Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

Na va, vadinas ne vienai man Artdeco nelaiko drinks_cheers.gif Pupos seseliai man irgi patinka thumbup.gif
Atsakyti
Jusu atsiliepimu pasiskaicius vakar radau ir nusipirkau pakankamai placios paletes dezute Ruby Rose seseliu. siryt isbandziau - tepasi thumbup.gif , matysim, kaip iki vakaro atlaikys. siaip pirmi pastebejimai - spalvos dezuteje labai naturalios, man labai patiko, nes zalia - samaniniu tonu, melyna - pilksvai, o alyvine irgi tokia nechemine, naturali.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 10 23, 21:48)
nu ot, man tai laiko labai gerai, o gal tu tiesiog dar seseliu pagrinda pabandyk (nors man ir be jo gerai laike) mastau.gif gal tiesiog tokia odele akiu.. nzn

tam reikalaui nusipirkau šešėlių pagrindą, nors anksčiau nereikėdavo - visi šešėliai gerai laikydavosi. Bet pokyčių jokių schmoll.gif tiesiog išnykdavo jie ir viskas. tikriausiai mano oda netinka Artdeco šešėliams verysad.gif o gaila, nes tiek nuostabių spalvyčių jie turi.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linaeda @ 2007 10 17, 20:52)

o kodel taip pigia lupdaziai? isgaliojimio iseja? ar padirbti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(bonza @ 2007 10 19, 20:20)
gundziausi gundziausi ir pagaliau isigijau Atrdeco viena spalvike... likau patenkinta, reiks nusipirkt daugiau ir susiklomplektuot dezute  ax.gif

as ir turiu, persiku spalva su blizguciai, is pradziu nerealiai atrodo, po val isnyksta tie blizguciai(tikriausia nubyra blush2.gif ) ir jokio vaizdu, visiskai nepatenkinta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2007 10 24, 11:57)
tam reikalaui nusipirkau šešėlių pagrindą, nors anksčiau nereikėdavo - visi šešėliai gerai laikydavosi. Bet pokyčių jokių  schmoll.gif  tiesiog išnykdavo jie ir viskas. tikriausiai mano oda netinka Artdeco šešėliams  verysad.gif  o gaila, nes tiek nuostabių spalvyčių jie turi.... verysad.gif

matomai, gaila unsure.gif
Atsakyti
pasidalinkit patirtim ax.gif rudaplaukei žaliaakei vid tamsumo odos kokios šešėlių spalvos tiktų ?
šiaip mėgstu aukso atspalvius arba žalsvus mirksiukas.gif norėčiau persikinių ax.gif tik kažin ar tiktų ax.gif
Atsakyti
Eh, radau šian Ruby Rose šešėlius - buvo ir mano numylėta paletė, bet paėmiau ir dar vieną, o iš viso sumokėjau 15Lt blush2.gif Dabar turiu 2 rudus variantus ir vieną alyvinį-rožinį bigsmile.gif Dabar kai kurį laiką Ruby Rose netepiau, tai tikrai jaučiasi skirtumas ir nė vieni man taip gerai nesidengia, net ir Artdeco rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 24, 20:48)
Eh, radau šian Ruby Rose šešėlius - buvo ir mano numylėta paletė, bet paėmiau ir dar vieną, o iš viso sumokėjau 15Lt  blush2.gif  Dabar turiu 2 rudus variantus ir vieną alyvinį-rožinį  bigsmile.gif  Dabar kai kurį laiką Ruby Rose netepiau, tai tikrai jaučiasi skirtumas ir nė vieni man taip gerai nesidengia, net ir Artdeco  rolleyes.gif

Ale man tie Ruby Rose tokie rekiantys, jei taip galima pavadinti g.gif spalvos kazkaip per daug intensyvios. Jei jau rozine tai tokia ryski. Prisimaliavoju ir jauciuosi kaip matrioska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2007 10 24, 19:21)
pasidalinkit patirtim  ax.gif  rudaplaukei žaliaakei vid tamsumo odos kokios šešėlių spalvos tiktų ?
šiaip mėgstu aukso atspalvius arba žalsvus  mirksiukas.gif norėčiau persikinių  ax.gif  tik kažin ar tiktų  ax.gif

Nepatingek pasiskaityt temos Makiazas (Kaip ismokti dazytis) mirksiukas.gif Ten buvo idetas spalvu ratas, kuriame matyti, kokios spalvos seseliu kokioms akims tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2007 10 24, 22:19)
Ale man tie Ruby Rose tokie rekiantys, jei taip galima pavadinti  g.gif spalvos kazkaip per daug intensyvios. Jei jau rozine tai tokia ryski. Prisimaliavoju ir jauciuosi kaip matrioska  biggrin.gif

Nu tai reikia mokėti spalvas atsirinkti tongue.gif
Atsakyti
GAL KAS BANDĖT, ŠEŠĖLIUS EGIPTO ZEMĖS, VAKAR NETYCIA UZEJAU I PARDUOTUVE, 4u.gif LABAI GRAZIOS SPALVYTES, NET SIRDIS APSALO ax.gif IŠKARTO SUPRATAU KAD MAN JU REIKIA... GAL ZINOT KAIP JIE LAIKOSI NESUBEGA??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2007 10 24, 22:19)
Ale man tie Ruby Rose tokie rekiantys, jei taip galima pavadinti  g.gif spalvos kazkaip per daug intensyvios. Jei jau rozine tai tokia ryski. Prisimaliavoju ir jauciuosi kaip matrioska  biggrin.gif

Man irgi dauguma spalvu chemines,ant akiu blyskesnes nei dezutei..Atrodo spalvu daug,bet kai reik dazytis paaiskeja kad vos pora is paletes tinka ax.gif
Atsakyti