Prieblanda,nu va,ta ir norejau pasakyt... Galetu ka nors naujesnio sugalvot su spalvomis
As tai atradau THE BODY SHOP seselius, labai jais patenkinta
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 10 11, 09:08)
F_A, ar jau apžiūrėjai L'Orealio šešėlius rudakėms?
O kas ten do seseliai rudaakems? as tai naudoju rudus, auksinius, zydrus ir filicitavus. daugiau nieko kas tiktu neismastau prasom patarti, rudaakes:)
QUOTE(Eglantina @ 2007 10 14, 20:58)
O kas ten do seseliai rudaakems? as tai naudoju rudus, auksinius, zydrus ir filicitavus. daugiau nieko kas tiktu neismastau prasom patarti, rudaakes:)
O kas čia per nauja spalva "filicitava"?
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 14, 21:12)
O kas čia per nauja spalva "filicitava"?
Violetiniai
QUOTE(Eglantina @ 2007 10 14, 21:58)
as irgi rudaake, tai man dar grazu balti/pilki
gavau dovanu Lumene seseliu palete, svelnios spalvos ir maloniai tepasi
QUOTE(Eglantina @ 2007 10 14, 21:16)
Violetiniai
Aga as irgi fiolicitavais vadinu
O kas klause, yra L'oreal rudens kolekcijoj seseliai, kuriu pavadinime nurodyta, kad jie rudaakems Zinoma yra spalvos ir melynakems, bet melynakems man jie pasirode kiek per blyskus, pasigedau tamsesnes pilkos O rudaakems labai siltos spalvytes, patiko
QUOTE(Eglantina @ 2007 10 14, 21:16)
Violetiniai
QUOTE(F_A @ 2007 10 15, 07:58)
Aga as irgi fiolicitavais vadinu
Nu čia aukščiausio lygio išsidirbinėjimas
F_A, tai jau matei L'Orealio šešėlius rudakėms, berods ant dėžutės yra Penelopės Kruz parašas Man tai labai skanios spalvos, gerai tepasi, ilgai laikosi
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 10 15, 15:35)
F_A, tai jau matei L'Orealio šešėlius rudakėms, berods ant dėžutės yra Penelopės Kruz parašas Man tai labai skanios spalvos, gerai tepasi, ilgai laikosi
Maciau, grazios spalvytes Kada gyvai parodysi?
Esu jau ir nufotkinusi, bet vis neprisiruošiu įkelti ir pačių šešėlių ir makiažo foto
Mano seseliai dar neatrasti patys paciausi