Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 07, 15:51)
aciu,
jei sugalvosi uzsakineti-brukstelk, nes visai noreciau tokiu user posted image matiniu  ax.gif

Turesiu omeny mirksiukas.gif planuoju uzsisakinet gal po kokiu poros savaiciukiu...Beja kaip tiksliai si spalva vadinas? siulau nueit i oficialu psl ir paziuret kai ji is tikruju atrodys, nes braskese spalvos neatitinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 10 rugsėjo 2007 - 07:54
QUOTE(F_A @ 2007 09 10, 07:52)
siulau nueit i oficialu psl ir paziuret kai ji is tikruju atrodys, nes braskese spalvos neatitinka 4u.gif

gal gali nurodyti kuris yra oficialus ax.gif , nes google ismete daug adresu ir niekur aiskiai nera tu spalvu, pvz cia tokios mazos nuotaukytes, jog sunku suprasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 10, 11:01)
gal gali nurodyti kuris yra oficialus  ax.gif , nes google ismete daug adresu ir niekur aiskiai nera tu spalvu, pvz cia tokios mazos nuotaukytes, jog sunku suprasti  doh.gif

jo sitas psl, bet ziurek kuriuos nori uzsakinet seselius, vieni yra su raidele N (tipo New), tada pasirink pagal koda ir spalva, tai nors ir nedidukas kvadratukas pasirodys, bet vistiek realesnes spalvos nei braskese 4u.gif

P.S. parasyk numeriuka tikslu spalvytes, kurios foto idejai rolleyes.gif M Pink 100 is nauju (New0 ane? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 10 rugsėjo 2007 - 10:49
QUOTE(*Mari* @ 2007 09 08, 14:47)
o man geriausi TBS seseliai: spalvos graziai pasidengia ir nesubega. labai patenkinta esu  tongue.gif

Pritariu 4u.gif Bet vieną paletę visgi nusprendžiau SM išparduotuvėje parduoti - turiu per daug, o ir spalvos ne mano sad.gif
Atsakyti
tiesa F A kaip tau Chanelio seseliukai tie vandens pagrindu po ilgesnio naudojimo... ax.gif nenusivylei dar jais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 09 10, 15:04)
tiesa F A  kaip tau Chanelio seseliukai tie vandens pagrindu po ilgesnio naudojimo... ax.gif  nenusivylei dar jais? smile.gif

Jei atvirai, tai ju laikas dar neatejo biggrin.gif Kazkaip spalva ju tokia, kad man jie reikalauja laukt gilesnio rudens blush2.gif O ir tepliotis jais as neismokau dar, kai ryte i darba skubu, geriau bruksteliu Shu Uemuros arba Deborah rutuliniais seseliais - juk noris ilgiau pamiegot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 10 rugsėjo 2007 - 14:13
O kokia Deborah seseliu kokybe? 4u.gif Ar lygiai, gerai tepasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija24 @ 2007 09 10, 16:01)
O kokia Deborah seseliu kokybe?  4u.gif Ar lygiai, gerai tepasi?  ax.gif

Turiu rutulinius persiko spalvos ir balsvus. Man laikos puikiai ir greit lygiai tepasi, nors cia ziuriu, kaip kam ax.gif kitom jie nelabai laikos, per blizgus..man tai kaip tik thumbup.gif Siaip vieni mano mylimiausiu kolkas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 09 11, 09:36)
Turiu rutulinius persiko spalvos ir balsvus. Man laikos puikiai ir greit lygiai tepasi, nors cia ziuriu, kaip kam ax.gif kitom jie nelabai laikos, per blizgus..man tai kaip tik thumbup.gif Siaip vieni mano mylimiausiu kolkas ax.gif

P.S. Siandien isblandziau Calvin Klein akiu voku blizgesi-idomus daikciukas thumbup.gif gaila vasara jo neturejau ax.gif
Atsakyti
Aš kai dažausi rutuliniais, po to dar šepetėliu palyginu ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vene: 11 rugsėjo 2007 - 10:13
QUOTE(vene @ 2007 09 11, 11:12)
Aš kai dažausi rutuliniais, po to dar šepetėliu palyginu  ax.gif .

As tai pirstu perbraukiu jei reik palygint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 09 11, 12:09)
As tai pirstu perbraukiu jei reik palygint blush2.gif

Kaip buvau prisizadejus imetu foto, kaip ant manes atrodo Shu Uemura roziniai seseliai (Me Pink 150) 4u.gif
user posted image
Atsakyti