Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(prieblanda @ 2007 12 05, 14:43)
Bent jau man labai skiriasi kai tepu su šepetuku ir kai su pirštu  g.gif

drinks_cheers.gif ant pirsto ryskiau visada gaunas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 05, 04:08)
Maniskiai  wub.gif
user posted image

kokia situ seseliu firma? ax.gif 4u.gif labai grazus!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 05, 15:13)
drinks_cheers.gif ant pirsto ryskiau visada gaunas ax.gif

Turėjau omenyje, kad man tik su šepetėliu tepant matosi tikra spalva ir kaip dengsis, o su pirštu dažnai klaidingai pasirodo, kad šešėlis kietas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 05, 14:24)
as juos bandziau-nors dezutej spalvos atrodo ryskios, is tiesu seseliai svelniu spalvu ax.gif kadangi ieskojau sau ryskesniu, man nelabai patiko, nors laikos jie neblogai mirksiukas.gif

Pabandyk ant vokų pirmiausiai dėti kokį korektorių, o tada šešėliuok biggrin.gif Taip išgaunama ryškesnė spalva. O šiaip tai kai kuriuos šešėlius galima šlapinti, tai jie tampa daug ryškesni. Tik reik pasitikslinti ar galima šlapinti Givenchy šešėlius (nes jeigu ne, tai sugadinsi smile.gif )

Beje, šių šešėlių viduryje esanti gelsva spalvytė naudojama kaip viso voko pagrindas, o ant jos jau tepamos kitos spalvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule3: 06 gruodžio 2007 - 14:20
QUOTE(Saule3 @ 2007 12 06, 14:17)
Pabandyk ant vokų pirmiausiai dėti kokį korektorių, o tada šešėliuok  biggrin.gif  Taip išgaunama ryškesnė spalva. O šiaip tai kai kuriuos šešėlius galima šlapinti, tai jie tampa daug ryškesni. Tik reik pasitikslinti ar galima šlapinti Givenchy šešėlius (nes jeigu ne, tai sugadinsi  smile.gif )
Beje, šių šešėlių  viduryje esanti gelsva spalvytė naudojama kaip viso voko pagrindas, o ant jos jau tepamos kitos spalvos  smile.gif

Visada seselius naudoju ant pagrindo, o jei spalva is esmes nera ryski, ji ryski ir nepasidarys...tai va, apsisprendziau parduoti savo Anna Sui ir Estee Lauder seselius, abeji tik pabandyti, jei kuriai idomu:
user posted image
user posted image
Atsakyti
nuostabi Anna Sui dėžutė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 12 06, 15:12)
nuostabi Anna Sui dėžutė wub.gif

labai grazi ir pakuote faina wub.gif neseniai buvau idejus savo seseliu foto, tai ten apacioj jie yra ant dezutes savo padeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 06, 15:27)
Visada  seselius naudoju ant pagrindo, o jei spalva is esmes nera ryski, ji ryski ir nepasidarys...tai va, apsisprendziau parduoti savo Anna Sui ir Estee Lauder seselius, abeji tik pabandyti, jei kuriai idomu:
user posted image
user posted image

Idomumo deliai - uz kiek parduodi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 12 07, 07:28)
Idomumo deliai - uz kiek parduodi?  ax.gif

Uz Anna Sui melsvus mokejau apie 50lt, atiduodu uz 30 lt, o Estee Lauder mokejau apie 150 lt, atiduosiu uz 100 lt..abeji seseliai tik pabandyti, netiko man... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos!

Reikia patarimo. Labai noriu sventems nusipirkt naujus seselius. Bet kad butu ne matiniai ar perlamutriniai, o skaidrus, tarsi permatomi. Bet kazkaip pati nerandu. Lyg tokie turi buti is Body shop, bet nuejau ir netokie ten kazkokie verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Voriuke @ 2007 12 08, 20:40)
Sveikos!

Reikia patarimo. Labai noriu sventems nusipirkt naujus seselius. Bet kad butu ne matiniai ar perlamutriniai, o skaidrus, tarsi permatomi. Bet kazkaip pati nerandu. Lyg tokie turi buti is Body shop, bet nuejau ir netokie ten kazkokie verysad.gif

Nesu super daug bandžiusi, bet vieninteliai tarsi permatomi man šovę į galvą yra Bourjois Suivez Mon Regard, turiu 08 spalvą, tai ji tokia pereinanti į žėrią mėlyną, o kitu kampu žiūrint išvis atrodo, kad be šešėlio, kitų spalvų nebandžiau ax.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif Reikes nulekt pabandyt.
Atsakyti