Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 10 28, 16:21)
O kokių gerų blizgių šešėlių be IsaDoros esat atradusios? 4u.gif

Artdeco, Deborah ar kaip ten rasosi blush2.gif
Atsakyti
F_A baik gudyti, ale taip ir padarysiu dar doh.gif O paskui demonstruosiu group.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 10 29, 14:35)
F_A baik gudyti, ale taip ir padarysiu dar doh.gif  O paskui demonstruosiu group.gif  smile.gif

Laukiam laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽĖBA @ 2007 10 25, 13:40)
GAL KAS BANDĖT, ŠEŠĖLIUS EGIPTO ZEMĖS, VAKAR NETYCIA UZEJAU I PARDUOTUVE,  4u.gif  LABAI GRAZIOS SPALVYTES, NET SIRDIS APSALO ax.gif  IŠKARTO SUPRATAU KAD MAN JU REIKIA... GAL ZINOT KAIP JIE LAIKOSI NESUBEGA??? g.gif

as bandziau. turiu 15 nr su aukso blizguciais, tai labai patenkinta esu, vakarui super!! o jei nori kad bet kokie seseliai nesubegtu reikia neprimaitinti akiu voku, t.y. nepritepti riebiu maitinamuju kremu, krempudros ar ko kito kur yra daug riebalu. ir pries dazant gali papudruoti voka biria pudra. laikosi tikrai puikiai!!
Atsakyti
sveikos, gal kas naudojat highlighter eyesshadow (pasviesinti antakio linijai) ?smile.gif jei taip kokios pirmos ir ar patinka? smile.gif

va cia sitoj foto matosi pasviesinta antakio linija smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 10 29, 21:35)
sveikos, gal kas naudojat highlighter eyesshadow (pasviesinti antakio linijai) ?smile.gif jei taip kokios pirmos ir ar patinka? smile.gif

user posted image

Labai gražu. Sorry už kvailą klausimą, bet kaip tas highliter atrodo? dar neteko susidurti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2007 10 29, 21:18)
Labai gražu. Sorry už kvailą klausimą, bet kaip tas highliter atrodo? dar neteko susidurti  blush2.gif

nu man rodos tokie paprasti seseliai, balti, spindintys smile.gif pati tiksliai nezinau nes irgi niekuomet neturejau.

nu va tokie tarkim, bet gal ir klystu g.gif reiktu labiau patyrusiu klaust smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 29 spalio 2007 - 22:08
QUOTE(Kelsey @ 2007 10 29, 20:35)

user posted image

as turejau Manhttan seselius rozinius ir tenpriejubuvo tokia juostele siaura "highlighter" tai labai graziai paryslindavo antakio linija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 10 29, 21:35)

user posted image

Naudoju Pupos kreminius perlo blizgumo seselius specialiai antakiu linijai sviesinti. Atskirai ju pirkti nemaciau, turiu rinkinelyje ax.gif O siaip galima naudoti bet kokius sviesius blizgius seseliukus (perlo blizgumas graziau isryskina kaula) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kelsey @ 2007 10 29, 23:00)
nu man rodos tokie paprasti seseliai, balti, spindintys smile.gif pati tiksliai nezinau nes irgi niekuomet neturejau.

nu va tokie tarkim, bet gal ir klystu g.gif  reiktu labiau patyrusiu klaust  smile.gif
user posted image

neklysti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 30, 08:01)
Naudoju Pupos kreminius perlo blizgumo seselius specialiai antakiu linijai sviesinti. Atskirai ju pirkti nemaciau, turiu rinkinelyje ax.gif O siaip galima naudoti bet kokius sviesius blizgius seseliukus (perlo blizgumas graziau isryskina kaula) mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif man visai pakanka tų, kurie būna rinkinyje šviesūs smile.gif Tiesa, turiu TBS tokį metalo žvilgesio, bet jis man vakarui tik tinka, o Ruby Rose Nr. 5 irgi turi labai gerą šviesią spalvą,, kuri gerai paryškina antakio liniją ir tinka dienai bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 30, 09:24)
drinks_cheers.gif  man visai pakanka tų, kurie būna rinkinyje šviesūs  smile.gif  Tiesa, turiu TBS tokį metalo žvilgesio, bet jis man vakarui tik tinka, o Ruby Rose Nr. 5 irgi turi labai gerą šviesią spalvą,, kuri gerai paryškina antakio liniją ir tinka dienai  bigsmile.gif

cia irgi rinkinyje ar atskirai galima nusipirkti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 30 spalio 2007 - 09:59