Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

Prieblanda,nu va,ta ir norejau pasakyt... verysad.gif Galetu ka nors naujesnio sugalvot su spalvomis
Atsakyti
As tai atradau THE BODY SHOP seselius, labai jais patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 10 11, 09:08)
F_A, ar jau apžiūrėjai L'Orealio šešėlius rudakėms? smile.gif

O kas ten do seseliai rudaakems?smile.gif as tai naudoju rudus, auksinius, zydrus ir filicitavus. daugiau nieko kas tiktu neismastau g.gif prasom patarti, rudaakes:)
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2007 10 14, 20:58)
O kas ten do seseliai rudaakems?smile.gif as tai naudoju rudus, auksinius, zydrus ir filicitavus. daugiau nieko kas tiktu neismastau  g.gif prasom patarti, rudaakes:)

O kas čia per nauja spalva "filicitava"? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 14, 21:12)
O kas čia per nauja spalva "filicitava"?  blink.gif

Violetiniai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2007 10 14, 21:58)
O kas ten do seseliai rudaakems?smile.gif as tai naudoju rudus, auksinius, zydrus ir filicitavus. daugiau nieko kas tiktu neismastau  g.gif prasom patarti, rudaakes:)

as irgi rudaake, tai man dar grazu balti/pilki wub.gif

gavau dovanu Lumene seseliu palete, svelnios spalvos ir maloniai tepasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2007 10 14, 21:16)
Violetiniai  blush2.gif

Aga as irgi fiolicitavais vadinu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O kas klause, yra L'oreal rudens kolekcijoj seseliai, kuriu pavadinime nurodyta, kad jie rudaakems mirksiukas.gif Zinoma yra spalvos ir melynakems, bet melynakems man jie pasirode kiek per blyskus, pasigedau tamsesnes pilkos g.gif O rudaakems labai siltos spalvytes, patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2007 10 14, 21:16)
Violetiniai  blush2.gif

QUOTE(F_A @ 2007 10 15, 07:58)
Aga as irgi fiolicitavais vadinu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu čia aukščiausio lygio išsidirbinėjimas brunette.gif
Atsakyti
F_A, tai jau matei L'Orealio šešėlius rudakėms, berods ant dėžutės yra Penelopės Kruz parašas smile.gif Man tai labai skanios spalvos, gerai tepasi, ilgai laikosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 10 15, 15:35)
F_A, tai jau matei L'Orealio šešėlius rudakėms, berods ant dėžutės yra Penelopės Kruz parašas smile.gif Man tai labai skanios spalvos, gerai tepasi, ilgai laikosi smile.gif

Maciau, grazios spalvytes thumbup.gif Kada gyvai parodysi? blush2.gif
Atsakyti
Esu jau ir nufotkinusi, bet vis neprisiruošiu įkelti ir pačių šešėlių ir makiažo foto 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Mano seseliai dar neatrasti patys paciausi g.gif
Atsakyti