Sveikos tokios temos paieškoj neradau, taigi sukūriau. Gal galit patart kaip išsirinkti kokia šešėlių spalva labiausiai tinka?
Ar nėra tokios taisyklės (pvz: rudaakėms-žali, žaliaakėms-rožiniai ir t.t.)?
Pasidalinkit patirtim
Na o as viena kart gyvenime sau leidau nusipirkti C Dior seselius,5in1.Ir likau labai labai patenkinta.Niekad negalvojau kad kokybe gali buti super.Visa diena isvaikstau ir nesubega,gal tik vakare spalva lieka blankesne.O taip naudoju loreal seselius,tai kartais gerai laiko ,kita kart subega.taip pat ir artdeco kokybe kaip ir loreal.Na o Revlon yra daug pigesni ir kokybe ne ka blogesne uz loreal,maybeline ar artdeco. Bet kaip sakiau isbandziusi C Dior iskart pamylau
QUOTE(Giorgia @ 2007 02 23, 12:22)
man tai labiausiai bourjois firmos seseliai patinka,o spalvu ivairiove irgi plati.
Pritariu,be to man labai gerai issilaiko,nesubega i rauksles,nes mano oda riebi,tai ilgai kiti neissilaikydavo,o sitie tikrai
Labai patinka Isadoros seseliai, neseniai isigijau Erdesos seselius tai irgi labai neblogi, laikosi matyt ilgiausiai is visu mano isbandytu, nes siaip labai jau greit man makiazas akiu nusivalo, subega i rauksles Artdeco faina nes yra didelis spalvu pasirinkimas, be to jie visai neblogi
QUOTE(witchcraft @ 2007 08 22, 15:48)
Labai patinka Isadoros seseliai, neseniai isigijau Erdesos seselius tai irgi labai neblogi, laikosi matyt ilgiausiai is visu mano isbandytu, nes siaip labai jau greit man makiazas akiu nusivalo, subega i rauksles Artdeco faina nes yra didelis spalvu pasirinkimas, be to jie visai neblogi
dek seseliu pagrinda ir laikys beveik visi gerai
QUOTE(F_A @ 2007 08 23, 07:28)
Vakar nusipirkau seniai nuziuretus Chanel vandeninius seselius "Ombre d'eau" spalvyte trecia is desines, tokia burgundiska Tik kol ismoksiu as jais pasidazyt
Ot ir man įdomu, kaip su šlapiais šešėliais juos išskirstyti, kad nesimatytų, kur jie baigiasi ar prasideda
QUOTE(prieblanda @ 2007 08 23, 08:28)
Ot ir man įdomu, kaip su šlapiais šešėliais juos išskirstyti, kad nesimatytų, kur jie baigiasi ar prasideda
sukamais judesiukais pirstuku jie pasidaro tokie kaip pudriniai
QUOTE(F_A @ 2007 08 23, 07:28)
Vakar nusipirkau seniai nuziuretus Chanel vandeninius seselius "Ombre d'eau" spalvyte trecia is desines, tokia burgundiska Tik kol ismoksiu as jais pasidazyt
labai paprasta juos paskirstyti tereikia gerai suplakti buteliuka kad vienodai susiplaktu spalva ir tada patepi ir su pirstu labai tolygiai pasiskirsto
QUOTE(ramintele22 @ 2007 08 23, 12:00)
labai paprasta juos paskirstyti tereikia gerai suplakti buteliuka kad vienodai susiplaktu spalva ir tada patepi ir su pirstu labai tolygiai pasiskirsto
na va jau puse dienos pravaiksciojau-seseliai savo vietoj
Papildyta:
QUOTE(Panelytex @ 2007 08 16, 19:06)
Sveikos tokios temos paieškoj neradau, taigi sukūriau. Gal galit patart kaip išsirinkti kokia šešėlių spalva labiausiai tinka?
Pasidalinkit patirtim
Pasidalinkit patirtim
apie tai buvo kalbeta temoj Makijazas II, uzsuk