Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(Daktarienė B @ 2007 10 03, 14:45)
Ar padažytas akis?Šiaip tai pamėginsiu nusiplauti iš darbo anksčiau,akd galėčiau užsukti ir pažiūrėti,ar tokių yra, ir jei yra pasipirkti blush2.gif  smile.gif
Papildyta:
Šiaip dar pagalvojau, kad tos merginos, kurios čia užsuka, galėtų ir savo šešėlių fotkes įmesti, kokius šešėlius turi, labai būtų įdomiai "pasicikavyti" ax.gif  smile.gif

Tikrai puiki mintis thumbup.gif Galiu pabandyt imest savo kai kuriuos, nors manau kartosiuos daugeliu atveju... ax.gif
Atsakyti
Dabar esu darbe, kai grįšiu, įmesiu visus,kuriuos turiu į vieną fotkę, tiesiog, įdomu pažiūręėti ne tik kokius, bet ir kiek kokių paničkos turi blush2.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 10 03, 14:54)
Dabar esu darbe, kai grįšiu, įmesiu visus,kuriuos turiu į vieną fotkę, tiesiog, įdomu pažiūręėti ne tik kokius, bet ir kiek kokių paničkos turi blush2.gif  ax.gif  smile.gif

Bet ir ant akiu nufotkintus imesk ax.gif
O as dedu, kuriuos po ranka turejau (sorry, jei kartosiuos) 4u.gif
Shu Uemura -mano siu metu atradimas, geriausi seseliai kuriuos kada turejau thumbup.gif
user posted image
Chanel vandeniniai, tiesa nelabai tikus foto, bet...Neismokau dar jais dazytis doh.gif
user posted image
Isadora "Swimming pool" - dezutej atrode, kad bus ryskus, o realiai yra pasteliniai ir laiko man ne stebuklingai blink.gif
user posted image
user posted image
Sidabriniai Lancome ir alyviniai Isadora (tie kur po 1 spalva buna) -abeji laikos puikiai thumbup.gif
user posted image
Sesei dariau makijaza - auksiniai Avon seseliai tutelej ir tokioj pacioj pakuotej zali - likau jais maloniai nustebinta thumbup.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aš tai šiandien būsiu rusiškos kosmetikos parduotuvėj, bandysiu rast savo Ruby Rose šešėlius - senuosius praeitą savaitę pabaigiau, pasiėmiau kažkokius kitus turėtus, bet visai ne tas schmoll.gif Nors ir ant šešėlių pagrindo, bet dengiasi ne taip maloniai, spalvos irgi ne visai tokios, o su Ruby Rose komplimentų sulaukdauvau ir gerokai nustebindavau kaina biggrin.gif

Atsakyti
O cia mano naujieji isadora matiniai zali, nelaiko jie man taip ilgai kiek noreciau, nors spalva liuks ax.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 03, 15:31)
Aš tai šiandien būsiu rusiškos kosmetikos parduotuvėj, bandysiu rast savo Ruby Rose šešėlius - senuosius praeitą savaitę pabaigiau, pasiėmiau kažkokius kitus turėtus, bet visai ne tas  schmoll.gif  Nors ir ant šešėlių pagrindo, bet dengiasi ne taip maloniai, spalvos irgi ne visai tokios, o su Ruby Rose komplimentų sulaukdauvau ir gerokai nustebindavau kaina  biggrin.gif

As irgi noreciau Ruby rose pabandyt, kur ju buna? ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 03, 15:34)
As irgi noreciau Ruby rose pabandyt, kur ju buna? ax.gif  rolleyes.gif

Kai kuriose rusiška/lenkiška kosmetika prekiaujančiose parduotuvikėse ax.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 03, 15:42)
Kai kuriose rusiška/lenkiška kosmetika prekiaujančiose parduotuvikėse  ax.gif

o bandei traku g.?mastau dabar eit ten ar ne, maz buna? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 03, 15:54)

Visko gali būti. Šiaip tikrai nebežinau kur RubyRose prekiaujama, nes ilgai man jų nereikėjo blush2.gif Dabar išsiaiškinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, įsigijau šešėlius iš L'Orealio rudakėms, ale koks spalvyčių grožis,ryt dažysiuosi su jais, o dėl padažytų akyčių fotkių, teks mažumėlę luktelėt, kadangi reik surinkti visą kolekciją, įmesiu tik pačių šešėlių fotkes, o paskui ir makiažo smile.gif
Atsakyti
rekomenduokit kas nors pilkus matinius ilgai isliekancius seselius?
Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2007 10 04, 11:27)
rekomenduokit kas nors pilkus matinius ilgai isliekancius seselius?
Dekui  smile.gif

Jeei man reiktu pilku ir matiniu uzsisakineciau braskese Shu Uemuros-nerealus seseliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 03, 15:54)

Buvai Trakų gatvėj? unsure.gif Aš vakar Minsko Koslinoj neradau man reikalingų spalvų, perėjoj po Europa irgi ta pati situacija, tai pasiėmiau Golden Rose šešėlius, kas jau dabar atrodo klaida, nes paletė graži, spalvos geros, bet baltas šešėlis yra vieni blizgučiai, kurie net prie odos nelabai limpa. Visgi ieškosiu RubyRose. Ketinu aplankyti rusiškos/lenkiškos kosmetikos parduotuvikę Šiaurės miestelio Norfoj ax.gif
Atsakyti