Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(Malena @ 2007 10 25, 17:05)
Man irgi dauguma spalvu chemines,ant akiu blyskesnes nei dezutei..Atrodo spalvu daug,bet kai reik dazytis paaiskeja kad vos pora is paletes tinka ax.gif

Aš tai palečių nepripažįstu, nes vis tiek pusė tų spalvų man visai netinkamos būna schmoll.gif Tai dėl to vakar pirkau rinkinukus po 4 spalvas: tokio panašių spalvų kiekio man visiškai pakanka ax.gif
Atsakyti
Kokia nuomone apie IsaDora seselius? Radau parduotuvej labai grazias spalvytes: ruda ir geltona. Tik nezinau, kaip laiko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2007 10 25, 19:03)
Kokia nuomone apie IsaDora seselius? Radau parduotuvej labai grazias spalvytes: ruda ir geltona. Tik nezinau, kaip laiko. 4u.gif

Man tai Isadora patys paciausi is turetu thumbup.gif labai gerai tepasi, ilgai laiko, spalvos tokios ne per ryskios, blizga taip subtiliai.
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2007 10 25, 18:03)

Man IsaDora ir labai faini, graziai blizga lengvai tepas gerai laikos, bet esant reikalui - ryskesneio efekto neishgausi - jau tada reik kitu turet, bet siaip labai artimi sirdziai ir piniginei good.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2007 10 25, 19:03)

Nuo akiu voku odos priklauso ax.gif Man nelaiko isvis nei Isadora nei Artdeco schmoll.gif
Atsakyti
Labai patiko nauji Guerlaino seseliai su pravedimu wub.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2007 10 26, 07:00)
Man IsaDora ir labai faini, graziai blizga lengvai tepas gerai laikos, bet esant reikalui - ryskesneio efekto neishgausi - jau tada reik kitu turet, bet siaip labai artimi sirdziai ir piniginei good.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Droge atradau " Quiz" seselius dabar kaiptik akcija, kiekviena spalva atsikrai supakuota, tad gali pasirinkt tinkamiausia, patinka tuo kad naturalios spalvos, blizga, gerai laikosi smile.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau IsaDora seselius ir Ruby Rose. Jau abejus isbandziau - laiko tiesiog nuostabiai! thumbup.gif Dabar jau kokias 5 valandas sedziu pasidazius Ruby Rose ir spalva tokia pat intensyvi kaip ir ryte, nesubego i raukslytes. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 26, 07:23)
Nuo akiu voku odos priklauso ax.gif Man nelaiko isvis nei Isadora nei Artdeco schmoll.gif

Nu man irgi Isadora nelabai, nors spalvytes grazios ir kai uztepi iskart taip graziai subtiliai ziurisi, bet jau po valandos as ju nematau doh.gif
Atsakyti
O kokių gerų blizgių šešėlių be IsaDoros esat atradusios? 4u.gif
Atsakyti
Reikai mokėti pasirinkti, man patinka, kai dengia subtiliai, o beje, kaip Erdesos šešėlius pažiūrėjau, tai man jie kaip tik tokie cheminiai pasirodė (bet čia mano asmeninė nuomonė, prašau neįsižeisti tų mergičkų, kurios mano priešingai) smile.gif Numačiau labai gražias Ruby Rose spalvikes, kažkur apie 12 berods yra ir dar gražių rinkinukų yra, kur 8 spalvikės, jergau, jergau, bet man reikia abiejų rinkinių ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 10 29, 12:45)
Reikai mokėti pasirinkti, man patinka, kai dengia subtiliai, o beje, kaip Erdesos šešėlius pažiūrėjau, tai man jie kaip tik tokie cheminiai pasirodė (bet čia mano asmeninė nuomonė, prašau neįsižeisti tų mergičkų, kurios mano priešingai) smile.gif Numačiau labai gražias Ruby Rose spalvikes, kažkur apie 12 berods yra ir dar gražių rinkinukų yra, kur 8 spalvikės, jergau, jergau, bet man reikia abiejų rinkinių ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  smile.gif  biggrin.gif

Tai ir griebk, gi ne drambli kainuoja!! thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti