QUOTE(lieppa @ 2007 02 13, 00:48)
brangios forumietes
nagi patarkite, ar verta pirkti Erdesos seseliukus? visokiu nuomoniu prisiklausiau...ziurejau spalvytes, tokios graziosss ar verti jie tu pinigeliu, kas atsakys?....
nagi patarkite, ar verta pirkti Erdesos seseliukus? visokiu nuomoniu prisiklausiau...ziurejau spalvytes, tokios graziosss ar verti jie tu pinigeliu, kas atsakys?....
pati naudoju - man geresniu nera o jei dar ir su seseliu pagrindu (naudoju manhattan), tai isvis ilgai laikosi ir nesubega i rauksleles
taip chanel seseliai tikrai superiniai turiu 4 spalvu ir tokius skystus rozinio atspalvio gerai laiko o kas svarbiausia nesubega i rauyksles ir neerzina akiu nes maniskes labai jautrios
Aciu visoms, kurios atsaket
Na is ties uzsimaniau isigyti tuos Erdesos seseliukus... Kokias spalvytes turit? Maciau labai grazias blizgias, o matines tai siaip sau ziurisi Nors tiesa sakant, neesu pati bandziusi...Reiks turbut nueiti i Vokieciu gatve pas juos ir paprasyti, kad padazytu... Aisku nuolaidu tiems seseliams nebuna?
Na is ties uzsimaniau isigyti tuos Erdesos seseliukus... Kokias spalvytes turit? Maciau labai grazias blizgias, o matines tai siaip sau ziurisi Nors tiesa sakant, neesu pati bandziusi...Reiks turbut nueiti i Vokieciu gatve pas juos ir paprasyti, kad padazytu... Aisku nuolaidu tiems seseliams nebuna?
as pries tepant bet kokius seselius darau pagrinda- patepu krempudra truputi voka, gerai papudruoju kompaktine ir tada seselius dedu, tai tikrai geriau laikosi ir prastesni seseliai. man laaabai patiko eye shimmer is body shop, tokie svytintys, keiciantys spalva seseliai. Atrodo neryskus, bet kai uztepi, tai kazkaip svytinciai graziai atrodo ir galima juos deti ant tamsaus seselio, tai tada l. grazus vakarinis variantas.
Labai retai dazausi su seseliais,bet is turetu ir turimu man labiausiai patinka IsaDora ir LANCOME...
Apie IsaDora net neverta kalbėti, nesikartosiu, kad jie nerealūs Neseniai atradau Gosch ir Bonjour - likau labai patenkinta
Papildyta:
Tiksliau, ne atradau, o išbandžiau
Papildyta:
Tiksliau, ne atradau, o išbandžiau
Isadora ir Artdeco
Is mano turetu seseliu labiausiai patiko Christian dior Dabar pora turiu,tai su tais tik ir dazaus. Siaip dar geri buvo Pupa ir Loreal
Man patys geriausi- Ruby Rose, spalvų įvairovė tai O kaina, pigiau grybo. Ir laikosi jie man labai gerai, be jokio pagrindo. Bet sako, juose viena chemija, dar ten kokių tai metalų sunkiųjų pridėta? Naudoju juos jau kokie 5 metai, ale nenoriu be laiko kad akių vokai susiraukšlėtų, nusprendžiau pereiti prie brangesnių, gal mažiau kenksmingų. Nusipirkau The Body Shop , tokie keturi kubeliai, na neblogi, bet Ruby Rose man vis tiek gražesni, nes aš mėgstu tokius labai perlamutrinius. Gal galit ką nors rekomenduoti?
QUOTE(auroryte @ 2007 02 19, 00:08)
Man patys geriausi- Ruby Rose, spalvų įvairovė tai O kaina, pigiau grybo. Ir laikosi jie man labai gerai, be jokio pagrindo. Bet sako, juose viena chemija, dar ten kokių tai metalų sunkiųjų pridėta? Naudoju juos jau kokie 5 metai, ale nenoriu be laiko kad akių vokai susiraukšlėtų, nusprendžiau pereiti prie brangesnių, gal mažiau kenksmingų. Nusipirkau The Body Shop , tokie keturi kubeliai, na neblogi, bet Ruby Rose man vis tiek gražesni, nes aš mėgstu tokius labai perlamutrinius. Gal galit ką nors rekomenduoti?
Iš kur informaciją apie sunkiuosius metalus traukėt?
QUOTE(prieblanda @ 2007 02 19, 10:17)
Iš kur informaciją apie sunkiuosius metalus traukėt?
Nu gi forume perskaičiau, kokie jie negeri Dabar skaitau ką matau ant pakelio ką matau-alavo oksidas, mangano violetas,mangano violetinis, ferocianidas, geležies oksidas, chromo hidroksidas,dar ten kažkokie sudėtiniai dalykai? Čia metalai šiaip