Įkraunama...
Įkraunama...

Kruopų dieta

sveikos smile.gif sekasi neblogai, i grikius nebenoresiu paziureti kokius metus i prieki blink.gif karkartem paivairindavau meniu obuoliukais, bet pokyciai akivaidus, pilvukas suplokstejo ir - 2 kg siai dienai ax.gif ir ant veiduko jauciasi kad organizmas valosi, atsirado spuogu, jauciuosi kaip per brendima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzuika @ 2010 05 12, 20:17)
ir ant veiduko jauciasi kad organizmas valosi, atsirado spuogu, jauciuosi kaip per brendima doh.gif

Tai kaiptik, jei organizmas valosi oda turetu but svaresne, lygesne... blink.gif O nesvarumai gali del uzketejusiu viduriu but (jei taip yra, nes su kruopu mono-dietom, tai labai daznas reikalas biggrin.gif )
Atsakyti
tai pas mane visas brudas per spuogucus iseina, uztat po to bunu kaip is pieno plaukusi - skaistutele, grazutele biggrin.gif sitaip jau ne pirma karta vyksta ax.gif
Atsakyti
Sveikos,yra dar besilaikančių ar norinčių pradėti šią dietą?
1.Avižinių dribsnių dieta. Avižinius dribsnius pavirti arba (geriau) užpilti verdančiu vandeniu (1 stiklinė dribsnių - 3 stiklinės vandens). Valgoma, kiek norima, tris dienas. Gerai išvalo žarnyną.
2.Grikių dieta. Vandenį su grikais užvirti arba sausus grikius pamirkyti vandenyje. Valgoma 5-7 paras, kiek norima. Gerai išvalo kraujo indus. Po šios dietos rekomenduotina
smile.gif Gaunasi 8-10 dienų.
Labai sugundė mane ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cold*: 15 gegužės 2010 - 15:44
Uh.. na ką,jungiuosi prie jūsų,merginos.Tris ateinančias dienas tik avižos,žiūrėsim kaip seksis vėliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguole007 @ 2010 06 19, 17:47)
Uh.. na ką,jungiuosi prie jūsų,merginos.Tris ateinančias dienas tik avižos,žiūrėsim kaip seksis vėliau  4u.gif

o tau nepucia pilvuko nuo avizyniu dribsniu..? nes as pora dienu tik issilakiau, bet taip pute pilva, kad siaubas.. doh.gif net i viesuma nelabai galejau iseiti del sio nepatogumo.. tad testi organizmo valymosi su aviz.dribsniais nepavyko.. na o stai pvz nuo grikiu tokio siaubingo pilvo putimo nera smile.gif
Atsakyti
As kazkiek laiko laikiaus grikiu dietos, ka zinau gal keli kg ir nukrito, nezymiai. Bet po to pradejo trasketi kojos, pasidare gliukozamino trukumas pasirodo. Kai ejau pas gydytoju pasake kad nepilnaverte mityba. va jums ir grikiu dieta..
Atsakyti
QUOTE(Airara @ 2010 12 19, 16:26)
As kazkiek laiko laikiaus grikiu dietos, ka zinau gal keli kg ir nukrito, nezymiai. Bet po to pradejo trasketi kojos, pasidare gliukozamino trukumas pasirodo. Kai ejau pas gydytoju pasake kad nepilnaverte mityba. va jums ir grikiu dieta..

o man kaip tik atvirksciai. ne tik kad numeciau kelis nereikalingus kg, bet ir prasivale organizmas, oda pagrazejo. o su sveikata problemu jokiu schmoll.gif
Atsakyti
labai sutinku, kad vien kruopas valgyti yra nepilnaverte mityba drinks_cheers.gif

As esu taip pat laikiusis grikiu dietos, laikiausi savaite laiko, nukrito 4kg.
Pasilaikius tris dienas man eme svaigti galva, o tai rodo, kad smegenim truksta gliukozes. Grikiai ir kefyras turi pakankamai maisto medziagu, bet gliukozes deja ne. Tada as vakarais suvalgydavau pora sauksteliu medaus ir svaigulys dingo ir kg krito smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ar dar tema gyva? smile.gif
Nuo rytojaus pradedu laikytis grikiu dietos. Tikslas -10 kg. Noriu savo jaunystes svorio blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Cold* @ 2010 05 15, 16:44)
Sveikos,yra dar besilaikančių ar norinčių pradėti šią dietą?
1.Avižinių dribsnių dieta. Avižinius dribsnius pavirti arba (geriau) užpilti verdančiu vandeniu (1 stiklinė dribsnių - 3 stiklinės vandens). Valgoma, kiek norima, tris dienas. Gerai išvalo žarnyną.
2.Grikių dieta. Vandenį su grikais užvirti arba sausus grikius pamirkyti vandenyje. Valgoma 5-7 paras, kiek norima. Gerai išvalo kraujo indus. Po šios dietos rekomenduotina
smile.gif Gaunasi 8-10 dienų.
Labai sugundė mane  ax.gif

sveikos 4u.gif kiek numetama per tas dieėnas su aviziniais dribsniais ,gal kuri bandet rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina77: 12 sausio 2011 - 12:14
QUOTE(ErikiukasVilnius @ 2011 01 06, 01:53)
Sveikos merginos, ar dar tema gyva? smile.gif
Nuo rytojaus pradedu laikytis grikiu dietos. Tikslas -10 kg. Noriu savo jaunystes svorio  blush-anim-cl.gif

Sveikos, tai ka jungiuos ir as i jusu gretas, gal kaip busiu ne viena nebus taip sunku... pradesiu nuo ryziu o toliau kaip Dievas duos 4u.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti