O mėlynakėms,tai ten pilki atspalviai yra iš L'Orelio?Beje, tai kokioms akytėms tinka filicatvi L'Orelio šešėliai, nors rudakė, bet laba ireikia žiūrėti, su kuo dažausi, ens pasidažiusi su filicitavais, kartais atrodau,kad prie kompo būčiau sėdėjsui 12 valandų neatsirtraukdama
nusipirkau chanel'io seselius.niu ka galiu pasakyt- super.nesubega, gerai laikosi, graziai atrodo
pigi kosmetika http://www.blogas.lt/kosmetika/
Ka gero galit pasakyti apie oriflame seselius?
gundziausi gundziausi ir pagaliau isigijau Atrdeco viena spalvike... likau patenkinta, reiks nusipirkt daugiau ir susiklomplektuot dezute
QUOTE(bonza @ 2007 10 19, 20:20)
gundziausi gundziausi ir pagaliau isigijau Atrdeco viena spalvike... likau patenkinta, reiks nusipirkt daugiau ir susiklomplektuot dezute
Turejau ir as auksine spalvyte, bet suduzo Spalvos nerekancios, bet kartu intensyvios ir laiko neblogai
gal zinote, kur Siauliuose rasti Ruby Rose seseliu?
QUOTE(bonza @ 2007 10 19, 20:20)
O man sitie seseliai labai blogai laike
Man patys geriausi seseliai yra PUPA (visi) Labai ilgai laikosi, nesubega i rauksleles, blizga, intensyvios spalvos.
QUOTE(CINEMA @ 2007 10 23, 17:09)
O man sitie seseliai labai blogai laike
Ant mano vokų Artdeco šešėliai iš vis nesilaikydavo. Į raukšles nesubėgdavo, bet tiesiog išnykdavo po poros valandų atrodydavau kaip nesidažiusi
as siandien vel nusipirkau Artdeco spalvyte
kairioji mano ar bent panasi man jie superiniai
labai patogu tos dezutes, tuo labiau jei kur eit- kokias nori, tokias spalvytes dedi, plius skaistalai telpa
nu ot, man tai laiko labai gerai, o gal tu tiesiog dar seseliu pagrinda pabandyk (nors man ir be jo gerai laike) gal tiesiog tokia odele akiu.. nzn
kairioji mano ar bent panasi man jie superiniai
QUOTE(bonza @ 2007 10 19, 19:20)
labai patogu tos dezutes, tuo labiau jei kur eit- kokias nori, tokias spalvytes dedi, plius skaistalai telpa
QUOTE(DODA @ 2007 10 23, 17:54)
Ant mano vokų Artdeco šešėliai iš vis nesilaikydavo. Į raukšles nesubėgdavo, bet tiesiog išnykdavo po poros valandų atrodydavau kaip nesidažiusi
nu ot, man tai laiko labai gerai, o gal tu tiesiog dar seseliu pagrinda pabandyk (nors man ir be jo gerai laike) gal tiesiog tokia odele akiu.. nzn