Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(prieblanda @ 2007 10 04, 14:31)
Buvai Trakų gatvėj?  unsure.gif  Aš vakar Minsko Koslinoj neradau man reikalingų spalvų, perėjoj po Europa irgi ta pati situacija, tai pasiėmiau Golden Rose šešėlius, kas jau dabar atrodo klaida, nes paletė graži, spalvos geros, bet baltas šešėlis yra vieni blizgučiai, kurie net prie odos nelabai limpa. Visgi ieškosiu RubyRose. Ketinu aplankyti rusiškos/lenkiškos kosmetikos parduotuvikę Šiaurės miestelio Norfoj  ax.gif

Patarciau pabandyti paieskoti Kalvariju gatvej, kitoj pusej turgaus berods ar kazkur ten smile.gif anksciau budavo reklama net ruby rose wink.gif o siaip tai turguose tikrai yra visokiausiu spalvu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2007 10 04, 21:31)
Patarciau pabandyti paieskoti Kalvariju gatvej, kitoj pusej turgaus berods ar kazkur ten smile.gif anksciau budavo reklama net ruby rose wink.gif o siaip tai turguose tikrai yra visokiausiu spalvu!  4u.gif

Tai ten ir pirkau savo pirmuosius RubyRose biggrin.gif Tik ne per seniausiai teta Bonifacija ten buvo ir sakė, kad spalvų pasirinkimas skurdus unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 04, 21:50)
Tai ten ir pirkau savo pirmuosius RubyRose  biggrin.gif  Tik ne per seniausiai teta Bonifacija ten buvo ir sakė, kad spalvų pasirinkimas skurdus  unsure.gif

Aisku... g.gif as siaip ten nebuvus, tik kad macius reklama... smile.gif bet tikrai zn kad pas mus Alytaus turguj tai gal visos spalvos kokiu tik yra biggrin.gif gal kokiam kalvariju turguj ar gariunuose butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 04, 14:31)
Buvai Trakų gatvėj?  unsure.gif  Aš vakar Minsko Koslinoj neradau man reikalingų spalvų, perėjoj po Europa irgi ta pati situacija, tai pasiėmiau Golden Rose šešėlius, kas jau dabar atrodo klaida, nes paletė graži, spalvos geros, bet baltas šešėlis yra vieni blizgučiai, kurie net prie odos nelabai limpa. Visgi ieškosiu RubyRose. Ketinu aplankyti rusiškos/lenkiškos kosmetikos parduotuvikę Šiaurės miestelio Norfoj  ax.gif

Traku g. Ruby Rose didelis pasirinkimas thumbup.gif Nusipirkau bent 2 paletes, viena rusvu bordo atspalviu, kita didesne pilku, zydru, fiolecetavu ir bordo ax.gif
Atsakyti
Sakykit panos, ar padeda seseliu padrindas? Nes cia daug buvo kalbeta apie tai kad laiko seseliai ar nelabai, tai galiu pasakyti kad as neturejau ne vienu seseliu kurie nesubegtu i ruksleles - ir daug kartu isgirtos Artdeco, ir Rubyrose (taip rasosi!?) ir deborah ir avon seseliai. rezultatas tas pats - kai pasitepi grazu lygu ir blizga. po poros valandu - blanki spalva ir 2 rauksles per visa aki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 10 05, 09:03)
Sakykit panos, ar padeda seseliu padrindas? Nes cia daug buvo kalbeta apie tai kad laiko seseliai ar nelabai, tai galiu pasakyti kad as neturejau ne vienu seseliu kurie nesubegtu i ruksleles - ir daug kartu isgirtos Artdeco, ir Rubyrose (taip rasosi!?) ir deborah ir avon seseliai. rezultatas tas pats - kai pasitepi grazu lygu ir blizga. po poros valandu - blanki spalva ir 2 rauksles per visa aki  doh.gif

As kaip pagrinda naudoju paakiu maskuokli ir biria pudra, o Isadora man irgi nelabai laiko, artdeko suplaukia isvis, dabar siandien Ruby Rose bandau ax.gif Geriausi kolkas man kurie nesusibega isvis-Shu Uemuros seseliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 10 05, 09:03)
Sakykit panos, ar padeda seseliu padrindas? Nes cia daug buvo kalbeta apie tai kad laiko seseliai ar nelabai, tai galiu pasakyti kad as neturejau ne vienu seseliu kurie nesubegtu i ruksleles - ir daug kartu isgirtos Artdeco, ir Rubyrose (taip rasosi!?) ir deborah ir avon seseliai. rezultatas tas pats - kai pasitepi grazu lygu ir blizga. po poros valandu - blanki spalva ir 2 rauksles per visa aki  doh.gif

Man šešėlių pagrindas tikrai padeda ir nesubėga visą dieną good.gif Tiesa, turiu vienus šešėlius, kurie vis tiek subėga, bet jie labai pigūs, tai gal dėl to g.gif Be šešėlių pagrindo man šešėliai blogai dengiasi, nekimba prie voko, spalva blanki gaunasi, panašus variantas būna ir jei naudoju kompaktinę pudrą vietoj pagrindo schmoll.gif
Bandžiau vietoj pagrindo naudoti matinę krempudrą, maskuoklį, bet vis tiek subėga. Naudoju jau antrą Lumene šešėlių pagrindą, draugė bandė ir Artdeco, bet sakė, kad jis greitai sukietėjo ir vėl grįžo prie Lumene ax.gif
Atsakyti
Keista, bet subėga tik viena Artdeco spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 10 05, 13:33)
Keista, bet subėga tik viena Artdeco spalva smile.gif

oho blink.gif O man subega ir tie seseliai kur po 1 spalva, ir tie kur uzsisuka ant tokio tipo piestuko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 09 11, 09:49)
P.S. Siandien isblandziau Calvin Klein akiu voku blizgesi-idomus daikciukas thumbup.gif  gaila vasara jo neturejau ax.gif

Kas cia per daiktas? ax.gif Kazkada turejau Pupos birius dvieju spalvu: melsva ir auksine, jau auksine kokia buvo grazi, zaizaruojanti tokia wub.gif gaila, nebegamina jau tokios verysad.gif beieskodama analogisku, visokiu "ni v temu" brungiu prisipirkau, bet nieko net i ta puse nerandu... verysad.gif
jei apie tokius, kur patiko, tai man visai nieko Manhattan. Gerai dengiasi, nesubega, subtilus blizgesys wub.gif
Dar labai patiko Lankome sitie du seseliai viename: rozinis ir chaki. Jau tie chaki spalvos, tai man nerealiai faini, blizfesys koks thumbup.gif
user posted image
Dar Chanel sitie faini:
user posted image
Na, ir Londone atrasti "chamelioniniai" Barry M birus seseliai thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
bET DABAR ZIURIU, RADAU JU SUDETI, PAKONSULTUOKIT, NUSIMANANCIOS: AR NERA CIA NUODINGU MEDZIAGU? blink.gif g.gif
INGREDIENTS Mica, Titanium Dioxide, [+/- CI77499, CI77491, Tin Oxide]
INGREDIENTS MICA, TITANIUM DIOXIDE, HYDROGENATED POLYSOBUTENE, PALMITIC ACID, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN[+/- CI15850, CI16035, CI77510, CI75471]
Ir dar radau, kad sie seseliai kazkoki tai apdovanojima yra pelne thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
o nebuna lietuvoj pirkti mineralu pagrindu pagamintu seseliu?
atseit naturalus smile.gif
ir spalvos labai sodrios bigsmile.gif
evan's garden
user posted image

ir isadora
user posted image

man nezinomos firmos sante seseliai:
user posted image

spalvos amn nuostabios bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
tik neaisku ar ir tepasi puikiai smile.gif

gal kuri esat bandziusi?ar lt yra?
nejaugi tik siustis reikes?
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 10 05, 20:15)
man nezinomos firmos sante seseliai:
user posted image
spalvos amn nuostabios bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
tik neaisku ar ir tepasi puikiai smile.gif
gal kuri esat bandziusi?ar lt yra?
nejaugi tik siustis reikes?

Sante yra Vilniuje CUP'o 5 aukste, bet ar jau ir dekoratyvines sios firmos yra -tai negaliu pasakyti, nors sake, kad tures ax.gif Kokios firmos dekoratyvine jie dabar turi -tai tikrai neatsimenu
jei savaitgali busiu ten -parasysiu
Atsakyti