Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

As irgi turiu Chanel seselius keturiu spalvu, beje, tai vieninteliai seseliai, kuriuos turiu, nes nemoku graziai akiu pasidazyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lieppa @ 2007 02 13, 00:48)
brangios forumietes 4u.gif
nagi patarkite, ar verta pirkti Erdesos seseliukus? visokiu nuomoniu prisiklausiau...ziurejau spalvytes, tokios graziosss biggrin.gif ar verti jie tu pinigeliu, kas atsakys?....

pati naudoju - man geresniu nera thumbup.gif o jei dar ir su seseliu pagrindu (naudoju manhattan), tai isvis ilgai laikosi ir nesubega i rauksleles thumbup.gif
Atsakyti
taip chanel seseliai tikrai superiniai turiu 4 spalvu ir tokius skystus rozinio atspalvio gerai laiko o kas svarbiausia nesubega i rauyksles ir neerzina akiu nes maniskes labai jautrios thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visoms, kurios atsaket 4u.gif
Na is ties uzsimaniau isigyti tuos Erdesos seseliukus... bigsmile.gif Kokias spalvytes turit? Maciau labai grazias blizgias, o matines tai siaip sau ziurisi g.gif Nors tiesa sakant, neesu pati bandziusi...Reiks turbut nueiti i Vokieciu gatve pas juos ir paprasyti, kad padazytu... ax.gif Aisku nuolaidu tiems seseliams nebuna? g.gif
Atsakyti
as pries tepant bet kokius seselius darau pagrinda- patepu krempudra truputi voka, gerai papudruoju kompaktine ir tada seselius dedu, tai tikrai geriau laikosi ir prastesni seseliai. rolleyes.gif man laaabai patiko eye shimmer is body shop, tokie svytintys, keiciantys spalva seseliai. Atrodo neryskus, bet kai uztepi, tai kazkaip svytinciai graziai atrodo ir galima juos deti ant tamsaus seselio, tai tada l. grazus vakarinis variantas.
Atsakyti
Labai retai dazausi su seseliais,bet is turetu ir turimu man labiausiai patinka IsaDora ir LANCOME... ax.gif
Atsakyti
Apie IsaDora net neverta kalbėti, nesikartosiu, kad jie nerealūs thumbup.gif wub.gif Neseniai atradau Gosch ir Bonjour - likau labai patenkinta bigsmile.gif
Papildyta:
Tiksliau, ne atradau, o išbandžiau tongue.gif
Atsakyti
Isadora ir Artdeco thumbup.gif
Atsakyti
Is mano turetu seseliu labiausiai patiko Christian dior thumbup.gif Dabar pora turiu,tai su tais tik ir dazaus. Siaip dar geri buvo Pupa ir Loreal smile.gif
Atsakyti
Man patys geriausi- Ruby Rose, spalvų įvairovė tai thumbup.gif O kaina, pigiau grybo. Ir laikosi jie man labai gerai, be jokio pagrindo. Bet sako, juose viena chemija, dar ten kokių tai metalų sunkiųjų pridėta? g.gif Naudoju juos jau kokie 5 metai, ale nenoriu be laiko kad akių vokai susiraukšlėtų, nusprendžiau pereiti prie brangesnių, gal mažiau kenksmingų. Nusipirkau The Body Shop , tokie keturi kubeliai, na neblogi, bet Ruby Rose man vis tiek gražesni, nes aš mėgstu tokius labai perlamutrinius. Gal galit ką nors rekomenduoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2007 02 19, 00:08)
Man patys geriausi- Ruby Rose, spalvų įvairovė tai thumbup.gif O kaina, pigiau grybo. Ir laikosi jie man labai gerai, be jokio pagrindo. Bet sako, juose viena chemija, dar ten kokių tai metalų sunkiųjų pridėta? g.gif Naudoju juos jau kokie 5 metai, ale nenoriu be laiko kad akių vokai susiraukšlėtų, nusprendžiau pereiti prie brangesnių, gal mažiau kenksmingų. Nusipirkau The Body Shop , tokie keturi kubeliai, na neblogi, bet Ruby Rose man vis tiek gražesni, nes aš mėgstu tokius labai perlamutrinius. Gal galit ką nors rekomenduoti? ax.gif

Iš kur informaciją apie sunkiuosius metalus traukėt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 02 19, 10:17)
Iš kur informaciją apie sunkiuosius metalus traukėt?  blink.gif

Nu gi forume perskaičiau, kokie jie negeri blink.gif Dabar skaitau ką matau ant pakelio ką matau-alavo oksidas, mangano violetas,mangano violetinis, ferocianidas, geležies oksidas, chromo hidroksidas,dar ten kažkokie sudėtiniai dalykai? Čia metalai šiaip g.gif
Atsakyti