Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

QUOTE(Ramutuke @ 2007 02 25, 18:04)
Is pradziu sake pas jus nevaziuosiu o tik pas anuka, bet kai as ja pazistu kaip nulupta tai papyksta ir nustoja. Galu gale pamate kad yra neteisi.
Jinai galvojo kad mano vyras man nekiek nepades tai ir buvo nusiteikus karingai, o kai pamate kad vyras ir nakti kelias man maziaus paduot maitint ( as po cezario ) tai tad jau lyg ir arsileido truputi.
Ir dabar kartais su tokiu pavydu pasako va man (mamai) tai niekas nepadejo nakti keltis. Mato kad viskas yra kitaip nei tada kai as augau.

aplodismentai vyrui pagalbininkui! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramutuke @ 2007 02 25, 17:04)
Is pradziu sake pas jus nevaziuosiu o tik pas anuka, bet kai as ja pazistu kaip nulupta tai papyksta ir nustoja. Galu gale pamate kad yra neteisi.
Jinai galvojo kad mano vyras man nekiek nepades tai ir buvo nusiteikus karingai, o kai pamate kad vyras ir nakti kelias man maziaus paduot maitint ( as po cezario ) tai tad jau lyg ir arsileido truputi.
Ir dabar kartais su tokiu pavydu pasako va man (mamai) tai niekas nepadejo nakti keltis. Mato kad viskas yra kitaip nei tada kai as augau.

Mes irgi abudu puikiai susitvarkom, bet anyta vis dar nerimsta. Buvom šią savaitę su vaikeliu pas ją į darbą užlėkę. Tai iš karto komandos prasideda : vaiko ausys grynos, o toks šaltis. Nei grynos, nei ką, bet gi va reikia prieš kolegas pasirodyti. Atvažiavom namo, o ji man - ar vaikui ko nors papildomai duodi? Sakau, o ką galiu duoti, juk MP valgo, arbatėlės gauna karts nuo karto. Atseit, reikia virinto vandens duoti. tai toks siutas paėmė gun_bandana.gif , pasakiau, kad virinto vandens savo vaikui tikrai neduosiu, geriau jau arbatėlė. Atseit Hipp arbatėlė pagal ją gryna sintetika. Atvirai sakant, po tokių žodžių patylėjau, nes būtų buvs toks konfliktas doh.gif
ir taip kiekvieną kartą. manau ieško priekabių vien dėlto, kad mes puikiai su vaiku susitvarkom, o galvojo, kad nieko nemokėsim.
Mano mama tai tik džiaugiasi, kad veikalį taip gerai prižiūrim
Atsakyti
o kaip taktiskai ir nesupykdant, neizeidziant toms visoms tetoms, anytoms, mamoms ir tuo labiau mamu mamoms pasakyti kad aciu, bet nusisnekat? smile.gif na ta prasme kaip graziai paaiskinti kad nesam visai jau tokios kvailes kaip kartais vyresniems atrodo ir pacios galime nuspresti kas musu kudikeliams geriau?.. jau dieve padek kaip kraujas uzverda, kai vyro mociute ima pasakoti kaip ji PATI kokiom priemonem uzsiaugino ir kaip negalima vaikui verkti, neduok dieve jis bent minutei suverks prie jos!!!! tai KAM JUS VAIKA KANKINAT VARGSELI MANO MAZIUKA! doh.gif
Atsakyti
Oi,kaip "gerai" ,kad mano mama uz 500,o anyta uz 3500 kilometru gyvena clap.gif ,o tai cia paskaitinejus...... bijau.gif Patys sukames kaip ismanom. beee.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monyte: 25 vasario 2007 - 17:42
O mano anyta tai thumbup.gif Aš džiaugiusi kad ji visada pasirengusi padeti. Dabar mes tėtuką išleidom dirbti į Švediją ir man vienai butų sunkoka (ypač išmaudyt mažių). Paskutiniu metu man anyta - geriausia drauge. friends.gif tease.gif
Atsakyti
monyte na tavo nuotraukyte tai super! beprotiskai grazu!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
aciuks.gif
Atsakyti
Anyta manes nekencia(iki siol esu jai svetimas zmogus,bet zino mano nuomone apie ja biggrin.gif )tai i vaikucio auginima nesikisa,nes pasakiau,kad neaiskintu man.
Mama mano,gimdziusi pries daugiau nei 20metu,nesikisa,o tik klausia kaip siais laikais vaikus reik auginti,nes jos laikais buvo vienaip,o dabar kitaip(moteris gera ir supratinga,pasitiki mano motinisku instinktu)
Atsakyti
Pasigyriau, kad anyta nesikisa, o vakar buvom pietums nuvaziave, tai prasidejo patarimai del maudyniu, arbateliu, pampersu, palu, vaiko nesiojimo ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 02 26, 11:57)
Pasigyriau, kad anyta nesikisa, o vakar buvom pietums nuvaziave, tai prasidejo patarimai del maudyniu, arbateliu, pampersu, palu, vaiko nesiojimo ir t.t.  doh.gif

Kad tik aš neprisigirčiau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 02 26, 11:57)
Pasigyriau, kad anyta nesikisa, o vakar buvom pietums nuvaziave, tai prasidejo patarimai del maudyniu, arbateliu, pampersu, palu, vaiko nesiojimo ir t.t.  doh.gif

Užjaučiu. Ir tai tik pradžia, o kuo toliau, turbūt dar labiau norės pamokyti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 02 26, 12:57)

taip ir bijok zmogus apie kanors pasigirti doh.gif lotuliukas.gif uzuojauta, oi tos mociutes... doh.gif
Atsakyti