Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(Masha @ 2007 08 24, 16:57)
Kokie butu atsiliepimai apie MANHATTAN akiu seselius? (kur buna po viena spalvyte). Siandien uztikau juoda spalva bigsmile.gif

Manhattan man visai gerai laikos, turiu gal kokias 4 spalvas, jos pakankamai ryskios ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Finna @ 2007 08 25, 11:13)
Kiek kainavo? bigsmile.gif

99 litukus, bet tai kiek ju ten dauuug doh.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(baggio @ 2007 08 24, 18:04)
SOS  doh.gif Susigundziau siandien ir as siais seseliukais, tik beda ta, kad nezinau kaip ir kur tiek spalvu ant akies suguldyt. Nelabai galiu iziuret kur zalia, o kur turkio pas jus padazyta ? Gal galit patart-prasau  4u.gif

As daziau taip: gelsva ties antakio linija, visa voka melsva, bananine linija zalsva spalva, o isorini virsutini akies kampa alyvine mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Eveliina @ 2007 08 26, 21:42)
man kazkodel atrodo kad rimmel turi matinius g.gif
Papildyta:

kadangi geras modelis esi, prasom pasidemonstruot su naujais seseliais, bigsmile.gif beje mane irgi domina kiek kainavo ir kur pirkai blush2.gif

Pirkau kristianoj Vilniuj gedo prospekte smile.gif o pademostruot tai pademonstruosiu butinai, kai susiruosiu nuotraukas perkelti i kompa blush2.gif tingine as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 08 22, 15:50)
dek seseliu pagrinda ir laikys beveik visi gerai mirksiukas.gif

Naudoju Artdeco pagrinda, bet po visos dienos vistiek jau toks nublankes palieka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2007 08 29, 22:19)
Naudoju Artdeco pagrinda, bet po visos dienos vistiek jau toks nublankes palieka  unsure.gif

Tada yra kitas budas (kuris man labiau patinka) ax.gif uztepk skysto paakiu maskuoklio ant akiu voku ir vokus papudruok kompaktine ar biria pudra. Man laikos seseliai labai neblogai po tokios proceduros mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 08 30, 08:07)
Tada yra kitas budas (kuris man labiau patinka) ax.gif uztepk skysto paakiu maskuoklio ant akiu voku ir vokus papudruok kompaktine ar biria pudra. Man laikos seseliai labai neblogai po tokios proceduros mirksiukas.gif

Nenaudoju paakiu maskuoklio, kol kas nereik dar ax.gif Bet dekui uz patarima, reiks kadanors ismegint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2007 08 29, 22:19)
Naudoju Artdeco pagrinda, bet po visos dienos vistiek jau toks nublankes palieka  unsure.gif

Kaip įdomiai.
Man Artdeco pagrindas labai labai patinka thumbup.gif
O šešėliai, kaip ir anksčiau tos pačios firmos geriausi.
Nors pagal spalvas dar labai Isadora patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 30 rugpjūčio 2007 - 09:06
Dienai labai patinka Isadora - tiek spalvomis, tiek kokybe. Vakarui, kai reikia pvz. žvilgesnių, renkuosi The Body shop paletę - gerai laikosi ir spalvos gražios smile.gif
Atsakyti
Kazin kaip Clinique seseliai? Yra atsiliepimu? g.gif
Atsakyti
turiu ir kempinele tepamus ir skystus clinique seselius, spalvos man patinka, o uztepus ant artdeco bazes issilaiko visa diena. jei be jos, aisku, subega i rauksleles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 31 rugpjūčio 2007 - 19:00
labai fainuciai gosh seseliai, nors ten atrodo visam kunui skirta - tokie blizguciai ivairiaspalviai mazutese dezutese thumbup.gif turiu rudus, tai jie labiau vakarui, dabar planuoju pirkti balsvus, kad tik blizgetu, bet spalvos nebutu
Atsakyti
QUOTE(tulpia @ 2007 09 05, 11:11)
labai fainuciai gosh seseliai, nors ten atrodo visam kunui skirta - tokie blizguciai ivairiaspalviai mazutese dezutese thumbup.gif turiu rudus, tai jie labiau vakarui, dabar planuoju pirkti balsvus, kad tik blizgetu, bet spalvos nebutu

man jie irgi patiko mirksiukas.gif as turiu rusvus ir sviesius i zalsvuma,(sunku nupasakoti spalva ax.gif ) juos ir sudrekinus sepeteli galima tepti mirksiukas.gif tik man kazkaip nesigauna smile.gif
Atsakyti
Šiaip tai Artdeco išsilaikė visą dieną nenubyrėję, nesubėgę ir be pagrindo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 09 05, 18:01)
Šiaip tai Artdeco išsilaikė visą dieną nenubyrėję, nesubėgę ir be pagrindo smile.gif

Kaip jum gerai unsure.gif man jie be pagrindo isvis nesilaiko doh.gif mano akys matyt kazkokios netinkamos jiems doh.gif lotuliukas.gif
Vakar is braskiu parkeliavo mano issvajotieji Shu Uemura seseliai metalic blizgesiu thumbup.gif
user posted image
Spalva nereali wub.gif atrodo lygiai taip pat kaip sitoj foto, bet tepas taip roziniai su idomiu blizgesiu ax.gif Puikus! thumbup.gif
Atsakyti