Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(Kelsey @ 2007 10 30, 09:59)
cia irgi rinkinyje ar atskirai galima nusipirkti?  smile.gif

Rinkinys iš 4 spalvų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 30, 10:24)
drinks_cheers.gif  man visai pakanka tų, kurie būna rinkinyje šviesūs  smile.gif  Tiesa, turiu TBS tokį metalo žvilgesio, bet jis man vakarui tik tinka, o Ruby Rose Nr. 5 irgi turi labai gerą šviesią spalvą,, kuri gerai paryškina antakio liniją ir tinka dienai  bigsmile.gif

O kuri cia is Ruby Rose, reiks namie paziuret g.gif Kur buna tie numeriukai surasyti? ax.gif
Atsakyti
o kokiose pardese yra pirkti ruby rose seseliu? man rodos kosmadoje ar as kazka maisau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 10 30, 16:10)
o kokiose pardese yra pirkti ruby rose seseliu? man rodos kosmadoje ar as kazka maisau? blush2.gif

Vilniuje didelis pasirinkimas parduotuveje Koslina, kuri yra Traku g. beveik priesais Droga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 30, 15:13)
Vilniuje didelis pasirinkimas parduotuveje Koslina, kuri yra Traku g. beveik priesais Droga mirksiukas.gif

zinau ta parduotuvele mirksiukas.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 30, 14:10)
O kuri cia is Ruby Rose, reiks namie paziuret g.gif Kur buna tie numeriukai surasyti? ax.gif

Surašyta būna kitoj dėžutės pusėj smile.gif Aš tai turėjau tik tuos, kur 4 spalvos. Kažkada jų puslapyje žiūrėjau, tai įvairaus dizaino pakuotės, bet spalvų deriniai pagal numerius visada tie patys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 30, 16:55)
Surašyta būna kitoj dėžutės pusėj smile.gif  Aš tai turėjau tik tuos, kur 4 spalvos. Kažkada jų puslapyje žiūrėjau, tai įvairaus dizaino pakuotės, bet spalvų deriniai pagal numerius visada tie patys  ax.gif

Aciu 4u.gif Eisiu tyrinet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 10 30, 17:10)

buna rusiskos kosmetikos parduotuvese 4u.gif
Atsakyti

pilna ju uz kiekvieno kampo biggrin.gif . didesnese parduotuvese yra toki kaip kosmetikos kioskeliai ten ruby rose visada buna mirksiukas.gif
Atsakyti

Kaune yra Laisves al. "Tauro" parduotuvej, "Aistruolej", o as pirkau Mickeviciaus gatvej (ten ant kampo su Kestucio g.) tokioj kosmetikos parduotuvej (palipus laiptukais, iskaoj raso "kirpykla, kosmetika" rodos), tai radau idealias spalvytes kokiu norejau. Nu ir ne i tema, bet atradau ten da labai fainu ir nebrangiu storu rastuotu pedkelniu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 30, 09:24)
drinks_cheers.gif  man visai pakanka tų, kurie būna rinkinyje šviesūs  smile.gif  Tiesa, turiu TBS tokį metalo žvilgesio, bet jis man vakarui tik tinka, o Ruby Rose Nr. 5 irgi turi labai gerą šviesią spalvą,, kuri gerai paryškina antakio liniją ir tinka dienai  bigsmile.gif

as irgi naudoju is rinkinio-turiu Ruby Rose nr2 - ten 12 spalvu...tai yra tokia perlamutrine, gelsva ir rusva/rausva...nu tokios labai sviesios,tai puikiai tinka paryskint antakio linija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seima: 30 spalio 2007 - 20:24
QUOTE(busima_mama @ 2007 10 30, 20:01)
Kaune yra Laisves al. "Tauro"  parduotuvej, "Aistruolej", o as pirkau Mickeviciaus gatvej (ten ant kampo su Kestucio g.) tokioj kosmetikos parduotuvej (palipus laiptukais, iskaoj raso "kirpykla, kosmetika" rodos), tai radau idealias spalvytes kokiu norejau. Nu ir ne i tema, bet atradau ten da labai fainu ir nebrangiu storu rastuotu pedkelniu!  thumbup.gif

cia Vilniuj?
Atsakyti