Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 10, 14:28)
Kad uz kokias Kristianos ar Sarmos konsultantes daugiau ismanyt nesunku, tai seniai supratau  blush2.gif hihihi.gif
Nu neatradau jokiu superiniu  seseliu Kristianoj, nors tu ka  schmoll.gif Turejau Clarins, Chanel - nepatiko kaip uz tokia kaina  schmoll.gif  Turiu Dioro palete ir esu jais patenkinta, del spalvyciu, bet jie nedazo ryskiai.  Uztai  MAC ir  griebiau, nes jie butent ir yra ryskiai dazantys  bigsmile.gif 
Vis ruosiaus isbandyt Make up factory seselius, nes spalvytes grazios pasirode, bet sios firmos lupu blizgesys tai visai nelaiko  schmoll.gif  todel susilaikiau ir nuo seseliu. Tiesa, visai idomus pasirode seseliai Givenchy -
user posted imageuser posted imageuser posted image
Dar visai vilioja isbandyti naujuosius Guerlain, taip giriamus forumieciu, bet manau, kad jie turetu naturaliai taip svelniai dazyt, nes tokie minkstuciai psirode  bigsmile.gif  4u.gif
user posted image

Aha tie Guerlaina švelniai dažo, o ta spalvytė kur įkėlei yra mano sekantis numatytas pirkys biggrin.gif tiksliau sakant stovi eilėje tongue.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 10, 14:51)
Dazyta Mac seseliais. Matosi, kad net ir sviesiausios spalvos dazo ryskiai, kaip spalva atrodo paleteje taip ir ant akiu  bigsmile.gif
user posted image

Aha nu tikrai dengia kaip kokie tikri dažai ar kaip čia išsireiškus wub.gif
Be galo gražūs tie padaryti makiažai, nu tikrai wub.gif man tik vakarui gal tiktų tokios ryškios spalvos, bet šiaip laaabai gražu thumbup.gif
Būč jaunesnė tai griebčiau (ir dabar griebčiau jei vakarais kur nors eičiau) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stabilo: 10 lapkričio 2007 - 15:00
Labai laukčiau atsiliepimų apie Givenchy 9 spalvyčių paletę 4u.gif

Mano mylimiausi kol kas CHANEL tokie kur po vieną spalvyę wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 10, 14:28)
Kad uz kokias Kristianos ar Sarmos konsultantes daugiau ismanyt nesunku, tai seniai supratau  blush2.gif hihihi.gif
Nu neatradau jokiu superiniu  seseliu Kristianoj, nors tu ka  schmoll.gif Turejau Clarins, Chanel - nepatiko kaip uz tokia kaina  schmoll.gif  Turiu Dioro palete ir esu jais patenkinta, del spalvyciu, bet jie nedazo ryskiai.  Uztai  MAC ir  griebiau, nes jie butent ir yra ryskiai dazantys  bigsmile.gif 
Vis ruosiaus isbandyt Make up factory seselius, nes spalvytes grazios pasirode, bet sios firmos lupu blizgesys tai visai nelaiko  schmoll.gif  todel susilaikiau ir nuo seseliu. Tiesa, visai idomus pasirode seseliai Givenchy -
user posted imageuser posted imageuser posted image
Dar visai vilioja isbandyti naujuosius Guerlain, taip giriamus forumieciu, bet manau, kad jie turetu naturaliai taip svelniai dazyt, nes tokie minkstuciai psirode  bigsmile.gif  4u.gif
user posted image

Aciu uz atsakyma! mirksiukas.gif 4u.gif Prie Givenchy lekiau pirmiausiai, nes pagal paveikslelius spalvos atrode ryskios, deriniai kiek netiketi, bet kur tau! doh.gif iki ryskumo dar kaip man iki balerinos hihihi.gif Visa mega kristiana apejau, vieninteliai kurie pasirode i ta puse, buvo Estee Lauder Graphic color, kuriuos is isigyjau, Enigmatic Khaki spalvikes:
user posted image
Dezute atrodo sitaip:
user posted image

Vienintele spalva is tu 4, kuri tikrai ryskiai dazo, yra zydra, labai faina spalvyte, o khaki tai tokia "liudnoka", bet nieko, sueis, derinys idomus gaunasi cool.gif Uzsisakiau is MAC juodus seselius, ziuresiu kaip jie man tiks, tada gal pasipildysiu savo krepseliuka MAC..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 12 lapkričio 2007 - 08:25
QUOTE(F_A @ 2007 11 12, 09:24)
Prie Givenchy lekiau pirmiausiai, nes pagal paveikslelius spalvos atrode ryskios, deriniai kiek netiketi, bet kur tau! doh.gif iki ryskumo dar kaip man iki balerinos  hihihi.gif

g.gif o aš atsidėjau jau pinigėlius šitam pirkiniui...sakai neverta?
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2007 11 14, 15:36)
g.gif  o aš atsidėjau jau pinigėlius šitam pirkiniui...sakai neverta?

jei patinka svelnios pastelines spalvos tada bandyk! 4u.gif Bet jei tikiesi kad bus ryskesnes, tikrai neverta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 10, 15:28)
user posted image

uui, viskas! situ noriu!! kokios grazios spalvytes wub.gif
pasidalinkite ispudziais jeigu nusipirksit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 11 15, 17:38)
uui, viskas! situ noriu!! kokios grazios spalvytes wub.gif
pasidalinkite ispudziais jeigu nusipirksit 4u.gif

Gal jau diskutavot, bet vis tiek pasikartosiu, labai nebarkit 4u.gif
Kaip laikosi Estee Lauder seseliai? Va ju kazkaip nesu bandzius g.gif
O tokie grazuciai sarmoj maciau.. Dvi rusvos spalvytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 11 16, 07:25)
Gal jau diskutavot, bet vis tiek pasikartosiu, labai nebarkit  4u.gif
Kaip laikosi Estee Lauder seseliai? Va ju kazkaip nesu bandzius  g.gif
O tokie grazuciai sarmoj maciau.. Dvi rusvos spalvytes  wub.gif

Na pasakysiu atvirai, ant manes laikos ne stebuklingai, nors spalvos fainos blush2.gif Kita vertus ant manes ir Artdeco nesilaiko visai, priesingai nei kitoms unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 16, 08:30)
Na pasakysiu atvirai, ant manes laikos ne stebuklingai, nors spalvos fainos blush2.gif Kita vertus ant manes ir Artdeco nesilaiko visai, priesingai nei kitoms unsure.gif

Todel as anksciau naudojau makijazo pagrinda.
USA, kadais nusipirkus buvau neautrogenus tepamus seselius. Va juos naudojau kaip pagrinda - super. Ale pas mus nera tokiu geriu verysad.gif

O man neblogai laiko Isadoros.. Lancome irgi ne kazkas tokio.. Bet puse velnio. Bet Isadoros geriausiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 11 16, 07:45)
Todel as anksciau naudojau makijazo pagrinda.
USA, kadais nusipirkus buvau neautrogenus tepamus seselius. Va juos naudojau kaip pagrinda - super. Ale pas mus nera tokiu geriu  verysad.gif

O man neblogai laiko Isadoros.. Lancome irgi ne kazkas tokio.. Bet puse velnio. Bet Isadoros geriausiai  wub.gif

Man ir Isadora nelaiko schmoll.gif O pagrinda as visada dedu seseliams ax.gif
Atsakyti
Nzn kodėl, bet man 4 spalvų Guerlain šešėliai įspūdžio nepadarė, gal šie naujieji geresni, lauksim atsiliepimų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 10, 15:51)
Dazyta Mac seseliais. Matosi, kad net ir sviesiausios spalvos dazo ryskiai, kaip spalva atrodo paleteje taip ir ant akiu  bigsmile.gif

jau kaip sugundei mane su tais MAC šešėliais doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti