Jusu atsiliepimu pasiskaicius vakar radau ir nusipirkau pakankamai placios paletes dezute Ruby Rose seseliu. siryt isbandziau - tepasi , matysim, kaip iki vakaro atlaikys. siaip pirmi pastebejimai - spalvos dezuteje labai naturalios, man labai patiko, nes zalia - samaniniu tonu, melyna - pilksvai, o alyvine irgi tokia nechemine, naturali.
QUOTE(Dasha @ 2007 10 23, 21:48)
nu ot, man tai laiko labai gerai, o gal tu tiesiog dar seseliu pagrinda pabandyk (nors man ir be jo gerai laike) gal tiesiog tokia odele akiu.. nzn
tam reikalaui nusipirkau šešėlių pagrindą, nors anksčiau nereikėdavo - visi šešėliai gerai laikydavosi. Bet pokyčių jokių tiesiog išnykdavo jie ir viskas. tikriausiai mano oda netinka Artdeco šešėliams o gaila, nes tiek nuostabių spalvyčių jie turi....
QUOTE(linaeda @ 2007 10 17, 20:52)
o kodel taip pigia lupdaziai? isgaliojimio iseja? ar padirbti?
Papildyta:
QUOTE(bonza @ 2007 10 19, 20:20)
gundziausi gundziausi ir pagaliau isigijau Atrdeco viena spalvike... likau patenkinta, reiks nusipirkt daugiau ir susiklomplektuot dezute
as ir turiu, persiku spalva su blizguciai, is pradziu nerealiai atrodo, po val isnyksta tie blizguciai(tikriausia nubyra ) ir jokio vaizdu, visiskai nepatenkinta
QUOTE(DODA @ 2007 10 24, 11:57)
tam reikalaui nusipirkau šešėlių pagrindą, nors anksčiau nereikėdavo - visi šešėliai gerai laikydavosi. Bet pokyčių jokių tiesiog išnykdavo jie ir viskas. tikriausiai mano oda netinka Artdeco šešėliams o gaila, nes tiek nuostabių spalvyčių jie turi....
matomai, gaila
pasidalinkit patirtim rudaplaukei žaliaakei vid tamsumo odos kokios šešėlių spalvos tiktų ?
šiaip mėgstu aukso atspalvius arba žalsvus norėčiau persikinių tik kažin ar tiktų
šiaip mėgstu aukso atspalvius arba žalsvus norėčiau persikinių tik kažin ar tiktų
Eh, radau šian Ruby Rose šešėlius - buvo ir mano numylėta paletė, bet paėmiau ir dar vieną, o iš viso sumokėjau 15Lt Dabar turiu 2 rudus variantus ir vieną alyvinį-rožinį Dabar kai kurį laiką Ruby Rose netepiau, tai tikrai jaučiasi skirtumas ir nė vieni man taip gerai nesidengia, net ir Artdeco
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 24, 20:48)
Eh, radau šian Ruby Rose šešėlius - buvo ir mano numylėta paletė, bet paėmiau ir dar vieną, o iš viso sumokėjau 15Lt Dabar turiu 2 rudus variantus ir vieną alyvinį-rožinį Dabar kai kurį laiką Ruby Rose netepiau, tai tikrai jaučiasi skirtumas ir nė vieni man taip gerai nesidengia, net ir Artdeco
Ale man tie Ruby Rose tokie rekiantys, jei taip galima pavadinti spalvos kazkaip per daug intensyvios. Jei jau rozine tai tokia ryski. Prisimaliavoju ir jauciuosi kaip matrioska
QUOTE(šaltute @ 2007 10 24, 19:21)
pasidalinkit patirtim rudaplaukei žaliaakei vid tamsumo odos kokios šešėlių spalvos tiktų ?
Nepatingek pasiskaityt temos Makiazas (Kaip ismokti dazytis) Ten buvo idetas spalvu ratas, kuriame matyti, kokios spalvos seseliu kokioms akims tinka
QUOTE(Eglantina @ 2007 10 24, 22:19)
Ale man tie Ruby Rose tokie rekiantys, jei taip galima pavadinti spalvos kazkaip per daug intensyvios. Jei jau rozine tai tokia ryski. Prisimaliavoju ir jauciuosi kaip matrioska
Nu tai reikia mokėti spalvas atsirinkti
GAL KAS BANDĖT, ŠEŠĖLIUS EGIPTO ZEMĖS, VAKAR NETYCIA UZEJAU I PARDUOTUVE, LABAI GRAZIOS SPALVYTES, NET SIRDIS APSALO IŠKARTO SUPRATAU KAD MAN JU REIKIA... GAL ZINOT KAIP JIE LAIKOSI NESUBEGA???
QUOTE(Eglantina @ 2007 10 24, 22:19)
Man irgi dauguma spalvu chemines,ant akiu blyskesnes nei dezutei..Atrodo spalvu daug,bet kai reik dazytis paaiskeja kad vos pora is paletes tinka