Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(Dasha @ 2007 06 29, 08:17)
make up for ever man rodos Kosmada prekiauja mastau.gif

Sarma tai tikrai, gal ne visos tik, o Kosmadoj nemačiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 06 29, 07:23)
Kristianoj esu mačius  ax.gif

Sarmoje prekiauja Make Up For Ever kosmetika, Kristianoje ir Kosmadoje -Make Up Factory kosmetika (kuri nesenai atsirado Lietuvoje). smile.gif
Atsakyti
VCUP'o Sarmoj makeup for ever kiek pamenu nėra  g.gif  o kitose yra.
o geriausi šešėliai yra šešėlių pagrindas  tongue.gif  šiaip retai aš tais šešėliais naudojuos...per daug cackinimosi  biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 29 birželio 2007 - 12:34
QUOTE(prieblanda @ 2007 06 25, 18:14)
Taigi kosmetikos krepšį matei - visi blizgantys  ax.gif  Noriu, kad matiniai būtų šiltų rudų atspalvių ir nekainuotų karvę, bet randu tik šaltus atspalvius  doh.gif

man atrodo kad rimmel yra matiniai, bent jau maniskiai rudi... g.gif o as vis varvinu seile prie gosh rudu seseliu,skaniai atrodo, ale vis nusiperku ka nors kita doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 29 birželio 2007 - 18:20
QUOTE(Eveliina @ 2007 06 29, 19:18)
man atrodo kad rimmel yra matiniai, bent jau maniskiai rudi... g.gif o as  vis varvinu seile prie gosh rudu seseliu,skaniai atrodo, ale vis nusiperku ka nors kita  doh.gif

Nu va, basčiausi po pardes, o šituos du stendus kaip tik apėjau doh.gif Kituose tai nieko gero neradau, nes labai jau priekabi esu blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Neseniai mačiau keletą merginų su labai gražiais blizgančiais šešėliais (vakariniam makiažui), bandžiau Artdeco, bet jie ne taip blizga, kaip norėčiau...Gal jūs žinote neblogus blizgius šešėlius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2007 07 08, 10:35)
Labas rytas  4u.gif

Neseniai mačiau keletą merginų su labai gražiais blizgančiais šešėliais (vakariniam makiažui), bandžiau Artdeco, bet jie ne taip blizga, kaip norėčiau...Gal jūs žinote neblogus blizgius šešėlius  rolleyes.gif

taip tikrai zinau nes pati juos turiu ilgai issilaiko, drekinantys ir labai graziai blizga suteikia toki slapia efekta, nesubega i rauksleles tiesiog thumbup.gif turiu dvi spalvytes
seseliukai
ir tokia dar sidabrine-zydra bet braskese nera jau ju
Atsakyti
aš tai naudoju quiz sweety 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip jums Isadora seseliai? Planuoju pirkti sios vasaros spalvu palete, idomu ar jie ant akiu tokie pat ryskus gaunas, kokie atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 07 11, 09:48)
Merginos, o kaip jums Isadora seseliai? Planuoju pirkti sios vasaros spalvu palete, idomu ar jie ant akiu tokie pat ryskus gaunas, kokie atrodo? g.gif

kazkada esu turejusi tai neblogi sakyciau, isislaike kiek atsimenu neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 11, 13:22)
kazkada esu turejusi tai neblogi sakyciau, isislaike kiek atsimenu neblogai smile.gif

Nesulaukiau jusu atsakymo tai ir nusipirkau biggrin.gif rytoj isbandysiu, ziuresiu kaip laikysis ant manes ax.gif
Papildyta:
Va situos 4 spalvu isigyjau:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 11 liepos 2007 - 12:35
QUOTE(F_A @ 2007 07 11, 13:34)
Nesulaukiau jusu atsakymo tai ir nusipirkau biggrin.gif rytoj isbandysiu, ziuresiu kaip laikysis ant manes ax.gif
Papildyta:
Va situos 4 spalvu isigyjau:
user posted image

siaip grazios spalvytes bet man kazkaip negraziai ant sio modelio atrodo melyni seseliai
Atsakyti