Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(bird @ 2007 09 21, 23:19)
sveikos, gal galetu kuri patart blush2.gif  seseliu nesu naudojus, nes labai bijodavau vis, kad nemokesiu pasidazyt doh.gif bet nusprendziau visgi, kad reikia isbandyt viena karta ir ismokt:oh issirinkau isadoros, bet nezinau ar imt matinius ar blizgius? (spalvos labai panasios abieju). su kuriais lengviau dazytis? kurie graziau atrodytu ir pan:) pasidalinkit patirtim blush2.gif aciu 4u.gif

na as asmeniskai pavasariui-vasarai renkuosi perlamutrinius blizgius, o rudeniui-ziemai tik matinius... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 09 22, 07:42)
na as asmeniskai pavasariui-vasarai renkuosi perlamutrinius blizgius, o rudeniui-ziemai tik matinius...  smile.gif

o su kuriais lengviau pasidazyt? kazkur skaiciau, kad su per blizgiais, o su matiniais graziai iseina pasidazyt, tik igudus, o as dar nieko nemoku doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bird @ 2007 09 23, 18:34)
o su kuriais lengviau pasidazyt? kazkur skaiciau, kad su per blizgiais, o su matiniais graziai iseina pasidazyt, tik igudus, o as dar nieko nemoku doh.gif  blush2.gif

Nemanau, kad kazkuriais lengviau ar sunkiau, tiesiog reik igusti dazyt tiek vienus tiek kitus mirksiukas.gif o ir siaip nuo amziaus dar daug kas priklauso-vyresnems moterims nepatartina dazytis blizgiais ar perlamutriniais seseliais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bird @ 2007 09 23, 18:34)
o su kuriais lengviau pasidazyt? kazkur skaiciau, kad su per blizgiais, o su matiniais graziai iseina pasidazyt, tik igudus, o as dar nieko nemoku doh.gif  blush2.gif

na man puikiai gaunasi su abejais kaip ir su kiekviena kosmetikos priemone reikia iprasti dazytis taip ir su seseliais... didelio mokslo tikrai nereikia... biggrin.gif siaip mano manymu su perlamutriniais gal paprasciau nes perlamutras labiau paslepia nelygumus o matinius reikia kruopsciau paskirstyti... pabandyk ir pati pamatysi kaip paprasta biggrin.gif
Atsakyti
man kur kas paprasčiau su perlamutriniais, su matiniais tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bird @ 2007 09 22, 00:19)
sveikos, gal galetu kuri patart blush2.gif  seseliu nesu naudojus, nes labai bijodavau vis, kad nemokesiu pasidazyt doh.gif bet nusprendziau visgi, kad reikia isbandyt viena karta ir ismokt:oh issirinkau isadoros, bet nezinau ar imt matinius ar blizgius? (spalvos labai panasios abieju). su kuriais lengviau dazytis? kurie graziau atrodytu ir pan:) pasidalinkit patirtim blush2.gif aciu 4u.gif

jei nemoki tai gali drasiai pirkt bourjois yra tokie po tris spalvas.
as turiu smelio,sokoladine ir plius dar kazkoks rudas atspalvis.
visos spalvos svelnios kad ir kiek bemaliavotum vistiek graziai atrodys ir ne per ryskiai.beje,jie blizgus.
bet siulau tik tuo atveju jei nori naturaliai atrodyt,jei ryskiai,tai nelabai tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hondera @ 2007 02 14, 19:40)
Pupa ax.gif nenubyra,nesubėga thumbup.gif

as irgi turejau kazkada pupos seselius tai kiek pamenu lb patiko bigsmile.gif dabar naudoju artdeco -tai super uz tokia kaina tikrai faini seseliai bigsmile.gif
Atsakyti
kodel niekur nera maybelline 4 spalvu ir daugiau seseliu dezutese? negi i lietuva neveza?
Atsakyti
Su perlamutriniais pasidažyti lengviau, perėjimas nuo vienos prie kitos spalvos atrodo gražiau, o su matiniais man nelabai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 09 24, 21:20)
jei nemoki tai gali drasiai pirkt bourjois yra tokie po tris spalvas.
as turiu smelio,sokoladine ir plius dar kazkoks rudas atspalvis.
visos spalvos svelnios kad ir kiek bemaliavotum vistiek graziai atrodys ir ne per ryskiai.beje,jie blizgus.
bet siulau tik tuo atveju jei nori naturaliai atrodyt,jei ryskiai,tai nelabai tiks smile.gif

Turiu Bourjois Effet Lumiere - ar šituos turi omeny? Kaip tik turiu tokį rusvų atspalvių rinkinuką, bet nesuprantu kame kampas - kad ir kiek dažyčiau, man vos matosi, kad padažyta (šviesi spalva dar matosi), o po neilgo laiko tų šešėlių nelieka visiškai. Ar aš nemoku jų dažyti, ar jie taip greitai susigeria..? Kai kaina tokia nemaža norėtųsi jais džiaugtis ilgiau wink.gif
Atsakyti
Chanel-skysti thumbup.gif vieninteliai kurie nesubėga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2007 10 01, 14:46)
Chanel-skysti thumbup.gif vieninteliai kurie nesubėga ax.gif

Jei kalbam apie tuos pacius (vandeninius) tai tikrai faini wub.gif tik vis neismokstu jais gerai pasidazyt doh.gif
Atsakyti