Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

Pagal jos pasakyma toki atrodo, gal jums jauna, bet is tikro jau moteriske metuose 47.Pats laikas noreti anuku, kaip manote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskitelis: 19 kovo 2007 - 09:08
QUOTE(Meskitelis @ 2007 03 19, 10:08)
Pagal jos pasakyma toki atrodo, gal jums jauna, bet is tikro jau moteriske metuose 47.Pats laikas noreti anuku, kaip manote?

O gal mamai labai sunku susitaikyti, kad ji jau mociute. g.gif Mano mamai 49 ir ji jau 6 metai kaip mociute. Anuka nuo pat gimimo labai myli ir labai supratinga, bet kai gime tai vis juokdavosi, kad ji tokia jauna, o jau mociute. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j_jurgita: 19 kovo 2007 - 11:35
QUOTE(j_jurgita @ 2007 03 19, 12:34)
O gal mamai labai sunku susitaikyti, kad ji jau mociute.  g.gif  Mano mamai 49 ir ji jau 6 metai kaip mociute. Anuka nuo pat gimimo labai myli ir labai supratinga, bet kai gime tai vis juokdavosi, kad ji tokia jauna, o jau mociute.  lotuliukas.gif

Na cia kitas variantas yra, tiesiog reiketu daug daug pasakoti, bet kaip galima tokio mielo ir mazo zmogucio nemyleti, tuo labiau kad nematyti daugiau nei du menesius...
Atsakyti
a mano mamyte tai labai dziaugiasi kad turi anukeli ir kai jis gime man tikrai labai viskuo daug padejo
ir dabar dar padeda
net valgyt i lova atnesdavo...

myliu savo mamyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 03 19, 13:42)
a mano mamyte tai labai dziaugiasi kad turi anukeli ir kai jis gime man tikrai labai viskuo daug padejo
ir dabar dar padeda

myliu savo mamyte  wub.gif

Kaip gražiai parašei! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O as myliu ir labai gerbiu tiek savo mamyte, tiek vyro. Mes gyvenam tame paciame mieste, kur ir uosviai, tai anyta visada pasisiulo padeti, niekad nepersa savo nuomones, o jei ka ir pasako tai pati atsirenku, kas man geriau ir kas netinka...Niekada nepasakys, kad as nepadarau to ar ano, tik sako, kad zinau ka reiskia vaikus auginti, man niekas nepadejo tai as padesiu tiek, kiek reikes. Jei reikia, tik paprasyk ir paziuresiu biggrin.gif Aciu, tau, anyta 4u.gif biggrin.gif
O mama gyvena toliau, bet paziurejo anukeli kai man reikejo, visada laukia kada atvaziuosim, skambina, klausia...Juk pati uzaugino 5 vaikus, zino ta "vargeli" ir bemiegiu naktu skoni...Aciu ir tau, mamyte 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskitelis @ 2007 03 19, 09:08)

drinks_cheers.gif Tikrai pats metas norėti anūkų. smile.gif
Atsakyti
Mano mamai buvo 46 kai "padariau" ja mociute. Labai sunkiai isgyveno - gedijosi mano nestumo, veliau anukes,o kai visos trys isejusios netycia giminaicius susitikom, tai is viso nuotaika kelioms dienoms sugedo. Padejo aisku, tik ne kada man reikedavo, o kada paciai noras uzeidavo.Tik dabar, kai jai virs 60 ir kai daugelis jos draugiu jau priziuri anukus, pradejo dometis mazyliais. Taip kad cia labai individualus dalykas, kiekviena tampa mociute savotiskai.
Atsakyti
QUOTE(nerimute @ 2007 03 22, 14:46)
Mano mamai buvo 46 kai "padariau" ja mociute. Labai sunkiai isgyveno - gedijosi mano nestumo, veliau anukes,o kai visos trys isejusios netycia giminaicius susitikom, tai is viso nuotaika kelioms dienoms sugedo. Padejo aisku, tik ne kada man reikedavo, o kada paciai noras uzeidavo.Tik dabar, kai jai virs 60 ir kai daugelis jos draugiu jau priziuri anukus, pradejo dometis mazyliais. Taip kad cia labai individualus dalykas, kiekviena tampa mociute savotiskai.

Labai gaila, kad tiek ilgai reikejo laukti, uzjauciu 4u.gif
Kai to nepatyriau, tai labai sunku isivaizduoti, kad taip gali buti. Man mama labai padejo, ir labai patenkinta buvo, kad turi anuka. Jei kada pas mama i darba su maziuku uzeidavau, tai pasigriebdavo ir apibegdavo visas bendradarbes pasirodyti koki anuka turi lotuliukas.gif
Atsakyti
mano mamai 47 ar 48metai,blm ji nesako biggrin.gif bet jinai dievina savo mazyli(nesvarbu,kad as gimdziau ir kad esu mama,jai jis vistiek jos)...dziaugesi tapus senelia,ir nesijaucia sena,tik liepe nevadinti jos -"mociute",o "senele"- jai taip graziau g.gif
Atsakyti
Mes su vyru,abu vaikučius auginom patys.Nei anyta,nei mamytė man nei padėjo,nei trukdė.Kraštutiniu atveju,jei eidavom į kokį balių,pabūdavo su vaikučiais mano tėvai.O visur mes juos kartu "tąsom".O jų atsiradimas mano tėvams buvo nerealus wub.gif ,juos begalo myli,jais didžiuojasi,uošviai kiek mažiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 03 19, 14:42)
ir dabar dar padeda

myliu savo mamyte  wub.gif

Viska tapati galiu pasakiti tik ne apie mama o apie anyta ji pas mane thumbup.gif thumbup.gif
Mano maziukui jau puse metu o mano mamadar nematcius anukelio nors visai ne taip jau ir toli guvena. verysad.gif
Atsakyti