Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(prieblanda @ 2007 03 01, 15:52)
Jei skaitot angliškai, pradžiai galit pažiūrėti čia  4u.gif

Papildyta:
Jei esat pradedanti, tai lengviausia pradžia būtų nuo šiltų rudų atspalvių  4u.gif

aciu labai neblogas puslapiukas smile.gif
ir jei kam idomu tikrai radau kad melynakems nelaabi tinka melyni seseliai smile.gif nes rizikuojate atrodyti nuobodziai !
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 02 16, 18:18)
pati naudoju - man geresniu nera  thumbup.gif o jei dar ir su seseliu pagrindu (naudoju manhattan), tai isvis ilgai laikosi ir nesubega i rauksleles  thumbup.gif

o kokia ju kaina, neisdraskys man kisenes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JUUPII @ 2007 03 05, 13:52)
o kokia ju kaina, neisdraskys man kisenes? ax.gif

Pati čia pažiūrėkit ir nuspręskit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(monoka @ 2007 03 01, 17:06)
aciu labai neblogas puslapiukas smile.gif
  ir jei kam idomu tikrai radau kad melynakems nelaabi tinka melyni seseliai smile.gif  nes  rizikuojate atrodyti nuobodziai !

o tai kokie tinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 03 05, 14:54)
Pati čia pažiūrėkit ir nuspręskit  rolleyes.gif

gal as per daug isranki unsure.gif neradau dezutes, kurioje atspalviai man visiskai visi patiktu blush2.gif .... na nemaza kaina, bet manau, jei seseliai labai geri, tai verti tokios kainos, gi ne du simtai litu thumbup.gif
daba kaip saulute uzsvitino, tai norisi issigrazint 4u.gif , pasirodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JUUPII @ 2007 03 05, 14:05)
gal as per daug isranki unsure.gif  neradau dezutes, kurioje atspalviai man visiskai visi patiktu blush2.gif .... na nemaza kaina, bet manau, jei seseliai labai geri, tai verti tokios kainos, gi ne du simtai litu thumbup.gif
daba kaip saulute uzsvitino, tai norisi issigrazint 4u.gif , pasirodyt biggrin.gif

Kaip už tokią kainą, tai galima nusipirkti šešėlių pagrindą ir dar patinkančių šešėlių - nebrangių ir gražių spalvų, pvz., Ruby Rose rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 03 05, 15:16)
Kaip už tokią kainą, tai galima nusipirkti šešėlių pagrindą ir dar patinkančių šešėlių - nebrangių ir gražių spalvų, pvz., Ruby Rose  rolleyes.gif

man tai visai butu idomu kaip ten eurokos kur yra prestige seseliai... g.gif kazkur maciau apie juos tema, bet daba neberandu blush2.gif biggrin.gif
man visai noretusi gal prie vietos, kad but keturios spalvos, reiks dar zvilgtelt i anuos uz 50 litu biggrin.gif
Atsakyti
O man labai geri yra revlon seseliai, tokia piestuke su kempinele, tik pasukt reikia ir jie islenda.. biggrin.gif Nesubrga, ilgai laikosi, na viskas thumbup.gif Taip pat turiu naturaliu seseliu, pagamintu is mineralu, tai taip pat thumbup.gif Labai graziai dengiasi, blizga... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 03 06, 17:11)
O man labai geri yra revlon seseliai, tokia piestuke su kempinele, tik pasukt reikia ir jie islenda..  biggrin.gif  Nesubrga, ilgai laikosi, na viskas  thumbup.gif  Taip pat turiu naturaliu seseliu, pagamintu is mineralu, tai taip pat  thumbup.gif  Labai  graziai dengiasi, blizga...  smile.gif

ir aš pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
kur rasti tų revlon šėšelių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 03 11, 10:25)

Lietuvoj Revlon nebėra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 03 11, 09:25)

As juos pirkau ne Lietuvoje.... ax.gif
Atsakyti