Gražu, kuklu, bet kartu išraiškinga
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 09 12, 15:32)
Gražu, kuklu, bet kartu išraiškinga
Aciu cia fotkinta prie dirbtines sviesos, tai atspalvis biski kitoks gavos nei dienos sviesoje (jie ryskesni realiai)
as erdesos turejau tokias spalvytes keturias rausva auksine ryza ir ruda.tai oj naudojau ant viso veido bet tikrai tinka ir seseliais pasidazyti ir ruza uzsimozlinti.oj patenkinta buvau.ypac i kelione patogu nereik visokiu daug prisikraut viena rinkinuka pasiimi ir grazi ryte per pietus ir vakare labai
QUOTE(_Magnolija_ @ 2007 09 13, 15:38)
as erdesos turejau tokias spalvytes keturias rausva auksine ryza ir ruda.tai oj naudojau ant viso veido bet tikrai tinka ir seseliais pasidazyti ir ruza uzsimozlinti.oj patenkinta buvau.ypac i kelione patogu nereik visokiu daug prisikraut viena rinkinuka pasiimi ir grazi ryte per pietus ir vakare labai
Sveikutes, as irgi turiu erdesos seselius 15 nr. Nerealus, super!! ten balta perlamutras, intensyvi auksine, rudas perlamutras ir sodri juoda, visos spalvos su auksiniais blizguciais, tai kai dazaisi jie taip graziai ant skruostu pabyra, o jei blizguciu nenorit galima nuo sepetelio nupurtyt pertekliu. Vakariniam makiazui super!!
Turiu klausimėlį. Man reikia sužinoti, kur būtų galima gauti (kokios firmos) ryškių ir intensyvių šešėlių. Jei tiksliau tai turkio, geltonos, giliai mėlynos ir samaninės spalvų. Bet šešėliai turėtų būti tikrai intensyvūs - jie būtų skirti ne kasdieniniam naudojimui, o fotosesijai ( tai norėčiau, kad net šviestų iš toli ta spalva). Gal kas žinot kur tokių gauti?
QUOTE(kootwellaa @ 2007 09 17, 19:36)
Turiu klausimėlį. Man reikia sužinoti, kur būtų galima gauti (kokios firmos) ryškių ir intensyvių šešėlių. Jei tiksliau tai turkio, geltonos, giliai mėlynos ir samaninės spalvų. Bet šešėliai turėtų būti tikrai intensyvūs - jie būtų skirti ne kasdieniniam naudojimui, o fotosesijai ( tai norėčiau, kad net šviestų iš toli ta spalva). Gal kas žinot kur tokių gauti?
jei Klaipedoje,tai as zinau
QUOTE(Saulės-Siela @ 2007 09 17, 20:47)
jei Klaipedoje,tai as zinau
Deja, ne Klaipėdoje. Bet gal firmą žinai?
QUOTE(kootwellaa @ 2007 09 17, 19:58)
Deja, ne Klaipėdoje. Bet gal firmą žinai?
Make up forever ir SLA
QUOTE(kootwellaa @ 2007 09 17, 20:36)
O tau butent seseliu reikia? as fotosesijoms naudoju grima
QUOTE(F_A @ 2007 09 18, 07:26)
O tau butent seseliu reikia? as fotosesijoms naudoju grima
Na, kokio pavvidalo tiklsliai nežinau, bet įsivaizduoju, jog kreminiai yra ryškesni. O kaip suprast grimą? Kokį ir kaip?
QUOTE(kootwellaa @ 2007 09 19, 21:17)
Na, kokio pavvidalo tiklsliai nežinau, bet įsivaizduoju, jog kreminiai yra ryškesni. O kaip suprast grimą? Kokį ir kaip?
Profesionalus grimas, buna dezuteje kaip vandeniniai dazai pvz, o pirkt buna Dojos (jei vilniuje), kainuoja nemazai, bet spalvos ryskios, kaip dazais ant balto popieriaus piestum
sveikos, gal galetu kuri patart seseliu nesu naudojus, nes labai bijodavau vis, kad nemokesiu pasidazyt bet nusprendziau visgi, kad reikia isbandyt viena karta ir ismokt:oh issirinkau isadoros, bet nezinau ar imt matinius ar blizgius? (spalvos labai panasios abieju). su kuriais lengviau dazytis? kurie graziau atrodytu ir pan:) pasidalinkit patirtim aciu