Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

Isadora - geriausi seseliai, kuriuos turejau. Turiu 2007 vasaros kolekcijos Nr. 55, "Pool coctail" kvarteta... super
Atsakyti
man tai labai faini erdesos, egipto zemes seseliukai, labai kokybiski, gerai tepasi, ilgai laiko smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sokoladux @ 2007 07 30, 23:42)
man tai labai faini erdesos, egipto zemes seseliukai, labai kokybiski, gerai tepasi, ilgai laiko smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif

laba. nesenai nusipirkau is savo kosmetologes Erikos makiazo baze thumbup.gif , tai egipto zemes seseliai ilgiau issilaiko ir nesubega i rauksleles.
Atsakyti
Mergaites, kal kas zinote kur yra pirkti COVER GIRL seseliu? 4u.gif
Atsakyti
man reiketu atsiliepimu apie rimmel metallic shine blush2.gif ax.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elinaa81 @ 2007 07 29, 00:56)
Isadora - geriausi seseliai, kuriuos turejau. Turiu 2007 vasaros kolekcijos Nr. 55, "Pool coctail" kvarteta... super

As irgi situos pacius turiu, bet jei atvirai nusivyliau...tikejausi kad bus ryskesni unsure.gif O ir laikos jie ant menes ne stebuklingai g.gif
Gerokai pafotoshopintoj reklamelej sie seseliukai atrodo taip:
user posted image

O gyvai ant manes va kaip (susikroviau visas 4 spalvas ax.gif ):
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 08 02, 11:55)
As irgi situos pacius turiu, bet jei atvirai nusivyliau...tikejausi kad bus ryskesni unsure.gif O ir laikos jie ant menes ne stebuklingai g.gif
Gerokai pafotoshopintoj reklamelej sie seseliukai atrodo taip:
user posted image

O gyvai ant manes va kaip (susikroviau visas 4 spalvas ax.gif ):
user posted image
user posted image

kad ir ant tavo odeles graziai atrodo, jei nori panasiu spalvu tik ryskesniu - pabandyk artdeco, turiu toki ir geltona ir melyna/akvamarina good.gif
Atsakyti
F_A ant taves irgi graziai atrodo thumbup.gif Realybej kai pamaciau tai tikrai spalvos daug blyskesnes nei tikejausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2007 08 01, 18:04)
Mergaites, kal kas zinote kur yra pirkti COVER GIRL seseliu? 4u.gif

Man atrodo, Cover Girl nėra jau prekyboj..
Atsakyti
O artdeco seseliu dezutese yra veidrodukas?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 08 02, 19:09)
Realybej kai pamaciau tai tikrai spalvos daug blyskesnes nei tikejausi ax.gif

o jei šlapiu šepetėliu tept ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 08 02, 18:17)
O artdeco seseliu dezutese yra veidrodukas?

Artdeco seseliai yra po viena spalvyte, susiperki 4ias kokias nori spalvas, tada nusiperki dezute (kartais buna akcija ir duoda veltui, as taip ja gavau) ir ten yra veidrodelis. bet is kitos puses veidrodelis buna prie pudru.. bet seseliai vistiek superiniai..
Atsakyti