Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(linuzielia @ 2007 07 22, 14:47)
tai vat as jau pradedu prarasti vilti surasti brangesniu seseliu toki varijanta tai ir svarstau apie Ruby Rose.Nes po 1-2 spalva susipirkti visas reikiamas ,tai neapsimoka. Senai jau ziurejau tokia kosmetika.
o kiek daugiausia buna spalvu Rubu Rose ?ar 20didziausias? ir kiek jis mazdaug kainuoja? nes seniai seniai buvau pirkus 10ar pan. tai apie 5Lt. mokejau.

Čia visas pasirinkimas, bet kainų tai nežinau, nes seniai šešėlius bepirkau ax.gif Gal 20Lt prieš kelis metus buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2007 07 22, 12:03)
Kur galima Vilniuje isigyti Ruby Rose seseliu?

Trakų g. priešais Pabo Latino ir Drogą, parduotuvė vadinasi Koslina smile.gif
Taip pat Karoliniškių Maximoje, požeminiame aukšte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 07 22, 15:20)
Čia visas pasirinkimas, bet kainų tai nežinau, nes seniai šešėlius bepirkau  ax.gif  Gal 20Lt prieš kelis metus buvo?  g.gif

aciu labai uz nuoroda.ohoho kiek ten spalvu!!! thumbup.gif ir kokios grazios.artimiausiom dienom eisiu ieskot.o jos aisku gerai laikosi tik su seseliu pgrindu? ar ir be jo neblogai?
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2007 07 22, 19:42)
aciu labai uz nuoroda.ohoho kiek ten spalvu!!!  thumbup.gif  ir kokios grazios.artimiausiom dienom eisiu ieskot.o jos aisku gerai laikosi tik su seseliu pgrindu? ar ir be jo neblogai?

Ir be jo neblogai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 07 22, 20:11)
Ir be jo neblogai  mirksiukas.gif

aciu uz informacija. bandysim tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BaltaJuoda @ 2007 07 22, 15:41)
Trakų g. priešais Pabo Latino ir Drogą, parduotuvė vadinasi Koslina smile.gif
Taip pat Karoliniškių Maximoje, požeminiame aukšte smile.gif

Karoliniskiu Maximoj Koslina gal pries metus uzsidare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 07 22, 21:51)
Karoliniskiu Maximoj Koslina gal pries metus uzsidare ax.gif

O ar aš rašiau kad Karoliniškių Maximoj rusy Koslinoj šešėlius mačiau? blink.gif Nerašiau. Ten šiaip kosmetikos kažkuriam skyriuj mačiau.
Atsakyti
QUOTE(BaltaJuoda @ 2007 07 23, 18:03)
O ar aš rašiau kad Karoliniškių Maximoj rusy Koslinoj šešėlius mačiau?  blink.gif  Nerašiau. Ten šiaip kosmetikos kažkuriam skyriuj mačiau.

Siandien specialiai ten uzsukau,yra tu seseliu,pasirinkimas nedidelis,tie patys uzsilike nuo Koslinos laiku..
Atsakyti
Taj kur dar ju rast galima? I traku gatve toli trenktis blyn doh.gif
eurokosai jais neprekiauja?
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 07 23, 18:09)

Nu ne,neprekiauja.Jei nori parasyk man az parasysiu kur tau arciausiai butu ju pirkt.
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 07 23, 18:09)

sian vaziuodama pro kalvariju turgu kitoje jo puseje maciau parduotuve kazkokia kur ant lango didelemis raidemis raso kad prekiausja ruby rose kosmetika
Atsakyti
manpatys geriausi seseliai,is visu, kuriuos tik naudojau, is AVONO 4u.gif
tikslaus pavadinimo nezinau... jie tokiam mazam kaip buteliuke (nezinau kaip kitaip ivardinti lotuliukas.gif ), birus, ilgai islieka ir laaaabai grazios spalvos wub.gif
kadangi mano akys melynos nusipirkau auksines spalvos wub.gif pati sau bunu grazi thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti