o maniske,tai priekaistavo,kodel namais nesirupinu,kodel jos sunus turi valgyt daryt,as buvau nesenai pagimdzius,tai pradejo pasakot,kad ji viska darydavo ir spedavo.ech gerai,kad maniskis palaiko mane,o ne mama

Oi aš irgis bijau sulaukt iš anytos komentarų... Blogiausia, kad ji priekaištus ir pastabas ne man sako, o mano vyrui... Gaunas beveik kaip nuteikinėjimas. Maždaug "kaip tai ji pavargus ir guli? O vat aš tai 4 vaikus užauginau ir dar ūkį prižiūrėjau ir nereikėjo man visokių prigulimų"... "kaip tai jai pilvuką skauda? Man tai tokių dalykų nebūdavo" ir t.t.t.t.... Bijau, kad vyras nepradėtų galvoti, jog visoms nėščioms viskas taip lengva ir paprasta o aš čia viena tik simuliuoju
Panašiai bijau kad nebūtų su Vabalu, kai gims... Kad nepradėtų vyrui sekti pasakas kaip TURI būti vaikas auginamas, nes aš manau pati puikiausiai sugebėsiu viską ir kaip jam sakiau - gal ir nebūsiu tobula mama, bet jei kada ir suklysiu, tai pati iš savo klaidų ir pasimokysiu!
O su mamyte tai jokių bėdų - visada leido pačiai rinktis ir spręsti

as va del sito savo mama gerbiu,nes zinau,kaip jai seniau buvo sunku,dieve kaip ji neisprotejo...nes zinau,jog seniau vyrai nesuvokdavo,kaip moteris jauciasi po gimdymo,juk jiems atrode pagimdei ir viskas vel kaip seniau,gali ir namus/uki toliau ramiai priziureti ir dar kruva vaiku.Nenuostabu,kad seniau visos mamos pieno neturejo.
QUOTE(Vabalu_seimynele @ 2007 03 06, 17:04)
Oi aš irgis bijau sulaukt iš anytos komentarų... Blogiausia, kad ji priekaištus ir pastabas ne man sako, o mano vyrui... Gaunas beveik kaip nuteikinėjimas. Maždaug "kaip tai ji pavargus ir guli? O vat aš tai 4 vaikus užauginau ir dar ūkį prižiūrėjau ir nereikėjo man visokių prigulimų"... "kaip tai jai pilvuką skauda? Man tai tokių dalykų nebūdavo" ir t.t.t.t.... Bijau, kad vyras nepradėtų galvoti, jog visoms nėščioms viskas taip lengva ir paprasta o aš čia viena tik simuliuoju
Panašiai bijau kad nebūtų su Vabalu, kai gims... Kad nepradėtų vyrui sekti pasakas kaip TURI būti vaikas auginamas, nes aš manau pati puikiausiai sugebėsiu viską ir kaip jam sakiau - gal ir nebūsiu tobula mama, bet jei kada ir suklysiu, tai pati iš savo klaidų ir pasimokysiu!

Stiprybės tau

MB tai pats domėjosi kas galima o kas dar ne mažajai,ir į aplinkinių komentarus nereguodavo.O anyta irgi stebisi kaip čia dabar kitaip auginami vaikai,nei kada ji augino

Uzjauciu tas mamytes,kurias anyntos priekajstauja...
Mano anytai,taj pirmas anukelis ir ji is proto eina del jo.Jej tik sunus kazka padaro(kazka idomiau paguguoja ar panasiai) ji apsiverkia is lajmes.Jej tik mums paskambina,taj ir kl kais anukelis,dokit paklausyt,kaip kalba.

baikit,maniske net nemano,kad cia jos anukas,ji to nepripazista...nu ir gerai,vistiek jei neduodu.
QUOTE(ievaz @ 2007 02 21, 19:54)
man irgi idomu

QUOTE(jutyte @ 2007 03 02, 17:36)
Skaitau jusu zinutes merginos ir pavydziu Jums baltu pavydu. As neturiu nei anytos, nei mamos. Anyta mire dar mums su vyru draugaujant. Buvo labai sauni moteriske. Nemanau, kad pykciausi su ja. Savo mamyte palaidojau pries 3 savaites. Suneliui nebuvo ne menesio. Jus tiesiog neisivaizduojat kaip man truksta tu patarimu, pamokymu...Nors tiesa sakant man jie niekada nebuvo pikti ar ikyrus. Greiciau protingi ir reikalingi. Kai ju netenki suvoki, kad visi tie pamokymai ne is blogos valios, o is meiles, noro, kad tavo vaikui butu lengviau, geriau. Dziaukites mielosios kad turite mamas, anytas.
uzjauciu mergyt

O kalbant apie patarimus, tai dabar laukiames ir dar dvynuku, tai nezinau kaip ten viskas bus. Kol kas jokiu patarimu, bent jau ikyriu nebuvo nei is vienos puses

Man irgi neramu dėl savo anytos su visais jos patarimais. Jau dabar kai suskelia kartais, kaip aš vystiklus skalbsiu
, kaip aš čia bereikalingai išlaidauju ar per anksti vaikui kraitį perku
o dar ten visokių "liaudies -ekspermentinės " medicinos patarimų iškasa iš kažkur ... Tai ačiu ponia, reiks kaip nors po gimdymo išvengt jos mokymo...

QUOTE(Vabalu_seimynele @ 2007 03 06, 18:04)
"kaip tai ji pavargus ir guli? O vat aš tai 4 vaikus užauginau ir dar ūkį prižiūrėjau ir nereikėjo man visokių prigulimų"... "kaip tai jai pilvuką skauda? Man tai tokių dalykų nebūdavo" ir t.t.t.t....
va va, jau tokiu fraziu kaip negaliu pakesti...

Sveikos,
Mano mama tai toli. Ir patarimu nedalina, nebent kai nuvaziuojam - "tu tik nepervark, eik pagulet!" (Nors visa diena guleciau, vistiek sakytu - "eik dar pagulet")
O anyta- nebloga moteris, mes gerai sutariam, bet ... net nezinau... Ji salia gyvena... tai vis siulosi palydeti. Tai pas gydytoja, tai i ultragarsa (karta vyras negalejo). Bet kol kas pavyko atsisakyti. Net siulesi i gimdyma...
Tai neramu, kas bus gimus vaikeliui.
As pati lankiau visokias pamokeles, knygeliu prisiskaiciau. tai kai ji ka nors suskelia,- as randu argumentu kodel ji neteisi. Tai, tikiuosi, jau susidare ispudi, kad apie viska turiu savo nuomone ir jos informacija netik nereikalinga, bet ir ziauriai pasenusi.
Tik nezinau, kokiais zodziais pasakyti, kad gimus vaikeliui, pirmomis dienomis, jos pagalbos nereikes. Nes man jauciu reikes ramybes ir tik vyro salia. O jei ko nors nemokesim- jai paskambinsim. Ir net vyrui apie tai nedrystu pasakyt...
Mano mama tai toli. Ir patarimu nedalina, nebent kai nuvaziuojam - "tu tik nepervark, eik pagulet!" (Nors visa diena guleciau, vistiek sakytu - "eik dar pagulet")
O anyta- nebloga moteris, mes gerai sutariam, bet ... net nezinau... Ji salia gyvena... tai vis siulosi palydeti. Tai pas gydytoja, tai i ultragarsa (karta vyras negalejo). Bet kol kas pavyko atsisakyti. Net siulesi i gimdyma...
As pati lankiau visokias pamokeles, knygeliu prisiskaiciau. tai kai ji ka nors suskelia,- as randu argumentu kodel ji neteisi. Tai, tikiuosi, jau susidare ispudi, kad apie viska turiu savo nuomone ir jos informacija netik nereikalinga, bet ir ziauriai pasenusi.
Tik nezinau, kokiais zodziais pasakyti, kad gimus vaikeliui, pirmomis dienomis, jos pagalbos nereikes. Nes man jauciu reikes ramybes ir tik vyro salia. O jei ko nors nemokesim- jai paskambinsim. Ir net vyrui apie tai nedrystu pasakyt...
QUOTE(Panaceja @ 2007 03 07, 22:57)
Sveikos,
Tu teisi,po gimdymo norisi ramybės ir matyti tik vyrą ir savo brangiausią kūdikėlį

QUOTE(Panaceja @ 2007 03 07, 23:57)
butu pas mus vienas, tai tikrai apie jokias pagalbas net negalvociau ir jusu atveju manau pasikalbek su vyru ir jis tikrai pasakys savo mamytei, kad jums reikia ramybes, o lankytojai ir pagalbininkai dar spes prisideti ateity

mano anyta tai galima sakyti isaukleta yra ir zino, kad grieztoka as bunu, kad bet kokiais klausimais turiu savo nuomone, tai niekad del kazkokiu nuomoniu pirsimo nebuvo bedu. Bet po gimdymo ziuresim kaip jausimes ir tada jau tikrai skusiuosi vyrui, jeigu lis man i akis tie, kuriu visai nenoresiu matyti. Tada jis ir tegu tvarkosi su savo seimyna