Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(Svajotoja @ 2007 09 26, 23:37)
Turiu Bourjois Effet Lumiere - ar šituos turi omeny? Kaip tik turiu tokį rusvų atspalvių rinkinuką, bet nesuprantu kame kampas - kad ir kiek dažyčiau, man vos matosi, kad padažyta (šviesi spalva dar matosi), o po neilgo laiko tų šešėlių nelieka visiškai. Ar aš nemoku jų dažyti, ar jie taip greitai susigeria..? Kai kaina tokia nemaža norėtųsi jais džiaugtis ilgiau wink.gif

aha,as irgi siek nustebau del to super naturalumo lotuliukas.gif
bet manau kad jei oda tamsesnio atspalvio,tai turetu tikti,bent jau ta sviesiausia spalva tai tikrai g.gif
bet kadan g.gif i man jau per daug naturali spalvele tai gal paieskosiu isa doros ax.gif
nes labai jau isgirta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 01, 13:09)
Jei kalbam apie tuos pacius (vandeninius) tai tikrai faini wub.gif tik vis neismokstu jais gerai pasidazyt doh.gif

Na tikriausiai,kad apie tuos pačius,kitų skystų-vandeninių ir nėr iš Chanel unsure.gif Na aš jau lyg ir atmušau ranką unsure.gif tiksliau su pirštu išlyginu ax.gif
Atsakyti
turiu Bourjous 08beige rose, visai nesimato ka pasitepiau, norejau kad kiek nors spindetu. isadora tai ir as labai giriu thumbup.gif dar Loreal Color Appeal neblogi man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 01, 14:09)
Jei kalbam apie tuos pacius (vandeninius) tai tikrai faini wub.gif tik vis neismokstu jais gerai pasidazyt doh.gif

O kaip jie atrodo, gal galite kokia nuoroda imesti ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2007 10 02, 11:47)
O kaip jie atrodo, gal galite kokia nuoroda imesti ?

user posted image
user posted image
user posted image
Maniskiai paskutinej foto treti is desines ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 02 spalio 2007 - 10:56
QUOTE(F_A @ 2007 10 02, 09:54)
user posted image
[/img]...

Aha,šitie thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(F_A @ 2007 10 02, 09:54)
user posted image
[/img]

maniškiai gal šitie,nebeatseku pagal spalvą,vien žodžiu 40nr. ax.gif labai noriu ir kitas spalvas išbandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2007 10 02, 23:58)
Aha,šitie  thumbup.gif
Papildyta:

maniškiai gal šitie,nebeatseku pagal spalvą,vien žodžiu 40nr. ax.gif labai noriu ir kitas spalvas išbandyti  thumbup.gif

O galima butu paziureti kaip atrodo sitie seseliai gyvai? smile.gif ant akies ax.gif
buciau dekinga. gal irgi susigundysiu... gal man ju labai reikia o as ir nezinau biggrin.gif
Atsakyti
Mačiau reklamoje, kad L'Orealio trsipalviai šešėliai atsirado rudakėms, reiks eiti pasižiūrėti, labai noriu tokių, gražios spalvos labai tokios skanios skanios smile.gif Jei rasiu, tai ir pirksiu blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 10 03, 12:50)
Mačiau reklamoje, kad L'Orealio trsipalviai šešėliai atsirado rudakėms, reiks eiti pasižiūrėti, labai noriu tokių, gražios spalvos labai tokios skanios skanios smile.gif Jei rasiu, tai ir pirksiu blush2.gif  smile.gif

O kartais ne sitie is rudens kolekcijos? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šitie, spalvytėėėėėėėėėėėėėėėėės wub.gif biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 10 03, 14:37)
Šitie, spalvytėėėėėėėėėėėėėėėėės wub.gif  biggrin.gif  smile.gif

jei nusipirksi, parodyk gyvai, man jie irgi atrodo labai fainuoliai wub.gif
Atsakyti
Ar padažytas akis?Šiaip tai pamėginsiu nusiplauti iš darbo anksčiau,akd galėčiau užsukti ir pažiūrėti,ar tokių yra, ir jei yra pasipirkti blush2.gif smile.gif
Papildyta:
Šiaip dar pagalvojau, kad tos merginos, kurios čia užsuka, galėtų ir savo šešėlių fotkes įmesti, kokius šešėlius turi, labai būtų įdomiai "pasicikavyti" ax.gif smile.gif
Atsakyti