Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(sofili @ 2007 11 09, 17:15)
o MAC geri sepeteliai?
nes dabar galvoju ar pirkt TBS ar uzsisakinet MAC g.gif

Pagal atsiliepimus ir mano kelis turimus, tai labai geri wub.gif Siaip as naudoju TBS, bet uzsinorejau pasikeisti i MAC smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 09, 17:22)
Pagal atsiliepimus ir mano kelis turimus, tai labai geri  wub.gif Siaip as naudoju TBS, bet uzsinorejau pasikeisti i MAC smile.gif

aciu smile.gif , reiks turbut iskart MAC uzsisakinet, kad nereiktu paskui keisti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sofili: 09 lapkričio 2007 - 16:38
QUOTE(sofili @ 2007 11 09, 17:36)
aciu smile.gif , reiks turbut iskart MAC uasisakinet, kad nereiktu paskui keisti bigsmile.gif

Skaiciau, kad MAC patys geriausi yra standartiniai sepeteliai. Ju kaina didziausia. Bet sie naujieji M·A·C 'Heirlooms' Limited Edition butent taip pat visai nesiskiria(kaip supratau tik dydziu gal siek tiek ir rankeneliu dizainu)nuo standartiniu ir yra labai geri, miksti, svelnus, labai graziai dengiantys ir tik teigiamai apibudinami, ne taip kaip kiti limited edition smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 11 09, 11:20)
Buvau vakar CUPe, mane padaze BI-KORo seseliais. Ka galiu pasakyti, atrodo graziai ir laikesi visa diena rolleyes.gif
Reikes uzrasyti i artimiausiu pirkiniu sarasa wub.gif

Aš turėjau, bet perlaidau kitai supermamytei, nes man jie neitin patiko g.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 09, 15:20)
Vakar uzsisakiau naujuosiu MAC limited edition seselius  ax.gif   wub.gif Ir sepeteliu rinkinius  wub.gif  Jau kaip laukiu  bigsmile.gif
user posted imageuser posted image

Nerealios spalvytės thumbup.gif
Būtent tokias ir užsisakei?
Iš braškių ar kur kitur? g.gif

Jau pažiūrėjau kad braškėse tokių nėra, vadinasi kitur biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stabilo: 09 lapkričio 2007 - 17:56
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 09, 15:20)
Vakar uzsisakiau naujuosiu MAC limited edition seselius  ax.gif  wub.gif Ir sepeteliu rinkinius  wub.gif  Jau kaip laukiu  bigsmile.gif

WAW bigsmile.gif va cia tai geris good.gif sveikinu su tokiu pirkiniu ir biski pavydziu blush2.gif aj nu ne biski lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 11 09, 20:29)
WAW  bigsmile.gif  va cia tai geris good.gif sveikinu su tokiu pirkiniu ir biski pavydziu  blush2.gif  aj nu ne biski  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Bet ir iskasat jus visokius MAC ir k.t. Tikiuos, kad verti jie tokiu kainu ir pastangu.. gal kada ir as susigundysiu, tik labai jau nesinori per tarpninikus. Bet va kai busiu kur uzsieny kita karta - reikes stebet kas yra pasiuloj bigsmile.gif

Oj mes mergaites, ko nepadarysim del to grozio ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 11 08, 09:07)
F A L'orealio žaliaakėms tai yra, bent pas mūsų Sarmoje, tai daug, kol suradau rudakėms teko pavargt, o vat žaliaakėms, tai nėra problemų smile.gif

tai vadinas ieskot nemoku, nes 2 sarmose neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2007 11 09, 18:52)

Nerealios spalvytės  thumbup.gif
Būtent tokias ir užsisakei?

Taip, uzsisakiau butent sias spalvytes, cia yra 2 siltos paletes. Dar yra 2 saltos paletes (padumavusiu akiu makijazui ir saltoms akims), kurios yra sidabriniame dizaine. smile.gif Uzsisakiau Nordstrome.

QUOTE(Dasha @ 2007 11 09, 20:29)
WAW  bigsmile.gif  va cia tai geris good.gif sveikinu su tokiu pirkiniu ir biski pavydziu  blush2.gif  aj nu ne biski  lotuliukas.gif

Aciu uz sveikinimus biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(DODA @ 2007 11 09, 20:45)

QUOTE(žalia ruta @ 2007 11 09, 21:33)
Bet ir iskasat jus visokius MAC ir k.t. Tikiuos, kad verti jie tokiu kainu ir pastangu.. gal kada ir as susigundysiu, tik labai jau nesinori per tarpninikus. Bet va kai busiu kur uzsieny kita karta - reikes stebet  kas yra pasiuloj bigsmile.gif

Oj mes mergaites, ko nepadarysim del to grozio  ax.gif  blush2.gif

Mac seseliai tikrai verti geriausio bigsmile.gif Tikiuosi si serija irgi bigsmile.gif
Atsakyti
Eslauda, reik patarimo blush2.gif Uzejo siandien pirkimo nuotaika, noreciau nusisaut kokius seselius Kristianoj ax.gif Kuris gamintojas turi ryskiai dazanciu seseliu? rolleyes.gif Dior'as iskart atkrenta, nes man nuo jo alergija unsure.gif
Tos konsultantes visada kaip varnos, pati zinau daugeliu atveju daugiau uz jas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 10, 13:37)
Eslauda, reik patarimo blush2.gif Uzejo siandien pirkimo nuotaika, noreciau nusisaut kokius seselius Kristianoj ax.gif Kuris gamintojas turi ryskiai dazanciu seseliu? rolleyes.gif Dior'as iskart atkrenta, nes man nuo jo alergija unsure.gif
Tos konsultantes visada kaip varnos, pati zinau daugeliu atveju daugiau uz jas doh.gif

Kad uz kokias Kristianos ar Sarmos konsultantes daugiau ismanyt nesunku, tai seniai supratau blush2.gif hihihi.gif
Nu neatradau jokiu superiniu seseliu Kristianoj, nors tu ka schmoll.gif Turejau Clarins, Chanel - nepatiko kaip uz tokia kaina schmoll.gif Turiu Dioro palete ir esu jais patenkinta, del spalvyciu, bet jie nedazo ryskiai. Uztai MAC ir griebiau, nes jie butent ir yra ryskiai dazantys bigsmile.gif
Vis ruosiaus isbandyt Make up factory seselius, nes spalvytes grazios pasirode, bet sios firmos lupu blizgesys tai visai nelaiko schmoll.gif todel susilaikiau ir nuo seseliu. Tiesa, visai idomus pasirode seseliai Givenchy -
user posted imageuser posted imageuser posted image
Dar visai vilioja isbandyti naujuosius Guerlain, taip giriamus forumieciu, bet manau, kad jie turetu naturaliai taip svelniai dazyt, nes tokie minkstuciai psirode bigsmile.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 10 lapkričio 2007 - 14:40
Dazyta Mac seseliais. Matosi, kad net ir sviesiausios spalvos dazo ryskiai, kaip spalva atrodo paleteje taip ir ant akiu bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 10 lapkričio 2007 - 14:53