Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

Na žinai, tik sunervini su tokiom nuorodom smile.gif Jau tokia 3-čio pasalio šalim pasijunti, ka paskaitai, ko užusieny rasti galima...
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 03 19, 15:57)
Na žinai, tik sunervini su tokiom nuorodom smile.gif Jau tokia 3-čio pasalio šalim pasijunti, ka paskaitai, ko užusieny rasti galima...

Taip, mes tikrai siek tiek atsiliekam... smile.gif grizusi sakiau reikes dar pabandyti keleta atspalviu...
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2007 03 18, 15:56)
A o kur yra the body shopo parduotuvės mane domina Kaune, aš kažkaip tokios parduotuvės nežinau
flirt.gif

Bus Kaune,Akropoly... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ruby rose mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas žino kur rasti ryškių skystų šešėlių? Būtų gerai Kaune... blush2.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif Dior
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 06 19, 14:30)

man tai patiko diorshow seseliai slapi, issukami, ilgai laiko, nesubega ir spalvytes grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 03 18, 14:42)
siaip niekad nebuvau labai geros nuomones apie ORIFLAME firma, bet buvo akcija ir labai pigiai isigijau saldancius piestuko pavidalo kreminius voku seselius is Visions serijos. Super thumbup.gif  labai ilgai laikosi, graziai blizga, ir tikrai saldo bigsmile.gif

Išbandžiau ir aš šituos doh.gif Gražiai atrodė tik tuo metu, kai užtepiau, po to subėgo į raukšleles ir nei spalvos neliko, nei nieko schmoll.gif Tikrai nepasirodė man jie super g.gif

QUOTE(egluziukas @ 2007 03 18, 15:56)
A o kur yra the body shopo parduotuvės mane domina Kaune, aš kažkaip tokios parduotuvės nežinau

Tikrai rasi Kauno akropolyje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 24 birželio 2007 - 12:22
Labukas, o aš dabar norėčiau nusipirkti tokius šešėlius kur užtepus blizgėtu jie, gal galit patart kokius?
Atsakyti
QUOTE(Margarita23 @ 2007 06 25, 13:41)
Labukas, o aš dabar norėčiau nusipirkti tokius šešėlius kur užtepus blizgėtu jie, gal galit patart kokius?

Tai kad blizgių pilnos parduotuvės, vat matinius tai kur kas sunkiau rast. Blizga nuo pigiausių RubyRose iki Dior, Chanel ir t.t. Tam tarpe ir Artdeco, L'Oreal, Bourjois, IsaDora ir dar daug kitų, nelygu kiek pinigų tam norėsit paskirti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 06 25, 14:04)
Tai kad blizgių pilnos parduotuvės, vat matinius tai kur kas sunkiau rast. Blizga nuo pigiausių RubyRose iki Dior, Chanel ir t.t. Tam tarpe ir Artdeco, L'Oreal, Bourjois, IsaDora ir dar daug kitų, nelygu kiek pinigų tam norėsit paskirti  ax.gif

drinks_cheers.gif
Na o dabar isduok ka gero is matiniu esi atradus?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 06 25, 17:08)
drinks_cheers.gif
Na o dabar isduok ka gero is matiniu esi atradus?

Taigi kosmetikos krepšį matei - visi blizgantys ax.gif Noriu, kad matiniai būtų šiltų rudų atspalvių ir nekainuotų karvę, bet randu tik šaltus atspalvius doh.gif
Atsakyti