QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 10, 14:28)
Kad uz kokias Kristianos ar Sarmos konsultantes daugiau ismanyt nesunku, tai seniai supratau
Nu neatradau jokiu superiniu seseliu Kristianoj, nors tu ka Turejau Clarins, Chanel - nepatiko kaip uz tokia kaina Turiu Dioro palete ir esu jais patenkinta, del spalvyciu, bet jie nedazo ryskiai. Uztai MAC ir griebiau, nes jie butent ir yra ryskiai dazantys
Vis ruosiaus isbandyt Make up factory seselius, nes spalvytes grazios pasirode, bet sios firmos lupu blizgesys tai visai nelaiko todel susilaikiau ir nuo seseliu. Tiesa, visai idomus pasirode seseliai Givenchy -
Dar visai vilioja isbandyti naujuosius Guerlain, taip giriamus forumieciu, bet manau, kad jie turetu naturaliai taip svelniai dazyt, nes tokie minkstuciai psirode
Nu neatradau jokiu superiniu seseliu Kristianoj, nors tu ka Turejau Clarins, Chanel - nepatiko kaip uz tokia kaina Turiu Dioro palete ir esu jais patenkinta, del spalvyciu, bet jie nedazo ryskiai. Uztai MAC ir griebiau, nes jie butent ir yra ryskiai dazantys
Vis ruosiaus isbandyt Make up factory seselius, nes spalvytes grazios pasirode, bet sios firmos lupu blizgesys tai visai nelaiko todel susilaikiau ir nuo seseliu. Tiesa, visai idomus pasirode seseliai Givenchy -
Dar visai vilioja isbandyti naujuosius Guerlain, taip giriamus forumieciu, bet manau, kad jie turetu naturaliai taip svelniai dazyt, nes tokie minkstuciai psirode
Aha tie Guerlaina švelniai dažo, o ta spalvytė kur įkėlei yra mano sekantis numatytas pirkys tiksliau sakant stovi eilėje
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 10, 14:51)
Dazyta Mac seseliais. Matosi, kad net ir sviesiausios spalvos dazo ryskiai, kaip spalva atrodo paleteje taip ir ant akiu
Aha nu tikrai dengia kaip kokie tikri dažai ar kaip čia išsireiškus
Be galo gražūs tie padaryti makiažai, nu tikrai man tik vakarui gal tiktų tokios ryškios spalvos, bet šiaip laaabai gražu
Būč jaunesnė tai griebčiau (ir dabar griebčiau jei vakarais kur nors eičiau)