Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(auroryte @ 2007 02 19, 10:55)
Nu gi forume perskaičiau, kokie jie negeri blink.gif Dabar skaitau ką matau ant pakelio ką matau-alavo oksidas, mangano violetas,mangano violetinis, ferocianidas, geležies oksidas, chromo hidroksidas,dar ten kažkokie sudėtiniai dalykai? Čia metalai šiaip g.gif

g.gif g.gif g.gif
Reikės sesės paklausti, bet iš chemijos pamenu, kad jonų ir atomų savybės skiriasi, kaip ir metalų savybės junginiuose. Bet apie šituos konkrečius junginius nieko nežinau unsure.gif
Atsakyti
Pirkau neseniai Kosmetikos išparduotuvėje čia forume pas jurgute91 Dior šešėlių paletę iš 6 spalvų, limituotas kelioninis leidinys, jis būna tik duty free ir lėktuvuose, tai nerealus dalykas, tokie faini šešėliai, kad net netingiu anskčiau pabusti ir suspėt pasidažyti blush2.gif
Atsakyti
Man tai labai patinka Erdesos seseliai,kaip ir ju pudra Egypto zeme thumbup.gif
Atsakyti
na va,susiduriau sendien su ruby roise seseliukais,susigundziau ir nusipirkau,nes spalvytes tai wub.gif Ir tikrai labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
O man CHANEL 2 spalvų visai nelaikė schmoll.gif
Atsakyti
man tai labiausiai bourjois firmos seseliai patinka,o spalvu ivairiove irgi plati.
Atsakyti
Iš visų mano bandytų geriausi THE BODY SHOP SHIMMER CUBES. Galima naudoti ir sausus, ir šlapius. Šlapi tai kaip kreminiai gaunasi. Nedirgina akių, laikosi visą dieną, nesubėga ir nereikia naudoti jokio pagrindo. Dar patiko CARELINE. Gavau paletę iš 15 spalvų(atrodo smile.gif ), tai tik kokios 4 man tinka.Bet šiaip ir išsilaiko visą dieną. Taip pat be jokio pagrindo.
Atsakyti
išbandžiau nemažai bet ruby rose wub.gif man geriausi
pasirinkimas spalvų didelis
galima daug derinukų prigalvot thumbup.gif
Atsakyti
Iš vyro dovanų gavau TBS kubikuose šešėlių rinkinį, labai šaunūs dalykėliai,gražiai tepasi, saikingai blizga, gerai laiko,dar pati nusipirkau L'Orealio šešėlius trys žalsvi atspalviai smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,ieskau tokiu seseliu blizgiu reikia vakareliui,arba kai buna pravedimas akims tik kad butu nejuodas,o koks ryskus blizgantis,gal kuri kur matet ka nors panasaus? g.gif lauksiu jusu atsakymu 4u.gif
Atsakyti
gal bandet seselius is loreal, kur reklamuoja, kur trys atspalviai pagal akiu spalva?
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2007 02 26, 16:53)
gal bandet seselius is loreal, kur reklamuoja, kur trys atspalviai pagal akiu spalva?

Bandžiau, man jie super.. thumbup.gif kažkur skilty Dieninis-vakarinis makiažas yra mano nuotraukytė su tais šešėliukais.. ax.gif
Atsakyti