Na žinai, tik sunervini su tokiom nuorodom Jau tokia 3-čio pasalio šalim pasijunti, ka paskaitai, ko užusieny rasti galima...
QUOTE(ypata @ 2007 03 19, 15:57)
Na žinai, tik sunervini su tokiom nuorodom Jau tokia 3-čio pasalio šalim pasijunti, ka paskaitai, ko užusieny rasti galima...
Taip, mes tikrai siek tiek atsiliekam... grizusi sakiau reikes dar pabandyti keleta atspalviu...
QUOTE(egluziukas @ 2007 03 18, 15:56)
A o kur yra the body shopo parduotuvės mane domina Kaune, aš kažkaip tokios parduotuvės nežinau
Bus Kaune,Akropoly...
Ruby rose
Gal kas žino kur rasti ryškių skystų šešėlių? Būtų gerai Kaune...
Dior
QUOTE(Bitute32 @ 2007 06 19, 14:30)
Dior
man tai patiko diorshow seseliai slapi, issukami, ilgai laiko, nesubega ir spalvytes grazios
QUOTE(Apvalute @ 2007 03 18, 14:42)
siaip niekad nebuvau labai geros nuomones apie ORIFLAME firma, bet buvo akcija ir labai pigiai isigijau saldancius piestuko pavidalo kreminius voku seselius is Visions serijos. Super labai ilgai laikosi, graziai blizga, ir tikrai saldo
Išbandžiau ir aš šituos Gražiai atrodė tik tuo metu, kai užtepiau, po to subėgo į raukšleles ir nei spalvos neliko, nei nieko Tikrai nepasirodė man jie super
QUOTE(egluziukas @ 2007 03 18, 15:56)
A o kur yra the body shopo parduotuvės mane domina Kaune, aš kažkaip tokios parduotuvės nežinau
Tikrai rasi Kauno akropolyje
Labukas, o aš dabar norėčiau nusipirkti tokius šešėlius kur užtepus blizgėtu jie, gal galit patart kokius?
QUOTE(Margarita23 @ 2007 06 25, 13:41)
Labukas, o aš dabar norėčiau nusipirkti tokius šešėlius kur užtepus blizgėtu jie, gal galit patart kokius?
Tai kad blizgių pilnos parduotuvės, vat matinius tai kur kas sunkiau rast. Blizga nuo pigiausių RubyRose iki Dior, Chanel ir t.t. Tam tarpe ir Artdeco, L'Oreal, Bourjois, IsaDora ir dar daug kitų, nelygu kiek pinigų tam norėsit paskirti
QUOTE(prieblanda @ 2007 06 25, 14:04)
Tai kad blizgių pilnos parduotuvės, vat matinius tai kur kas sunkiau rast. Blizga nuo pigiausių RubyRose iki Dior, Chanel ir t.t. Tam tarpe ir Artdeco, L'Oreal, Bourjois, IsaDora ir dar daug kitų, nelygu kiek pinigų tam norėsit paskirti
Na o dabar isduok ka gero is matiniu esi atradus?
QUOTE(Malena @ 2007 06 25, 17:08)
Taigi kosmetikos krepšį matei - visi blizgantys Noriu, kad matiniai būtų šiltų rudų atspalvių ir nekainuotų karvę, bet randu tik šaltus atspalvius