Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

Kokie butu atsiliepimai apie MANHATTAN akiu seselius? (kur buna po viena spalvyte). Siandien uztikau juoda spalva bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 08 02, 12:55)
As irgi situos pacius turiu, bet jei atvirai nusivyliau...tikejausi kad bus ryskesni unsure.gif O ir laikos jie ant menes ne stebuklingai g.gif
Gerokai pafotoshopintoj reklamelej sie seseliukai atrodo taip:
user posted image

O gyvai ant manes va kaip (susikroviau visas 4 spalvas ax.gif ):
user posted image
user posted image

SOS doh.gif Susigundziau siandien ir as siais seseliukais, tik beda ta, kad nezinau kaip ir kur tiek spalvu ant akies suguldyt. Nelabai galiu iziuret kur zalia, o kur turkio pas jus padazyta ? Gal galit patart-prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 08 23, 07:28)
Vakar nusipirkau seniai nuziuretus Chanel vandeninius seselius "Ombre d'eau" ax.gif spalvyte trecia is desines, tokia burgundiska thumbup.gif Tik kol ismoksiu as jais pasidazyt doh.gif
user posted image

Kiek kainavo? bigsmile.gif
Atsakyti
Asmeniskai as manau, kad seseliai nuo kainos nepriklauso labai jau... pas mane yra ir pigiu ir brngiu ir su visokais graziai pasidazo, tik reik moketi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2007 08 14, 11:17)
na va pagaliau nusipirkau Ruby Rose seseliu, net 48spalvas
http://www.rubyrose....ne_tiene21.html 
vat toki,uz 20lt.ir tokiu atspalviu kokiu reikia rinkini.tiesa dar nebandziau ,bet spalvos man tikrai patinka ir nebrangu. ir jei kam idomu kur kaune yra pirkti didesniu rinkiniu , tai galiu pasakyti kad senamiestyje ,prie zaislu parduotuves ,ten kazkaip uzrasyta ,kad kosmetika parfumerija. na zodziu parduotuve , ten maciau ir dar didesni rinkini
http://www.rubyrose....e_tiene388.html    vat sitoki uz 32lt. tai vos negu nenusigrauziau.
ir dar maciau tokiu varijantu kaip pirmoj nuorodoj ,prie stoties turgaus ,toj taip vadinamoj bazytej, irgi tokia parduotuve yra .o kitur tai labai prasti reikalai ,kur ejau tai tik mazus turi kur kokios 6-4 spalvos.ir kraipo galvom lyg pirma kart girdetu toki dalyka, tai net durna buvau pasijutus  smile.gif

KOkie faini kažin kur Klaipėdoj rasti tokių šešėlių rinkinių?
Atsakyti
Atvirai sakant nusivyliau Manhattan seseliais, veliau turejau Isadora, dabar noreciau isbandyti tokius kai lyg atrodo kad akys svyti sidabru tarsi i melsvuma. Tik nezinau kokios firmos pasirinkti. Gal galetumet patarti? blink.gif
Atsakyti
kaip man patiko chanel wub.gif pas drauge pasidaziau tai super seseliukai thumbup.gif ir laikosi ziauriai gerai, ir spalvytes nerealios, niu geras daikciukas
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2007 08 26, 10:32)
kaip man patiko chanel wub.gif  pas drauge pasidaziau tai super seseliukai thumbup.gif  ir laikosi ziauriai gerai, ir spalvytes nerealios, niu geras daikciukas

drinks_cheers.gif
Atsakyti
sakykit, ar esate maciusios matiniu smelio spalvos seseliu g.gif, nes man tie visi blizgus schmoll.gif
Atsakyti
Anksčiau Lumene esu turėjusi tokius balintos kavos ir tamsesnė spalva (po dvi kur yra), bet dabar tokių spalvų nebėra pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 08 26, 20:50)
sakykit, ar esate maciusios matiniu smelio spalvos seseliu g.gif, nes man tie visi blizgus  schmoll.gif

man kazkodel atrodo kad rimmel turi matinius g.gif
Papildyta:
QUOTE(F_A @ 2007 08 23, 12:30)
na va jau puse dienos pravaiksciojau-seseliai savo vietoj  thumbup.gif
Papildyta:

apie tai buvo kalbeta temoj Makijazas II, uzsuk  mirksiukas.gif

kadangi geras modelis esi, prasom pasidemonstruot su naujais seseliais, bigsmile.gif beje mane irgi domina kiek kainavo ir kur pirkai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 08 26, 20:32)
man kazkodel atrodo kad rimmel turi matinius g.gif

turejo tikrai ir man jie labai patiko, bet kiek esu ieskojusi -tai daugiau neteko matyti verysad.gif, nusipirkau vienus tokius lyg ir vos vos tas blizgesys, bet kai uzsitepu-nu blizga doh.gif
buvau radus is Bourjois matinius, bet po pusmecio jie man tikraja to zodzio prasme -sumedejo blink.gif -tad naudoti be sansu
Atsakyti