Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(F_A @ 2007 12 04, 10:54)
galima isgaut su tam skirtu akiu blizgiu (eye gloss vadinas). Ju buna bespalviu, kaip pvz as turiu is CK, buna su spalva, tik va lietuvoj ju nerasi mirksiukas.gif

Tai is kur man gaut ta blizgi??? g.gif verysad.gif Jokio jokio nera ant lietuvos? verysad.gif
Kol supratau, kas tas CK.. Civilnis kodeksas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 12 04, 10:12)
Tai is kur man gaut ta blizgi???  g.gif  verysad.gif Jokio jokio nera ant lietuvos?  verysad.gif
Kol supratau, kas tas CK.. Civilnis kodeksas  hihihi.gif

lotuliukas.gif Calvin Klein mirksiukas.gif uzsisakinejau is braskiu, i LT tokiu dalyku neatveza schmoll.gif
Va tokia skaidri tutele mazdaug per viduri mano kosmetikos kruvoj:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 04, 10:17)
lotuliukas.gif Calvin Klein mirksiukas.gif uzsisakinejau is braskiu, i LT tokiu dalyku neatveza schmoll.gif
Va tokia skaidri tutele mazdaug per viduri mano kosmetikos kruvoj:
user posted image

kas ten toj gražioj dėžutėj juodoj apačioj per vidury lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 12 04, 10:20)
kas ten toj gražioj dėžutėj juodoj apačioj per vidury lens.gif

Anna Sui seseliai "Eye color Accent" rolleyes.gif Labai svelni spalvyte, ant manes prastai laikos, matyt parduosiu...
Atsakyti
O tai tikrai grazu slapia efekta ein isgaut su tuo akiu blizgiu? nebuna riebus vokas? nes noriu tik vaizdo riebaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 12 04, 10:33)
O tai tikrai grazu slapia efekta ein isgaut su tuo akiu blizgiu? nebuna riebus vokas? nes noriu tik vaizdo riebaus  ax.gif

Vokas atrodo toks kaip slapias, bet ziemai/rudeniui nerekomenduoju, atrodytum kaip apsalus lotuliukas.gif jei ka galim susitikt kokia diena, duociau pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 04, 10:38)
Vokas atrodo toks kaip slapias, bet ziemai/rudeniui nerekomenduoju, atrodytum kaip apsalus lotuliukas.gif jei ka galim susitikt kokia diena, duociau pabandyt ax.gif

tu jį ant šešėlių tepi? mastau.gif nesusimakaluoja?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 12 04, 10:39)
tu jį ant šešėlių tepi? mastau.gif nesusimakaluoja?

vasara dazniausiai be seseliu, o galima ir ant seseliu, visai normaliai gaunas, tik ant rankos geriau seselius su blizgiu sumaisyt, o tada tepti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 04, 11:38)

O, gavau pakvietimas i pasimatyma 4u.gif ax.gif
Ok, jei kada bus bendri mums kursai, tai galesim pasitestuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 12 04, 10:56)
O, gavau pakvietimas i pasimatyma  4u.gif  ax.gif
Ok, jei kada bus bendri mums kursai, tai galesim pasitestuot  mirksiukas.gif

Tai ir taip netoli dirbi, galetume ant kavkes susibegti ir pratestuotum tuo paciu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 04, 11:57)
Tai ir taip netoli dirbi, galetume ant kavkes susibegti ir pratestuotum tuo paciu mirksiukas.gif  biggrin.gif

Tai kad man nedrasu ax.gif blush2.gif
Turiu tau asmenini/profesini/pletkini klausima. I AZ uzbegsiu pas tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 12 04, 11:04)
Tai kad man nedrasu  ax.gif  blush2.gif
Turiu tau asmenini/profesini/pletkini klausima. I AZ uzbegsiu pas tave  4u.gif

nugi nedrasu! blink.gif ax.gif nesikandzioju as nors ir po liuto zenklu gimiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 04 gruodžio 2007 - 12:09