Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos keitimas

Vat man irgi tai aktualus klausimas.
Mokykla, į kurią ketinu leist savo dabartinį penktoką, pirmumo tvarka priima vaikus iš daugiavaikių šeimų. Kaži, o jei klasės pilnos, ta taisyklė galioja blink.gif g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 02 12, 11:00)
Vat man irgi tai aktualus klausimas.
Mokykla, į kurią ketinu leist savo dabartinį penktoką, pirmumo tvarka priima vaikus iš daugiavaikių šeimų. Kaži, o jei klasės pilnos, ta taisyklė galioja blink.gif  g.gif ?

Kaip ir sakiau, yra isimcui ir viskas tiesiogiai priklauso nuo direktoriaus. Jei jis normalus, t.y. geranosiskas ir sukalbamas, galima susitarti, o jei nepagrystai vienapusiskas, tam yra savivaldybes sv. sk., ministerija, seimunai ir t.t. wink.gif

Atsakyti
MilediN, o kas atsitiko? Nepatinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dauga: 12 vasario 2007 - 10:34
QUOTE(arturaslietuvis @ 2007 02 12, 10:07)
Kaip ir sakiau, yra isimcui ir viskas tiesiogiai priklauso nuo direktoriaus. Jei jis normalus, t.y. geranosiskas ir sukalbamas, galima susitarti, o jei nepagrystai vienapusiskas, tam yra savivaldybes sv. sk., ministerija, seimunai ir t.t. wink.gif

O jeigu klaus, kiek paremsiu $ mokyklą g.gif , tai čia kaip man reaguot blink.gif blush2.gif ? Bijau, kad esu nepajėgi tūkstančiai remt mokyklos, kol namie auginu kūdikį unsure.gif . Čia man toks klausimėlis iškilo, kai išgirdau, kad tokiu principu priiminėjami mokiniai ne pirmumo tvarka unsure.gif . Ar ir tokiu atveju domintų šv. sk. tokia situacija g.gif , nes manau, kad čia kaip ir legalus reketas išeitų blink.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuzia: 12 vasario 2007 - 10:35
QUOTE(arturaslietuvis @ 2007 02 12, 10:56)
Gali nepriimti tik tuo atveju, kai klaseje yra virsytas vaiku skaicius, bet ir tada daromos isimtys wink.gif

Iš kur žinot, ar klasėje neviršytas mokinių skaičius???
Man arčiausia mokykla Vytės Nemunėlio, bet iš forumiečių pasisakymų supratau, kad ten direktorė kikimara. Pati kai skambinau, direktorė, sužinojusi gatvę, pasakė, kad mes nepriklausom pagal rajoną ir padėjo ragelį.. blink.gif
Atsakyti
Dar yra tokia situacija, kaip iš visų "atliekamų" blink.gif vaikų sudaro naują klasę blink.gif . Tarkim, yra A, B ir C klasės. Tai jei yra galimybė yra sudaroma ir D klasė, į kurią patenka visi antramečiai, perkelti, atkelti ir turintys pirmumus į mokyklą blink.gif . Manęs tokia perspektyva kaip ir nevilioja schmoll.gif . O kaip žinot į kokią klasę vaikas pateks unsure.gif g.gif ...
Atsakyti
Pasirinkimo teisės į kurią klasę pateks vaikas nėra. Jei klasės nepilnai sukomplektuotos, tai galima prašyti į bet kurią iš jų, o jei komplektai pilni, tai beveik be šansų, kad kažką iš ten perkels Jūsų vaiko sąskaitą.
Papildyta:
Teirautis ten dirbančių mokytojų, besimokančių vaikų arba švietimo skyriuje.
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2007 02 12, 11:35)
Iš kur žinot, ar klasėje neviršytas mokinių skaičius???
Man arčiausia mokykla Vytės Nemunėlio, bet iš forumiečių pasisakymų supratau, kad ten direktorė kikimara. Pati kai skambinau, direktorė, sužinojusi gatvę, pasakė, kad mes nepriklausom pagal rajoną ir padėjo ragelį..  blink.gif

Ir ji yra teisiskai teisi :/ beje jei zinai, kat dirike yra tokia, tai ko ten lendi??? biggrin.gif

p.s. ar tu taip pat tikrai zinai, kad ta mokykla ne tavo rajono?

Zinau ir tai, kad daugelis tevu pareiskimus paduoda i kelias mokyklas, o tai reiskia, kad veliau atsiranda laisvu vietu ir susitarus su dirikais (ne kikimarom) galima papulti i norima mokykla. Bet tai jau tikrai ne uz aciu.

Pasikartosiu: pirmumas yra pagal gyv. vieta ir tai nekainuoja. Jei laiku iki istatyme nurodytis datos spesite paduoti pareiskima ir kitus dok. i mokykla pagal savo reg. gyv. vieta, neturi buti jokiu problemu.

Jei ne to mikrorajono, tada kainuoja. Ir cia, be $, jau niekas nepades.
Atsakyti
QUOTE(arturaslietuvis @ 2007 03 13, 13:06)
Jei ne to mikrorajono, tada kainuoja. Ir cia, be $, jau niekas nepades.

Na, aš savo vaiką jau perkėliau į kitą mokyklą, tiesa, ne į tą išsvajotąją, bet irgi tikrai gerą thumbup.gif rolleyes.gif . Bet vistiek norėčiau žinot apie kokias sumas $ eina kalba perkeliant ne pagal pirmumą blush2.gif
Atsakyti
aš irgi noriu savo 5-tokę perkelt į kitą mokyklą, bet kiek ieškojau vasarą, visos klasės jau buvo suformuotos, dabar vėl bandau.
Manosios klasėje yra ketveriukė mokinukių(vaidinančių kas tai aš) ir manoji su jomis labai pykstasi ir visai nenori eit į mokyklą, kaip surast mokyklą jei visur užimta, kur kreiptis dar, jei visur atsakymai-pas mus perpildytos klasės
Atsakyti
Sveiki, 4u.gif

aš saviškį irgi perkėliau pirmoje klasėje. Kai nuėjau pas tos mokyklos dir. , tai pati iškarto pasakiau, kad paremsime mokyklą, es zinau, kad jos taip reikalaut negali, o be $ nelabai priima, jei ne ten registruotas. Tai ji atsakė, kad 2 proc. pervesti pakaks bigsmile.gif , nors mokykla gera ir į ją sunku patekti, matyt, mums pasisekė thumbup.gif . Tačiau, kai reikėjo klasei pirkti suolus, tai skyrėme 450lt, kiti tėvai po 140Lt , bet mes jau buvome nusiteikę, kad reiks $ skirti, o kai dir. pasake apie tuos 2 proc, tai pinigėlius skyrėm klasės reikmėms, nors nieks tiek neprašė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruegel: 24 spalio 2007 - 08:02
labas gal kas man ir pades?
mano atzala baige 5-klase
bet ji praso mane perkelti ja i kita mokykla. prase ir pernai bet mes gvenam prie mokyklos kuriai mes priklausom
bet moko Prancuzu kalba, visur kitur yra tik anglu. anglu mes pradesim nuo 6 kl.

ji pastoviai sako kab ja ziamina musa ir tt.
mokykloi buvom ir ne karta,kalbejau su mokytojais ,jie sako jog viskas ne taip .
sake kad ji uzdara,mazai su kuo bendrauja. g.gif

Atsakyti