Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(Kelsey @ 2007 10 29, 21:35)
sveikos, gal kas naudojat highlighter eyesshadow (pasviesinti antakio linijai) ?smile.gif jei taip kokios pirmos ir ar patinka? smile.gif

va cia sitoj foto matosi pasviesinta antakio linija smile.gif
user posted image

Aš naudoju šešėlius antakio linijai paryškinti - baltos blizgios spalvytės Loreal, labai thumbup.gif

QUOTE(Dovkyte @ 2007 10 31, 10:35)
Sakykit,o kaip lancome seseliai?maciau isparduotuvej mini varianta pardavineja,spalvytes mielos,bet ar geri? ax.gif

Labai gero šešėliai, ir tie kur pardavinėja mačiau mielų spalvyčių. Pas mane tai pilkas ir rožinis, retai tokias spalvas naudoju, bet šiaip thumbup.gif labai gerai laikosi, lygiai dengia, labai mieli šešėliai 4u.gif

O šiaip kad atsakyti į temą, tai man patys geriausi šešėliai yra šie Guerlain Ombre Eclat - duo & liner:

user posted image
čia yra dviejų spalvų šešėliai ir kartu pravedėjas (su kuriuo aš ir antakius dažau dėl vientiso vaizdo), turiu būtent šias spalvas, neesu turėjus geresnių šešėlių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stabilo: 01 lapkričio 2007 - 13:43
Ar Lietuvoje pirkai? Jei taip, tai, kiek mokėjai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 11 02, 12:04)

kristianoj zinau yra ax.gif
kaina apie 150lt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepė: 02 lapkričio 2007 - 10:27
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 11 02, 11:04)

QUOTE(pepė @ 2007 11 02, 11:27)
kristianoj zinau yra ax.gif
kaina apie 150lt ax.gif

Aha aš pirkau Kristianoj, kažkas panašiai ir mokėjau, va čia ir yra jų vienintelis minusas tongue.gif Šiaip paskui pažiūrėjau, kad parsisiųsti šiek tiek pigiau būtų, bet kad pabandžiau Kristianoj ir susileidau ax.gif
Atsakyti
na va, neatsilaikiau ir paprasiau, kad drauge lauktuviu MAC seselius parveztu blush2.gif maniskiai i pabaiga jau, nu dar aisku kuri laika but uzteke, ale tas peleno sindromas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 11 02, 22:10)
na va, neatsilaikiau ir paprasiau, kad drauge lauktuviu MAC seselius parveztu  blush2.gif  maniskiai i pabaiga jau, nu dar aisku kuri laika but uzteke, ale tas peleno sindromas  doh.gif

Kokius būtent? bigsmile.gif
MAC amerikietiškas ane? Mačiau braškėse, bet LT neteko matyti g.gif
Geri, patenkinta, jau turėjai tokius?
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2007 11 02, 21:34)
Kokius būtent?  bigsmile.gif
MAC amerikietiškas ane? Mačiau braškėse, bet LT neteko matyti  g.gif
Geri, patenkinta, jau turėjai tokius?

juodus juodus, carbon berods vadinas ir pilkus - kokius isrinks tokie bus ok - vis noriu smoke eyes makiaza tobulesni pasidaryt. esu turejus, tiksliau turiu, taciau kaip seselius mazai naudoju, su MAC antakiu teptuku akiu pravedima ir seseliavima darau - nu nerealus, su nei vienais ner ka lygint, apie jokius begimus i rauksles, byrejimus ner ka ir kalbet irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 11 02, 22:37)
juodus juodus, carbon berods vadinas ir pilkus - kokius isrinks tokie bus ok - vis noriu smoke eyes makiaza tobulesni pasidaryt. esu turejus, tiksliau turiu, taciau kaip seselius mazai naudoju, su MAC antakiu teptuku akiu pravedima ir seseliavima darau - nu nerealus, su nei vienais ner ka lygint, apie jokius begimus i rauksles, byrejimus ner ka ir kalbet irnesakyk.gif

Matai kaip g.gif šiaip girdėjus nemažai pagyrimų šiai kosmetikai, tik pati nieko nebandžius, reikės gal susigundyt, kad taip patenkinta esi thumbup.gif

O kaip darai smoke eyes makiažą? Viena spalva ar su perėjimu? Be blizgesio turbūt? Na aš čia biškį tundra, mat natūraliai mėgstu atrodyt (tik kad visada išsidažius, bet spalvos a la natur) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2007 11 02, 21:59)
Matai kaip  g.gif  šiaip girdėjus nemažai pagyrimų šiai kosmetikai, tik pati nieko nebandžius, reikės gal susigundyt, kad taip patenkinta esi  thumbup.gif

O kaip darai smoke eyes makiažą? Viena spalva ar su perėjimu? Be blizgesio turbūt? Na aš čia biškį tundra, mat natūraliai mėgstu atrodyt (tik kad visada išsidažius, bet spalvos a la natur)  ax.gif

nu as aisku darau savamoksliskai, nzn kiek tenteisybes- tiesiog visa voka apdengi pilka spalva, po to isorini krasta daugiau juoda, vidini maziau, palei blakstienas seseliais piesiu linija, tada retusuoju, viduri padengiu vos vos sidabrine ir vel paretusuoju. taip pat apatini voka arba tiesio pilka-juoda linijia retusuoju. o tam reikalui sitie seseliai - tai nepamainomas dalykas good.gif esu bandzius su kitais- nesigauna tolygiai ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 11 02, 23:31)
nu as aisku darau savamoksliskai, nzn kiek tenteisybes- tiesiog visa voka apdengi pilka spalva, po to isorini krasta daugiau juoda, vidini maziau, palei blakstienas seseliais piesiu linija, tada retusuoju, viduri padengiu vos vos sidabrine ir vel paretusuoju. taip pat apatini voka arba tiesio pilka-juoda linijia retusuoju.  o tam reikalui sitie seseliai - tai nepamainomas dalykas good.gif esu bandzius su kitais- nesigauna tolygiai ir viskas.

Daugmaž supratau, gražu turėtų būti thumbup.gif

Na taip, tokiam reikalui reikia labai gerų šešėlių - kuo tamsesnė spalvytė, kuo mažiu perlamutro tuo sunkiau padengti lygiai unsure.gif

Taip įdomu pasidarė dabar, net užsimaniau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2007 11 03, 11:41)
Daugmaž supratau, gražu turėtų būti  thumbup.gif

Na taip, tokiam reikalui reikia labai gerų šešėlių - kuo tamsesnė spalvytė, kuo mažiu perlamutro tuo  sunkiau padengti lygiai  unsure.gif

Taip įdomu pasidarė dabar, net užsimaniau  ax.gif

o jie zinok matiniai ir lygiai lygiai dengias ir retusuojas graziai
Atsakyti
as tai svajoju daba susikomplektuoti Artdeco dezute seseliu wub.gif tik gal buna kazkokiu akciju, kai perki uz kazkiek ir dezute seseliams dovanu, anksciau pamenu budavo... nes ta dezute dar nemazai kainuoja blush2.gif
Atsakyti