Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

O mėlynakėms,tai ten pilki atspalviai yra iš L'Orelio?Beje, tai kokioms akytėms tinka filicatvi L'Orelio šešėliai, nors rudakė, bet laba ireikia žiūrėti, su kuo dažausi, ens pasidažiusi su filicitavais, kartais atrodau,kad prie kompo būčiau sėdėjsui 12 valandų neatsirtraukdama smile.gif
Atsakyti
nusipirkau chanel'io seselius.niu ka galiu pasakyt- super.nesubega, gerai laikosi, graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
gal galit imesti lorealio seseliu rudaakems foto?
per neta nerandu...
Atsakyti
pigi kosmetika http://www.blogas.lt/kosmetika/
Atsakyti
Ka gero galit pasakyti apie oriflame seselius?
Atsakyti
gundziausi gundziausi ir pagaliau isigijau Atrdeco viena spalvike... likau patenkinta, reiks nusipirkt daugiau ir susiklomplektuot dezute ax.gif
Atsakyti
Mane domintu atsiliepimai apie biotherm ir bourjois mini seselius( ten pasirodo irg galima triju seseliu dezute susikomplektuot ) 4u.gif vilioja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 10 19, 20:20)
gundziausi gundziausi ir pagaliau isigijau Atrdeco viena spalvike... likau patenkinta, reiks nusipirkt daugiau ir susiklomplektuot dezute  ax.gif

Turejau ir as auksine spalvyte, bet suduzo doh.gif Spalvos nerekancios, bet kartu intensyvios ir laiko neblogai rolleyes.gif
Atsakyti
gal zinote, kur Siauliuose rasti Ruby Rose seseliu?
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 10 19, 20:20)
gundziausi gundziausi ir pagaliau isigijau Atrdeco viena spalvike... likau patenkinta, reiks nusipirkt daugiau ir susiklomplektuot dezute  ax.gif

O man sitie seseliai labai blogai laike verysad.gif

Man patys geriausi seseliai yra PUPA (visi) thumbup.gif Labai ilgai laikosi, nesubega i rauksleles, blizga, intensyvios spalvos.
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2007 10 23, 17:09)
O man sitie seseliai labai blogai laike verysad.gif

Ant mano vokų Artdeco šešėliai iš vis nesilaikydavo. Į raukšles nesubėgdavo, bet tiesiog išnykdavo blink.gif po poros valandų atrodydavau kaip nesidažiusi blink.gif
Atsakyti
as siandien vel nusipirkau Artdeco spalvyte
user posted image
kairioji mano ar bent panasi ax.gif man jie superiniai good.gif
QUOTE(bonza @ 2007 10 19, 19:20)

good.gif labai patogu tos dezutes, tuo labiau jei kur eit- kokias nori, tokias spalvytes dedi, plius skaistalai telpa

QUOTE(DODA @ 2007 10 23, 17:54)
Ant mano vokų Artdeco šešėliai iš vis nesilaikydavo. Į raukšles nesubėgdavo, bet tiesiog išnykdavo  blink.gif  po poros valandų atrodydavau kaip nesidažiusi  blink.gif

nu ot, man tai laiko labai gerai, o gal tu tiesiog dar seseliu pagrinda pabandyk (nors man ir be jo gerai laike) mastau.gif gal tiesiog tokia odele akiu.. nzn
Atsakyti