man lancome patinka, ilgai laikosi, puikiai tepasi ir atrodo zavingai tik va kaina kandziojasi
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 03 06, 15:11)
Taip pat turiu naturaliu seseliu, pagamintu is mineralu, tai taip pat Labai graziai dengiasi, blizga...
O čia kas per daiktas, kokio gamintojo, kur perkamas ir už kiek - taigi negalima taip - suvedžioti ir palikti ?!
Noreciau platesnes paletes seseliu. Bet niekaip neuzmatau tokiu. Visur daugiausia tik 4 spalvos ir tos pacios arba pilkos arba rusvos spalvos... O tokius jau turiu
Reiks eit in rimtesne medziokle
QUOTE(Monada @ 2007 03 14, 14:37)
Noreciau platesnes paletes seseliu. Bet niekaip neuzmatau tokiu. Visur daugiausia tik 4 spalvos ir tos pacios arba pilkos arba rusvos spalvos... O tokius jau turiu
Tagi Ruby Rose būna 20 spalvų
QUOTE(JUUPII @ 2007 03 06, 17:58)
man tai visai butu idomu kaip ten eurokos kur yra prestige seseliai... kazkur maciau apie juos tema, bet daba neberandu
man visai noretusi gal prie vietos, kad but keturios spalvos, reiks dar zvilgtelt i anuos uz 50 litu
man visai noretusi gal prie vietos, kad but keturios spalvos, reiks dar zvilgtelt i anuos uz 50 litu
Galiu pasiulyti Prestige seselius,zalsvi ,keturios spalvos,tik pabandyti,gaila netiko spalva.Naudoju rusvus tai labai patenkinta jais
Galesiu ir foto ikelti.
TBS yra šešėliai,kur keturios spalvos, ir kainytė 56 lt
QUOTE(prieblanda @ 2007 03 14, 14:46)
Tagi Ruby Rose būna 20 spalvų
Dekui prieblanda
Dabar turiu Ruby Rose, bet jau ju galiojimo laikas i pabaiga. Mislijau kokiu nors kitokiu papirkt, bet jei nerasiu - reiks Ruby Rose keist i Ruby Rose...
siaip niekad nebuvau labai geros nuomones apie ORIFLAME firma, bet buvo akcija ir labai pigiai isigijau saldancius piestuko pavidalo kreminius voku seselius is Visions serijos. Super labai ilgai laikosi, graziai blizga, ir tikrai saldo
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 03 15, 09:43)
TBS yra šešėliai,kur keturios spalvos, ir kainytė 56 lt
Pirmą kartą girdžiu tbs šešėlius, kas čia per firma, gal gali įmesti kaip atrodo
QUOTE(egluziukas @ 2007 03 18, 14:23)
TBS yra trumpinys The Body Shop
QUOTE(jolitka @ 2007 03 18, 15:38)
TBS yra trumpinys The Body Shop
A o kur yra the body shopo parduotuvės mane domina Kaune, aš kažkaip tokios parduotuvės nežinau
QUOTE(ypata @ 2007 03 14, 12:57)
O čia kas per daiktas, kokio gamintojo, kur perkamas ir už kiek - taigi negalima taip - suvedžioti ir palikti ?!
As perku uzsienyje, nezinau gal jau kas nors ir Lietuvoje atveze yra.. Jie gaminami is naturaliu mineralu. Taip pat yra ir tokios birios pudros, kurios dengia gerai, gydo (jei kas turi spuogeliu) ir t.t. Siaip nera labai brangu, as esu meginuku prisipirkusi, nes ziurejau spalvas, man labai patinka... Va idedu viena linka, kur yra daugiau info bei paciu produktu... sheer cover Va dar ir cia yra mineralu kosmetika Nuorodos anglu kalba...