Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(F_A @ 2007 09 07, 10:58)
Visi Shu Uemura seseliai buna 4 skirtingu variaciju: tie patys roziniai gali but matiniai (M), su metallic blizgesiu (ME), su perlo blizgesiu (P) ir pereinanciu/"benzininiu" spalvu (IR). Maniskiai skaitos Pink ME 4u.gif  smile.gif nu negaliu jais atsidziaugt, uzsakinesiu dar kokius wub.gif

aciu,
jei sugalvosi uzsakineti-brukstelk, nes visai noreciau tokiu user posted image matiniu ax.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau gerų atsiliepimų apie ruby rose, tai nuėjau nusipirkt vakar. Labai nustebino tai, kad kainų variancija milžiniška blink.gif Pvz.: paletė kainuoja vos 15 Lt, o yra spalvų, kurios vienos kainuoja 5-7 Lt g.gif Pagalvojau, kad gal kokybė skiriasi, tai pirkau brangesnių porą spalvų. Kol kas labai patiko, kai ant piršto patepliojau thumbup.gif Šiandien jais dažysiuosi, žiūrėsim kaip laikys rolleyes.gif
Atsakyti
o man geriausi TBS seseliai: spalvos graziai pasidengia ir nesubega. labai patenkinta esu tongue.gif
Atsakyti
Na, diena į pabaigą smile.gif Nesubėgo į raukšleles tie ruby rose thumbup.gif Tikrai patiko, o kaina super thumbup.gif
Atsakyti
o kokia ju kaina ta super?
Atsakyti
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2007 09 08, 18:05)
o kokia ju kaina ta super?

Aš už dvi blizgias spalvas mokėjau 4,99. Bet šiaip kainos varijuoja nuo kokių 2 iki 35 (už paletę su daugybę šešėlių) Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2007 09 08, 18:04)
Na, diena į pabaigą  smile.gif Nesubėgo į raukšleles tie ruby rose  thumbup.gif

be šešėlių pagrindo ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 09 08, 20:21)
be šešėlių pagrindo ?  bigsmile.gif

Be thumbup.gif Ir tepėsi smagiai, ir spalvos smagios. Žodžiu, tikrai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2007 09 08, 22:17)
Be  thumbup.gif Ir tepėsi smagiai, ir spalvos smagios. Žodžiu, tikrai labai patiko  thumbup.gif

a man kaip tik tos ju spalvos nepatinka, kazkokios pigios atrodo blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 09 08, 22:32)
a man kaip tik tos ju spalvos nepatinka, kazkokios pigios atrodo  blush2.gif  ax.gif

aš vieną spalvą Ruby įsimylėjus esu, visus ryškesni makiažus su ja darau ax.gif dar vieną turėjau irgi nereali buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 09 08, 22:32)
a man kaip tik tos ju spalvos nepatinka, kazkokios pigios atrodo  blush2.gif  ax.gif

Nu žalios ir mėlynos tai gal, bet rudų spalvų paletė tai liuksiška thumbup.gif
Atsakyti
Geriausi profesionalus SLA ..
IR artdeco smagus. 4u.gif
Atsakyti