Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(prieblanda @ 2007 06 25, 18:14)
Taigi kosmetikos krepšį matei - visi blizgantys  ax.gif  Noriu, kad matiniai būtų šiltų rudų atspalvių ir nekainuotų karvę, bet randu tik šaltus atspalvius  doh.gif

Pas mane kaip tik yra isa dora is 4 spalvyciu komplektelis (20nr classic brown),tai ten 3 matines ir viena blizgi.Dar seile varvinu i Faberlic matinius,bet ten jau tikrai ne ta kaina kuria noreciau moket-viena spalva-15,50(cia su nuolaida jei ka).
Atsakyti
man fainiausi ISADORA.Lengvai tepasi,gerai laikosi smile.gif geresnių kol kas neradau
Atsakyti
QUOTE(RIMINI @ 2007 06 25, 20:51)
man fainiausi ISADORA.Lengvai tepasi,gerai laikosi smile.gif geresnių kol kas neradau

esu turejusi isadora 4 spalvyciu tokius blizgius nr jau nepamenu tai neblogi buvo bet siaip is visu mano turetu man geriausi chanel ombre d'eau tokie buteliuke vandens pagrindu sakyciau nerealus ilgai ziauriai laikosi visiskai nesubega i rauksleles o jau toks subtilus perlamutras toks slapio efekto thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 06 26, 17:02)
esu turejusi  isadora 4 spalvyciu tokius blizgius nr jau nepamenu tai neblogi buvo bet siaip is visu mano turetu man geriausi chanel ombre d'eau tokie buteliuke vandens pagrindu sakyciau nerealus ilgai ziauriai laikosi visiskai nesubega i rauksleles o jau toks subtilus perlamutras  toks slapio efekto  thumbup.gif  thumbup.gif

o jus pabandykite mak-up seselius, as negaliu be ju gyventi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jorin28 @ 2007 06 26, 22:43)

make-up? g.gif o kur ju galima isigyti?
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 06 27, 08:26)
make-up? g.gif o kur ju galima isigyti?

turetu buti parduotuvese, o as perku pas savo kosmetologe Erika.
Atsakyti
QUOTE(jorin28 @ 2007 06 26, 22:43)

cia tu turi omenyje make-up for ever g.gif jei situos tai turiu nusipirkusi kelias spalvytes pritariu tikrai geri labai ilgai laikosi bet taip ir turi buti juk jie skirti profesionaliam naudojimui juos ir peleneje ir kt renginiuose kaip mados infekcija naudoja
Atsakyti
tikiuosi seselius mak-up galima nusipirkti ne tik sostineje,gal galima ir provincijoje.
Atsakyti
man patinka Avon trispalviai seseliai, kas cia sake kad iesko matiniu, tai tikrai visai nieko. prie visko visada tinka matine ruda spalva smile.gif ir atrodo ne kazkaip pigiai, kokybe nera fantastine, bet kaina juk irgi smile.gif jei pagrindui patepu daug birios pudros ant voku, tai isvis super, laiko ilgai tikrai tie avon. rekomenduoju! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(floris @ 2007 06 27, 19:56)
tikiuosi seselius mak-up galima nusipirkti ne tik sostineje,gal galima ir provincijoje.

manau pas kosmetologes tikrai atrasi
Atsakyti
make up for ever man rodos Kosmada prekiauja mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 29, 08:17)
make up for ever man rodos Kosmada prekiauja mastau.gif

Kristianoj esu mačius ax.gif
Atsakyti