Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(lelytia @ 2007 12 03, 15:15)
Perskaičiusi jūsų atsiliepimus nusprendžiau, kad ArtDeco - vieni iš geresnių šešėlių, tad ir nusipirkau. Bet nesilaiko, kaip ir bet kokie kiti, tik kad spalva graži, ryški. Todėl šiandien pagriebiau ir pagrindą - tikiuosi, nenusivilsiu  smile.gif

Nuo akiu voku odos priklauso mirksiukas.gif man jie net su pagrindu nesilaiko, kaip ir Isadora seseliai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lelytia @ 2007 12 03, 16:15)
Perskaičiusi jūsų atsiliepimus nusprendžiau, kad ArtDeco - vieni iš geresnių šešėlių, tad ir nusipirkau. Bet nesilaiko, kaip ir bet kokie kiti, tik kad spalva graži, ryški. Todėl šiandien pagriebiau ir pagrindą - tikiuosi, nenusivilsiu  smile.gif

man jie ir su pagrindu nesilaiko schmoll.gif
Atsakyti
Atsiprašau, tikrai dėl kainytės nenorėjau įžeisti, paprasčiausiai, kai pasiklausai,kad už šešėlius pakloja ir po 100 lt su viršum, 50 lt jau kaip ir nepasirodo mažoka smile.gif Nors, jeigu kartais išeina susitaupyti ir įsigyti mėgstamų spalvų šešėlius, gal ir verta mokėti 50 lt, ypač, jei tuos šešėlius naudosi ilgai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 12 03, 15:54)
Atsiprašau, tikrai dėl kainytės nenorėjau įžeisti, paprasčiausiai, kai pasiklausai,kad už šešėlius pakloja ir po 100 lt su viršum, 50 lt jau kaip ir nepasirodo mažoka smile.gif Nors, jeigu kartais išeina susitaupyti ir įsigyti mėgstamų spalvų šešėlius, gal ir verta mokėti 50 lt, ypač, jei tuos šešėlius naudosi ilgai smile.gif

Uz MAC seselius virs 100 lt mokejau, bet kad jie bent tikrai kokybiski ir laikos ant manes, o be to ryskiu spalvu seseliu tokiu kaip MAC Lietuveleje nera unsure.gif tai va..
Atsakyti
Kažkas kažkada žadėjo nuo pagundų susilaikyti blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 03, 17:06)
Uz MAC seselius virs 100 lt mokejau, bet kad jie bent tikrai kokybiski ir laikos ant manes, o be to ryskiu spalvu seseliu tokiu kaip MAC Lietuveleje nera unsure.gif tai va..

is kur uzsisakot MAC kosmetika blush2.gif
Atsakyti
F_A ar radai kokie šepeėeliai skirti MAC produkcijai, pasirodo išsirenki produkta, išdidini ir tada rašo su kokiu geriausiai naudoti. PVZ:
Eye Shadow, Carbon
Shade description: Intense black (Matte)
Often purchased with
266 Small Angle Brush
Clear Lipglass
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 12 03, 20:25)
F_A ar radai kokie šepeėeliai skirti MAC produkcijai, pasirodo išsirenki produkta, išdidini ir tada rašo su kokiu geriausiai naudoti. PVZ:
Eye Shadow, Carbon
Shade description: Intense black (Matte)
Often purchased with
266 Small Angle Brush
Clear Lipglass

O geras bigsmile.gif nemaciau tikrai thumbup.gif o man jie idealiai su YSL teptuku tepasi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(saldu @ 2007 12 03, 19:16)
is kur uzsisakot MAC kosmetika  blush2.gif

Per viena moteri, jei idomu parasyk AZ mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 12 03, 18:39)
Kažkas kažkada žadėjo nuo pagundų susilaikyti blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  smile.gif  biggrin.gif

blush2.gif kalta...
Atsakyti
Aš naudoju šiseido ax.gif Dedu gerą pagrindą, tai laiko neblogai, bet spalvos labai švelnios, tokia tyli prabanga hihihi.gif

Norėjau paklaust, ką asės patartų naujametiniam vakarėliui? Kad blizgėtų labai labai stipriai ir nebūtų l. brangu, nes tik vienam vakarui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 12 04, 08:52)
Aš naudoju šiseido  ax.gif Dedu gerą pagrindą, tai laiko neblogai, bet spalvos labai švelnios, tokia tyli prabanga hihihi.gif

Norėjau paklaust, ką asės patartų naujametiniam vakarėliui? Kad blizgėtų labai labai stipriai ir nebūtų l. brangu, nes tik vienam vakarui?  g.gif

Is mano bandytu patys blizgiausi piestukiniai InScene seseliai, buna berods Kosmadoj ir ne karve kainuoja mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
O gal zinot kokiais seseliais galima isgaut slapiu voku efekta? g.gif Pastelines spalvos, bet taip slapiai atrodo..
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 12 04, 09:27)
O gal zinot kokiais seseliais galima isgaut slapiu voku efekta?  g.gif Pastelines spalvos, bet taip slapiai atrodo..

galima isgaut su tam skirtu akiu blizgiu (eye gloss vadinas). Ju buna bespalviu, kaip pvz as turiu is CK, buna su spalva, tik va lietuvoj ju nerasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 04 gruodžio 2007 - 09:55