETIMOM BĖDOM, GALIT GRĮŽTI PRIE TEMOS.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 02 07, 18:49)
O DABAR, PO TO, KAI PASIDŽIAUGĖT SVETIMOM BĖDOM, GALIT GRĮŽTI PRIE TEMOS.

Negi tu tikrai cia kazkur iskaitai dziugeasi?Gal skaitei tema "pajuokaukime" ir atsakyma ne ten parasei?
Atsakyti
Turbūt. Juokas pro ašaras. Panašiai kaip DIEVŲ MIŠKE.
Atsakyti
Sveikos, visos, labai jau šlykštus puolimas gavosi, o nuotemos juodai nukrypote. Žiūriu, labai daug protingų ir viską žinančių moteriškių yra. jei tiek daug gerų idėjų turite (pvz. Uola) ir žinot atsakymus į visus klausimus, tai eikit ir padėkit tiems, kas jų nežinoo. Labai paprasta iš šono pažiūrėjus pasmerkt, pasišaipyt, įžeist. Nu, teisingai, juk ne tavo tai šaima, ne tavo gyvenimas, o kažkokios Vaižgantės, tai ir gali išsidirbinėti, kiek širdis leidžia. Šlykštu skaityti. Jei neturi ką protingo parašyti šioje temoje, tai užsiimk geriau kitais darbais.
Atsiprašau už tokį pasisakymą, bet taip "protingai" dažniausia kalba tik paauglės, į gyvenimą žvelgiančios pro rožinius akinius cool.gif
Atsakyti
Tarka, kai prie tavo akių suaugusieji skriaudžia vaikus tu irgi savo reikalais užsiimi?
Atsakyti
Moterys, kad ginčuose gimsta tiesa, visos žinome. Bet čia jau pjudymas, o ne ginčas. Vaižgantė pasipasakojo apie savo problemą- patarkit, jei galit. Jei ne- užsičiaupkit,ką? Ir dar viena- žinoma, jei jūsų tėvai buvo ne alkoholikai, jūsų nieks niekada vaikystėj nemušė,vyrai negeria ir per bobas neina, vaikai-auksas, tai dar nereiškia, kad tai JŪSŲ NUOPELNAS. Ir tai nereiškia, kad galit užkapot tą, kuriam mažiau pasisekė. Gal jūsų visos klaidos ir bėdos dar ateity? Vat įsimylės dukrelė kokį vagį-narkomaną-blogų-tėvų-vaiką, parves namo, o jūs, senos pamokslautojos ir "aš visada teisi" pozicijos atstovės, dar ir į kaulus nuo žento gausit. Ir batų šluostymas atrodys malonus laisvalaikio užsiėmimas.
Ir nesakau, kad toleruot "blogą" vyrą galima ar reikia- tiesiog siūlau suvokt,kad taip gyvenime būna. Manau, Vaižgantė teisi, imdamasi priemonių. Gal jos ne tokios, bet ji veikia. Ir su savim žmogus dirba, kaip supratau. O visos "kietuolės" gal žino, ką turėtų daryti moteris, mokytoja, su trim vaikais be vyro? Ir ar tie vaikai tikrai nori augt be tėčio? Žinoma, ji kalta, kam tekėjo, kam gimdė, kam... Ir po to belieka stebėtis- savižudžių tauta, valdžia nesirūpina, bla..bla.. O čia , pasirodo, tiesiog hienų iš kaimynystės būrys prarisnojo...
Atsakyti
Ačiū mane palaikančioms.
Visos mes ištekam už princų. Bet tie princai keičiasi. Ir gerti pradeda, ir narkotikus vartoti. Ir psichinėm ligom suserga.
Tik moteris, mama, žmona turi likti stipri kaip uola. Ir nebandyk niekam guostis. Nesupras... Sakys: tu pati kalta.
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 02 09, 15:47)
. Bet čia jau pjudymas, o ne ginčas.

Pacituokite, kurioje vietoje kazka izeidziau, pjudziau ir kt. gal kartais elementarus pamastymai, klausimai, kitokia, nei tiketasi mintis, issaukia neadekvaciu reakciju.

Be abejones pasaulis pilnas neteisybiu, taciau yra galybe budu ta purva samciuot.

Del hienu. Gal kartais vertingiau hiena pabuti, o nesiurbcioti asarotomis akimis, nesigaileti ir neskleisti masinio nihilizmo. Gal geriau pasakyti sau ir kitiems, kad gali but kitaip ir kad patys galime daug pakeisti.

Del pagalbos. Kuo konkreciau galetume padeti vaizgantei? Manu ji tai turetu issakyti ir atsiras daug (tu paciu hienu) kurios isties pagalbos ranka.

Uzuojauta. Sveika susitikti su sau artimu zmogumi ir pasikalbeti.
Atsakyti
QUOTE(uola @ 2005 02 09, 17:53)
Pacituokite, kurioje vietoje kazka izeidziau, pjudziau ir kt. gal kartais elementarus pamastymai, klausimai, kitokia, nei tiketasi mintis, issaukia neadekvaciu reakciju.

Be abejones pasaulis pilnas neteisybiu, taciau yra galybe budu ta purva samciuot.

Del hienu. Gal kartais vertingiau hiena pabuti, o nesiurbcioti asarotomis akimis, nesigaileti ir neskleisti masinio nihilizmo. Gal geriau pasakyti sau ir kitiems, kad  gali but kitaip ir kad patys galime daug pakeisti.

Del pagalbos. Kuo konkreciau galetume padeti vaizgantei? Manu ji tai turetu issakyti ir atsiras daug (tu paciu hienu) kurios isties pagalbos ranka.

UOLA perskaiciau visus tavo postus ta tema ir sutinku su tavim 100 proc.
VAIZGANTE nenori girdeti teisybes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(uola @ 2005 02 09, 17:53)

Del hienu. Gal kartais vertingiau hiena pabuti, o nesiurbcioti asarotomis akimis, nesigaileti ir neskleisti masinio nihilizmo. Gal geriau pasakyti sau ir kitiems, kad  gali but kitaip ir kad patys galime daug pakeisti.

Aš irgi sutinku su uola 100 procentu. Manau, padėti galima tik žmogui, išties norinčiam pagalbos, pasirižusiam keisti padetį.
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2005 02 09, 20:53)
VAIZGANTE nenori girdeti teisybes  verysad.gif

negalima taip sakyti, kai žmogučiui skauda. Ji galbūt kažko nepastebi, arba eina link teisybės "savo keliu"
Atsakyti