Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(saldu @ 2007 12 01, 17:28)
patys mylimiausi  wub.gif
minksti ir svarbiausiai ne matiniai, ne tokiu kazkaip nemegstu  ax.gif
user posted image

Aha šie labai faini thumbup.gif
Atsakyti
o kaip make up forever seseliai?
ryskus? ar verti savo kainos ax.gif
Atsakyti
O kur gauti Izadoros produkcijos?Pas mūsų Sarmoje nebėra iš viso stendo?Norėčiau ir lūpdažių, ir šešėlių, superinė kosmetika ax.gif smile.gif O gal kas galite patarti, kur KLP būtų galima įsigyti šios kosmetikos? smile.gif
Atsakyti
grazus Mac seseliai, anksciau jais irgi gundziausi biggrin.gif

sio metu mano favoritai Dior 5 spalvu ir Lumene didesne palete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 12 02, 17:52)
O kur gauti Izadoros produkcijos?Pas mūsų Sarmoje nebėra iš viso stendo?Norėčiau ir lūpdažių, ir šešėlių, superinė kosmetika ax.gif  smile.gif O gal kas galite patarti, kur KLP būtų galima įsigyti šios kosmetikos? smile.gif

Man drauge parveze is Amerikos 2 Isadoros keturiu spalvu seselius, tai neatsidziaugiu iki siol thumbup.gif bigsmile.gif o Lietuvoj tai maciau Droge yra, bet vat tik kad kaina.. cia kainuoja beveik 50Lt, o ten nupirko drauge uz 20Lt gal vienus (nu su nuolaida biski buvo, bet pas mus iki tiek vis tiek nebuna biggrin.gif)
Atsakyti
Kaina ne visada suvaidina pagrindinį vaidmenį blush2.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 12 03, 10:23)
Kaina ne visada suvaidina pagrindinį vaidmenį blush2.gif  ax.gif  smile.gif

Man kaip studentei, tai dar biski vaidina blush2.gif 4u.gif biggrin.gif bet siaip tai aisku yra ir brangesniu tu seseliu, ir yra kas perka, tai kiekvienas pagal savo galimybes ir poreikius ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Laukiu dabar parvaziuojant Mac ryskiu seseliu:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 03, 10:53)
user posted image

labai idomios spalvos good.gif emei atskirai sepeteliu dar?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 12 03, 10:58)
labai idomios spalvos good.gif emei atskirai sepeteliu dar?

na jie patys su sepeteliu, o ir siaip pati turiu viena nerealu YSl sepeteli visiems gyvenimo atvejams (t.y. seseliams) biggrin.gif O spalvu palete man pasirode keistai idomi, oi jau jauciu kaip eksperimentuosiu su tom spalvom thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 03 gruodžio 2007 - 13:53
QUOTE(F_A @ 2007 12 03, 11:53)
user posted image

O koks pirkinys thumbup.gif As savuosius jau turiu, labai patenkinta ax.gif Bet is mano dvieju paleciu liko viena, nes spalvos buvo kelios vienodos, o kitos panasios. Reikejo viena palete imt saltu atspalviu doh.gif Bet nieko as dar atsigriebsiu biggrin.gif Jau sudariau ilga sarasa norimu MAC priemoniu bigsmile.gif Tiesa, sepeteliu rinkiniai - nuostabus, net pati sau pavydziu ju laugh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 03 gruodžio 2007 - 15:13
Perskaičiusi jūsų atsiliepimus nusprendžiau, kad ArtDeco - vieni iš geresnių šešėlių, tad ir nusipirkau. Bet nesilaiko, kaip ir bet kokie kiti, tik kad spalva graži, ryški. Todėl šiandien pagriebiau ir pagrindą - tikiuosi, nenusivilsiu smile.gif
Atsakyti