O galetumete palyginti situos du:
Guerlaino Divinora Radiant Colour Palette Ombre Eclat
ir
Dior 5-Colour Eyeshadow
Kurie fainesni
QUOTE(F_A @ 2007 12 07, 07:35)
Uz Anna Sui melsvus mokejau apie 50lt, atiduodu uz 30 lt, o Estee Lauder mokejau apie 150 lt, atiduosiu uz 100 lt..abeji seseliai tik pabandyti, netiko man...
O kas butent netiko ar patys seseliai ar spalva? nes as kaip tik dabar laukiu Anna Sui.. nesu bandziusi tai dabar nezinau..
Papildyta:
QUOTE(sweety123 @ 2007 12 11, 15:21)
O galetumete palyginti situos du:
ir
Dior 5-Colour Eyeshadow
Kurie fainesni
ir
Dior 5-Colour Eyeshadow
Kurie fainesni
Man guerlaino labiau sventiskesni, o dioro labiau kasdieniski na bet cia dar labai priklauso kaip issidazysi
QUOTE(-Atene- @ 2007 12 11, 15:27)
O kas butent netiko ar patys seseliai ar spalva? nes as kaip tik dabar laukiu Anna Sui.. nesu bandziusi tai dabar nezinau..
Spalva labai grazute, bet seseliai ant manes visiskai nelaiko, kaip ir Artdeco, Isadora ar Erdesos seseliai Po kokiu poros valandu seseliu ant mano akyciu nebuna like nei kvapo O va uztat naujieji Shu Uemuros laikos liuks liuks liuks
QUOTE(F_A @ 2007 12 11, 15:37)
Spalva labai grazute, bet seseliai ant manes visiskai nelaiko, kaip ir Artdeco, Isadora ar Erdesos seseliai Po kokiu poros valandu seseliu ant mano akyciu nebuna like nei kvapo O va uztat naujieji Shu Uemuros laikos liuks liuks liuks
o kaip tik siandien as juos uzsisakiau.. na ziuresim.. labai tikiuosi, kad man galbut tiks.. na viliuosi
QUOTE(-Atene- @ 2007 12 11, 15:42)
o kaip tik siandien as juos uzsisakiau.. na ziuresim.. labai tikiuosi, kad man galbut tiks.. na viliuosi
Manau, tiks, nepergyvenk cia ant manes ne viskas laikos Jei tau tiks, gal susigundysi ir maniskiais Kokia spalva uzsisakei?
QUOTE(F_A @ 2007 12 11, 15:43)
Manau, tiks, nepergyvenk cia ant manes ne viskas laikos Jei tau tiks, gal susigundysi ir maniskiais Kokia spalva uzsisakei?
na geriausiu atveju pamatysiu tik po poros savaiciu kol atkeliaus
o spalvyte 209 http://www.strawberr...l...62&goChar=A
nezinau ar isejo ideti..
isbandziau visokius turbut,bet labiausiai tinka ir patinka Chanel ir Elizabeth Arden
QUOTE(-Atene- @ 2007 12 11, 15:48)
na geriausiu atveju pamatysiu tik po poros savaiciu kol atkeliaus
nezinau ar isejo ideti..
nezinau ar isejo ideti..
spalva tai labai na ka, lauksim atsiliepimu kai gausi
gal galit parasyti kokios spalvos yra loreal seseliuose skirtuose melynakems?dekui
F_A,kokie ten seseliukai drugelio formos dezutej?
QUOTE(Morepink @ 2007 12 12, 14:26)
gal galit parasyti kokios spalvos yra loreal seseliuose skirtuose melynakems?dekui
Ruby rose Jie nebrangus, bet ant manes labai gerai laikosi
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.