mama padeda, anyta trukdo

mano irgi anyta kartais perdeda, bet nieko nepadarysi taip jau yra ir bus

man ir mama, ir močiutė, ir krikštamotė labai padėjo. labai joms ačiū 
o anyta
mūsų santykiai nėra geri, tai tik sunervino, kai atvažiavo lankyti neperspėjusi. paskui norėjo į rankas paimti, sakė: oi, bijau... tai pasakiau, kad neduosiu, jeigu bijo.
ir jos nuolatiniai pasakojimai, kaip ji sūnų nuo 9 mėnesių į lopšelį leido, kaip ji 5 h ryto atsikėlusi viską pagamindavo, o paskui parke per dieną sėdėdavo, tik nervina. ir nelabai tikiu dėl to ankstyvo kėlimosi.

o anyta

ir jos nuolatiniai pasakojimai, kaip ji sūnų nuo 9 mėnesių į lopšelį leido, kaip ji 5 h ryto atsikėlusi viską pagamindavo, o paskui parke per dieną sėdėdavo, tik nervina. ir nelabai tikiu dėl to ankstyvo kėlimosi.
Mano mama tai labai padeda, nes pati 6uzaugino (jauniausiam 5metai) bet jau anyta, tai... nei vieno neauginus, abu vyras uzaugino...
net juokinga kartais buna, pavyzdziui 5men leliui pyrago duot
net juokinga kartais buna, pavyzdziui 5men leliui pyrago duot

Man tai tik trukdo...kai pasigimdziau pirma vaika tai net norejau kad padetu ir reikejo pagalbos,bet niekas nesiteike net pasisiulyt.Tai susitvarkiau pati ir tuo didziuojuos...o dabar kai pradeda kistis kur nereikia pastatau i vieta.Jos supranta,kartais papyksta,bet man tai mazai rupi,isklausau ju patarimus,bet pasidarau savo isvadas...tai dabar dziaugiuos,kad dabar jos visiskai nesikisa ir nelenda i musu gyvenima isskyrus tai kad aplanko retkarciais ir palepina anukus,na kartais dar bando i auklejima kistis,bet greit buna isaiskinta kad auklejimo klausimais turime susitarti
Gerai kai jie supratingi, mano anyta tai vos ne stumia mane nuo to vaiko, mazdaug duok man o tu eik, mazdaug as nieko nesuprantu ir nemoku... kartais toks siutas paima, kad ui

Mes susitvarkėm patys, nieko nekviečiau ir neprašiau padėti
Atvažiavo, pasižiūrėjo ir išvažiavo
Jie užaugino savo vaikus, dabar mūsų eilė užauginti savo vaikus.
Beje ir kai kurie patarimai atgyvenę, kaip pvz dabar yra nuostabūs aspiratoriai nosies gleivėms valyti, o kiša savo senų laikų "pomputes"

Beje ir kai kurie patarimai atgyvenę, kaip pvz dabar yra nuostabūs aspiratoriai nosies gleivėms valyti, o kiša savo senų laikų "pomputes"

Visaip būna 
Aš savąją pagimdžiau beveik prieš 10 metų, o viskas spėjo pasikeisti nuo tada. Todėl keista, kai mamos dalinaa 30 metų senumo patarimus
O šiaip jau tai ir mamos, ir anytos kartais padeda, kartais trukdo

Aš savąją pagimdžiau beveik prieš 10 metų, o viskas spėjo pasikeisti nuo tada. Todėl keista, kai mamos dalinaa 30 metų senumo patarimus

O šiaip jau tai ir mamos, ir anytos kartais padeda, kartais trukdo

Man mama tai padeda
,o anytos tai neturiu mire
man dar nepagimdzius.Bet manau,kad butu padejusi,nes labai gerai sutardavome.

O aš atsisakiau visų pagalbų ir iškart pasakiau - kai reiks, paprašysiu. Nes būna pikta, kai "padėjėjai" puola tąsyt leliuką, kuriam to mažiausiai reikia, o valgyt daryt ar grindis plaut, tai jaunoji mamyte, prašom pati
Todėl man labiausiai padėjo vyras, man beliko tik maitinti ir myluoti savo gražuolytę
Ir pastebėjau - patarimus dalina abi, mama ir anyta. Bet mamos patarimai netrukdo, o kai anyta ką pasako, jaučiuosi, lyg manim nepasitikėtu ir iškart suirztu. Nors turbūt tik išsigalvoju...

Ir pastebėjau - patarimus dalina abi, mama ir anyta. Bet mamos patarimai netrukdo, o kai anyta ką pasako, jaučiuosi, lyg manim nepasitikėtu ir iškart suirztu. Nors turbūt tik išsigalvoju...

Mane tai labai erzino mamos patarimas duoti leliukui kmynų arbatėlės, kai jam pilnai pakakdavo mamytės pienelio.