Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(bonza @ 2007 11 03, 11:45)
as tai svajoju daba susikomplektuoti Artdeco dezute seseliu  wub.gif  tik gal buna kazkokiu akciju, kai perki uz kazkiek ir dezute seseliams dovanu, anksciau pamenu budavo... nes ta dezute dar nemazai kainuoja  blush2.gif

as ir esu anksciau gavus, berods uz 40 lt reikejo pirkt - trys seseliai ir suma surinkta. o dabar zinok kuris laikas nepastebiu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 11 03, 11:52)
as ir esu anksciau gavus, berods uz 40 lt reikejo pirkt - trys seseliai ir suma surinkta. o dabar zinok kuris laikas nepastebiu mastau.gif

as va siandien dvi spalvytes isigijau ir ziurejau tu dezuciu bet beveik 30lt kainuoja blink.gif
bet matyt teks pirkt nes net sepetelio nera kur pasidet...
tik uz tokia kaina galetu tilpt ir daugiau tu seseliu...
bet siaip labai fainos spalvytes ir bent jau ant rankos labai ryskiai sodriai tepasi ax.gif ziuresim kaip ant akiu atrodys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 11 03, 19:33)
as va siandien dvi spalvytes isigijau ir ziurejau tu dezuciu bet beveik 30lt kainuoja blink.gif
bet matyt teks pirkt nes net sepetelio nera kur pasidet...
tik uz tokia kaina galetu tilpt ir daugiau tu seseliu...
bet siaip labai fainos spalvytes ir bent jau ant rankos labai ryskiai sodriai tepasi ax.gif ziuresim kaip ant akiu atrodys ax.gif

aha aha, nors man net neriek sepetelio kur det, nes naudoju TBS mini komplektuka -ten patogu - visi sepeteliai yra patogiam dekliuky, vietos uzima minimaliai kosmetinej, bet dezutej patogiau pacius seselius nesiotis ir siaip eksploatuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 11 03, 20:56)
aha aha, nors man net neriek sepetelio kur det, nes naudoju TBS mini komplektuka -ten patogu - visi sepeteliai yra patogiam dekliuky, vietos uzima minimaliai kosmetinej, bet dezutej patogiau pacius seselius nesiotis ir siaip eksploatuoti  mirksiukas.gif

o kuris cia komplektas?kas i ji ieina?ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 11 03, 21:42)
o kuris cia komplektas?kas i ji ieina?ir kokia kaina?

oj nepaakysiu as tai tikslios ar net apytiksles kainos doh.gif o ieina - pudros/skaistalu sepetelis, lupu, antakiu (nors as ji kaip seseliu naudoju) ir seseliu ir veidrodelis ir tas kompeltukas susilanksto labai fainai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2007 11 01, 14:43)
O šiaip kad atsakyti į temą, tai man patys geriausi šešėliai yra šie Guerlain  Ombre Eclat - duo & liner:

user posted image
čia yra dviejų spalvų šešėliai ir kartu pravedėjas (su kuriuo aš ir antakius dažau dėl vientiso vaizdo), turiu būtent šias spalvas, neesu turėjus geresnių šešėlių  4u.gif

neatsispyriau pagundai ir isigijau siuos seselius bigsmile.gif , tai man jie irgi geriausi, kiek teko naudot thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sofili: 04 lapkričio 2007 - 15:19
jei neklystu F_A turi tokius a'la šlapio efekto šešėlius? ax.gif user posted image O gal dar kas nors? Norėjau paklausti kaip ant jų "nusipieštų" skystas akių pravedimas? g.gif Ar nebūtų taip, kad jis išsimozotų, nes man toks įspūdis, kad šis vokų blizgis toks riebus ir visą laiką išlieka drėgnas ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 11 04, 15:14)
jei neklystu F_A turi tokius a'la šlapio efekto šešėlius?  ax.gif user posted image O gal dar kas nors? Norėjau paklausti kaip ant jų "nusipieštų" skystas akių pravedimas?  g.gif  Ar nebūtų taip, kad jis išsimozotų, nes man toks įspūdis, kad šis vokų blizgis toks riebus ir visą laiką išlieka drėgnas ar ne?  unsure.gif

koks fainas dalykelis bigsmile.gif
kur ji galima isigyti ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 11 04, 16:10)
koks fainas dalykelis bigsmile.gif
kur ji galima isigyti ir kokia kaina?

Nežinau, gal ir pas mu yra, bet aš nuotrauka ėmiau iš "braškių" ax.gif
http://us.strawberry.......23&goChar=C
Atsakyti
Susigundžiau ir aš Guerlain Ombre Eclat... smile.gif Tik va norėčiau paklaust, gal kuri naudojot ir juos ir Artdeco? Kuo jie skiriasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2007 11 04, 16:01)
neatsispyriau pagundai ir isigijau siuos seselius bigsmile.gif , tai man jie irgi geriausi, kiek teko naudot thumbup.gif

Smagu girdėti thumbup.gif

QUOTE(bitute737 @ 2007 11 04, 18:34)
Susigundžiau ir aš  Guerlain Ombre Eclat...  smile.gif  Tik va norėčiau paklaust, gal kuri naudojot ir juos ir Artdeco? Kuo jie skiriasi? 4u.gif

Su Artdeko nesulyginsi g.gif
Nors man išvis Artdeko šešėliai nepatiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2007 11 04, 19:15)

Su Artdeko nesulyginsi  g.gif
Nors man išvis Artdeko šešėliai nepatiko  unsure.gif

man irgi su Artdeko nera ko lyginti drinks_cheers.gif
Atsakyti