QUOTE(kaar @ 2008 11 29, 14:27)
kartais padeda, net labai

aciu jom uz tai,
bet kartais
pavydziui sugalvoja mama mano,kad dukryte dar nevaiksto (10 men), del to kad
druskos nededu i maista, nes jai silpna del to
arba mociute sako kaip vaikai labai lasinius megsta ir kaip labai mano dukrytei ju truksta, arba
greitines, arba burokeliu sriubos, cukraus, druskos ar dar ko nors

kartais atrodo kad taaaip atsibodo...
o anyta mano tai kazkaip is tolo viska stebi, gal ka ir pagalvoja, ar giminem papasakoja

, bet man i akis dar nepasake, gal pasakys dar ?
vat vat man ta pati problema mama mano jau susirupino kad anukeliui truksta siu "baisiai reikalingu medziagu" ypac cukraus ir druskos

tetis irgi sake tai duok lasiniu tipo mes duodavom biski, labai "sveika"
o kai iki puses metu vaikui nieko nedaviau tik MP jie i mane irgi kreivai ziurejo kai mazdaug vaika pusbadziu laikau nors priaugdavo po kilograma, dabar kai verdu kokia kose tai butinai sako kad virciau Manu kose nes ji labai vertinga, as aisku darau kaip man atrodo geriausia or duodu tokias koses ar darzovienes kurios yra vertingos
Papildyta:
QUOTE(Tiara two in one @ 2008 11 30, 18:16)
ta kuri daug aiskina, o paciai rankos dreba imant anuka ant ranku.... as tai paklausau, palinkcioju ir savaip darau, nes mama zino kaip jos vaikams geriau, ypac kai kalbam apie zindyma... jos laikais liepdavo maitint krutim kas 4 val, nu ir stebisi kad vaikas rekdavo
tai pradzioj man irgi sake kodel as duodu taip daznai MP, sakydavau kad vaikas nori ir duodu. jos manymu vaikui neuztenka jei reik duot ne kas 4 val. o kas 2 val o kartais ir kas 1val. bet cia tik pradzioj dazniau, veliau susireguliuoja ir vaikas praso kazkur kas 3-4 val

ir siaip kiekvieno vaiko skirtingi poreikiai negali nustatyti kas kiek laiko maitint ir taikyt tai kiekvienam