Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(Baltija @ 2007 08 02, 19:19)
o jei šlapiu šepetėliu tept ?  ax.gif

Nezinau,neturiu tu seseliu.turiu kitus IsaDora,tai ju slapiu tikrai negalima tept.

QUOTE(Dasha @ 2007 08 02, 23:24)
Artdeco seseliai yra po viena spalvyte, susiperki 4ias kokias nori spalvas, tada nusiperki dezute (kartais buna akcija ir duoda veltui, as taip ja gavau) ir ten yra veidrodelis. bet is kitos puses veidrodelis buna prie pudru.. bet seseliai vistiek superiniai..

Tai jo,zinau,kad susiperki ir tada dezute perki,jau turiu tris spalvytes seseliu,niekaip neprisiruosiu dezutes nusipirkt blush2.gif Anyway,dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 08 02, 19:09)
F_A ant taves irgi graziai atrodo thumbup.gif  Realybej kai pamaciau tai tikrai spalvos daug blyskesnes nei tikejausi ax.gif

Aciuka 4u.gif ax.gif

O vat dar idomumas toks - Artdeco seseliai kazkodel ant mano akyciu irgi ne stebuklaingai laikosi g.gif galvojau gal reik seseliu pagrinda nusipirkt, kad laikytusi, bet kad kiti seseliai laikos geriau, kad ir pvz Pupos-tiesiog idealiai visa diena!..keista mano oda matyt kazkokia g.gif
Papildyta:
QUOTE(helena @ 2007 08 02, 19:16)
Man atrodo, Cover Girl nėra jau prekyboj..

Mano ziniomis taip pat- nera jau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2007 08 02, 19:19)
o jei šlapiu šepetėliu tept ?  ax.gif

Toj mano foto jie ir buvo tepti dregnu sepetuku, nes butu isvis nematomi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 08 02, 12:55)
As irgi situos pacius turiu, bet jei atvirai nusivyliau...tikejausi kad bus ryskesni unsure.gif O ir laikos jie ant menes ne stebuklingai g.gif
Gerokai pafotoshopintoj reklamelej sie seseliukai atrodo taip:
user posted image

O gyvai ant manes va kaip (susikroviau visas 4 spalvas ax.gif ):
user posted image
user posted image

man labai graziai ant taves atrodo wub.gif bigsmile.gif daug graziau nei reklamoj, geriau subtiliau, nei issaukianciai ryskiai blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 08 03, 09:44)
man labai graziai ant taves atrodo  wub.gif  bigsmile.gif daug graziau nei reklamoj, geriau subtiliau, nei issaukianciai ryskiai  blush2.gif  4u.gif

Aciuka! 4u.gif blush2.gif bet as pasteliniu panasiu seseliu jau turejau, o siuos pirkdama tikejaus, kad bus kitokie... g.gif
Atsakyti
artdeko,lankom wub.gif
Atsakyti
Beja merginos, gal kuri bandet Dior seselius tokiam kaip nagu lako buteliuke ir labai keistos konsistencijos, sakyciau vandeniniai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 08 02, 18:16)
Man atrodo, Cover Girl nėra jau prekyboj..

Papildyta:
QUOTE(F_A @ 2007 08 03, 08:09)

Mano ziniomis taip pat- nera jau schmoll.gif

Kazkada, labai senai maciau sia kosmetika pas mus, dabar nebematau, musiet tikrai nebera... labai gaila verysad.gif, atveze man is uzsienio CG seselius, labai patiko thumbup.gif , nerealiai ilgai issilaiko, nenubyra ir spalvos wub.gif, uzsimaniau ju pas mus nusipirkti ir šiš !!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 03 rugpjūčio 2007 - 10:27
QUOTE(F_A @ 2007 08 03, 10:20)
Beja merginos, gal kuri bandet Dior seselius tokiam kaip nagu lako buteliuke ir labai keistos konsistencijos, sakyciau vandeniniai? g.gif

tokiu is dioro net nemaciau blush2.gif taciau tokius turiu is chanelio sakyciau nerealus labai faini grazus toks perlamutras, islieka labai ilgai, visiskai i raukslele nesubega, drekina voku oda....
stai tokius turiu tik dar ir kitokiu spalvu
Atsakyti
Merginos, gal kuri buvote aptikusios nebrangius juodos spalvos seselius? help.gif Maciau Gosh turi sia spalvyte, bet kadangi naudoju labai retai nesinori moketi gan nepigiai.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Masha @ 2007 08 03, 22:45)
Merginos, gal kuri buvote aptikusios nebrangius juodos spalvos seselius? help.gif Maciau Gosh turi sia spalvyte, bet kadangi naudoju labai retai nesinori moketi gan nepigiai.. verysad.gif

Maciau, kad ARTDECO yra dveji - vieni su smulkiais blizguciais, kiti - be. Kaina - 16 Lt. Nemanau, kad cia jau tiek daug. Be to, tai vieni is geresniu seseliu.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 08 03, 22:26)
Maciau, kad ARTDECO yra dveji - vieni su smulkiais blizguciais, kiti - be. Kaina - 16 Lt. Nemanau, kad cia jau tiek daug. Be to, tai vieni is geresniu seseliu.

Turiu Artdeco 02 spalvyte, su blizguciais. jau kazkas link tos puses, bet vis tiek ne tokia juoda kaip noreciau schmoll.gif Labiau i ruduma jin..
Atsakyti
turiu rimel juodus seselius, nenaudoju, galiu perleisti
Atsakyti