As su buvusia anyta turejau cirku

. Tokio tipo jau moteriske, visa save vyrui ir sunums atidave, savim absoliuciai nesirupino, o savim besirupinancias smerke. "Kol toji veida kremais ir dazais tepliojosi, Solveigyte pargriuvo ir lupyte susimuse" - cia anyta apie savo broliene (tikrai saunia mama), geras, ane? Kadangi as studijavau, norejau pusdieniui susirasti aukle. Anyta sukele veja, kaip, svetima zmogu, jau ji paziures ir pasirupins pati. Nu ir prasidejo. Palikau karta su sirguliuojanciu vaiku, griztu namo - nera nei vieno. Ir jokio rastelio, mobiliu nebuvo tada. Aplekiau kaimynus, viena kaimyne sako, maciau su greitaja isveze. Galvojau isprotesiu. Su taxi i Santariskes nupyliau, nieko, sedi palatoj prie vaiko kaip pereksle, sako, tu ka nezinai, jam gal meningitas, gal streptokokas! Pakalbejau su gydytoja, ta sako, nezinau ko greitoji juos veze, vaikui T 37.6, sloga ir tiek. Aisku. Anyteles seserecia - greitosios felcere, susiorganizavo vadinasi. Ta karta pabandziau zmoniskai pakalbet su anyta. Kur tau. Po poros menesiu ziema, visur gripas, as vaika troleibusais kas ryta pas anyta vezu. Pediatre israse vaikui interferono i nosi profilaktikai palasinti. Anyta pasisnekejo su savo profesore-felcere ir nusprende, kad nuo interferono vaikas gali ZIV uzsikresti. Ima is manes ampules ir ismeta, o as tokius pinigus moku. Ziuriu ir nesuprantu - vaikui vaistus lasinu, o vistiek susirgo. Paskui islindo yla is maiso, siuksliadezej netycia ampule pamaciau. Baigesi istorija ta pat minute. Po 2 savaiciu turejom aukle, nuostabiausia moteri. 6 metus man vaika padejo auginti. O su anyta irgi santykiai apsitvarke, kai pradejom tik i svecius ateiti.
Mano mama kazkaip visai normaliai elgesi, padedavo paprasyta, patardavo paklausta. Bet tada dar dirbo, nelabai laiko turejo, gal todel. Dabar daugiau uzknisa patarimais kaip sesiolikameti auginti

, bet as turiu mirtina ginkla, mano vaikis su mano broliu palyginus - tikras auksas, tai jei jau mama ikyri labai, uztenka paklausti "O broliui tai padejo?", ir ramu. Be to, atstumas didelis, i svecius neprivazinesi daznai.
O su nauja anyta problemu nera ir nebus manau. Viena - mano mamos tipo moteriske, antra - jei jauciu kad pradeda patarimais uzknisti, nutaisau liudna veida ir apsimetu kad pritruko kalbos ziniu

.
Oj kiek prirasiau

Sorry...