Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

Na kadangi mane su mazyle paliko musu tetis tai i pagalba atskubejo mama. Siaip jos pagalba yra superine.. tik kartais uzknisa kai pradeda pasakot kaip ju laikais buvo.. kaip ji pati mus uzaugino per du darbus dirbdama ir uki turedama ir bla bla bla dar daug visko.. typo dabar ir man reiktu taip plesytis? As negaliu ir nesiplesau... blush2.gif Jei ji galejo tai ir dare.... kiekvienam pagal savo galimybes..
Siaip as tolerantiska ir isklausau jos priekaistus ir pamokymus - bet pati pasirenku kaip daryt...
Atsakyti
tik tada jei pati paprasau.. 4u.gif
o siaip tai stengiasi nelysti blush2.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad mano mamai sunku nepavadovauti arba neįsikišti doh.gif kartais tai nervina ypač jei matau, kad jos toks elgesys tik kenkia visiems vaiko auklėjime, o anyta thumbup.gif nesikiša niekada
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2008 11 28, 11:21)
Pastebėjau, kad mano mamai sunku nepavadovauti arba neįsikišti  doh.gif  kartais tai nervina ypač jei matau, kad jos toks elgesys tik kenkia visiems vaiko auklėjime, o anyta  thumbup.gif  nesikiša niekada

mes su tevais gyvenam tam paciam mieste, tai mama labai padeda, ne auklejime, bet...i kirpykla, pas manikiurininke isleidzia... ax.gif
su tevais ir su uosviais vargo jokio neturiu, aciu jiems...tik yra vyro mociute...zinau ji nori tik gero, bet kazkaip man sunku per save perlipt...visgi senas zmogus... ax.gif
Atsakyti
kartais padeda, net labai drinks_cheers.gif aciu jom uz tai,

bet kartais doh.gif
pavydziui sugalvoja mama mano,kad dukryte dar nevaiksto (10 men), del to kad druskos nededu i maista, nes jai silpna del to g.gif
arba mociute sako kaip vaikai labai lasinius megsta ir kaip labai mano dukrytei ju truksta, arba greitines, arba burokeliu sriubos, cukraus, druskos ar dar ko nors
biggrin.gif kartais atrodo kad taaaip atsibodo...
o anyta mano tai kazkaip is tolo viska stebi, gal ka ir pagalvoja, ar giminem papasakoja smile.gif , bet man i akis dar nepasake, gal pasakys dar ? 4u.gif
Atsakyti
Kadangi gyvenam skirtinguose miestuose, tai vargo neturim, nors kartais butu gerai jei butu kam ateiti vaiko paziuret blush2.gif
Atsakyti
ta kuri daug aiskina, o paciai rankos dreba imant anuka ant ranku.... as tai paklausau, palinkcioju ir savaip darau, nes mama zino kaip jos vaikams geriau, ypac kai kalbam apie zindyma... jos laikais liepdavo maitint krutim kas 4 val, nu ir stebisi kad vaikas rekdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kaar @ 2008 11 29, 14:27)
kartais padeda, net labai  drinks_cheers.gif  aciu jom uz tai,

bet kartais doh.gif
pavydziui sugalvoja mama mano,kad dukryte dar nevaiksto (10 men), del to kad druskos nededu i maista, nes jai silpna del to g.gif
arba mociute sako kaip vaikai labai lasinius megsta ir kaip labai mano dukrytei ju truksta, arba greitines, arba burokeliu sriubos, cukraus, druskos ar dar ko nors
biggrin.gif kartais atrodo kad taaaip atsibodo...
o anyta mano tai kazkaip is tolo viska stebi, gal ka ir pagalvoja, ar giminem papasakoja smile.gif , bet man i akis dar nepasake, gal pasakys dar ?  4u.gif

vat vat man ta pati problema mama mano jau susirupino kad anukeliui truksta siu "baisiai reikalingu medziagu" ypac cukraus ir druskos doh.gif tetis irgi sake tai duok lasiniu tipo mes duodavom biski, labai "sveika" doh.gif
o kai iki puses metu vaikui nieko nedaviau tik MP jie i mane irgi kreivai ziurejo kai mazdaug vaika pusbadziu laikau nors priaugdavo po kilograma, dabar kai verdu kokia kose tai butinai sako kad virciau Manu kose nes ji labai vertinga, as aisku darau kaip man atrodo geriausia or duodu tokias koses ar darzovienes kurios yra vertingos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiara two in one @ 2008 11 30, 18:16)
ta kuri daug aiskina, o paciai rankos dreba imant anuka ant ranku.... as tai paklausau, palinkcioju ir savaip darau, nes mama zino kaip jos vaikams geriau, ypac kai kalbam apie zindyma... jos laikais liepdavo maitint krutim kas 4 val, nu ir stebisi kad vaikas rekdavo doh.gif

tai pradzioj man irgi sake kodel as duodu taip daznai MP, sakydavau kad vaikas nori ir duodu. jos manymu vaikui neuztenka jei reik duot ne kas 4 val. o kas 2 val o kartais ir kas 1val. bet cia tik pradzioj dazniau, veliau susireguliuoja ir vaikas praso kazkur kas 3-4 val smile.gif ir siaip kiekvieno vaiko skirtingi poreikiai negali nustatyti kas kiek laiko maitint ir taikyt tai kiekvienam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSSema: 30 lapkričio 2008 - 23:59
Ir mano tėvai, ir vyro tėvai ne tik tam pačiam mieste gyvena bet ir labai netoli, už kokių 5 namų nuo mūsų... Be to ir vieniems, ir kitiems mūsų sūnelis yra pirmasis anūkas doh.gif Taip, kad aplanko dažnai, o aplankę, žinoma, patarimų negaili rolleyes.gif Čia, turbūt, visi tėvai jaučia pareigą papasakoti, kaip jie vaikus augino, kaip jų laikais būdavo... Bet, jų reikalas papasakot, mano reikalas - paklausyt ax.gif O paskui padaryti taip, kaip man atrodo geriau. Na, o jei man prireikia kur nors išeiti - tai jokių problemų, bet kažkaip nelabai man ir norisi schmoll.gif
Atsakyti
na mama mano tai lb padeda...dbr gal jau net per daug isijaute ir nori daryt daugaiu nei as pati biggrin.gif Lb jau myli anukeli..o anytos as nepernesu, tai ir neleidziu jai kistis,nors megina dalint savo niekam tikusius patarimus
Atsakyti
mama visai nesikisa, tik pirma savaite kai gryau is ligonines tai ji buvo pas mane, padarydavo valgyt... smile.gif

kai noriu iseit kazkur be vaikucio tai drasiai jai palieku maziuka!!

anytos as neturiu...
Atsakyti
Sveikos, mano mama tai nenustoja dalinti patarimus ir pasakoti, kaip ji mus augino, kada ir ka dave valgyti ir pan. ax.gif Kai kas tikrai pravercia, bet, aisku, ne viskas doh.gif Be to, nezinau, kaip susitvarkytumem be mamos: ji daznai buna su vaikuciu, leidzia mums su vyru ir apsipirkti vieniems, ir pas draugus nuvaziuoti, ir siaip ka nuveikti dviese ax.gif Be to, ji nepyksta, jei as jos patarimais nesivaudovauju ir neisizeidzia, jei pasakau, ka kaip daryti. O vat su anyta tai kitas reikalas doh.gif Jei pasakau ka nors, iskart isizeidzia, kartais net iki kuriozu doh.gif Ir, kaip pastebiu, kuo tolyn, tuo blogyn... Labai sunku verysad.gif
Atsakyti