Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

Erdesos šešėliai labai liux thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
kiek beturejau seseliu visgi chanel kokybiskiausi smile.gif
Atsakyti
man tai laaabai patinka ruby rose. ir kainyte nebloga ir tikrai graziai blizga, o beja ir gerai laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 07 16, 15:25)
O va čia tai man patinka - diskutuoja žmonės temoj, net nežino, kokioj  lotuliukas.gif

nu ***** biggrin.gif žinau kokia tema- apie šešėlius. bet nesigilinau, kad tema suformuluota kaip klausimas.
Atsakyti
patinka Artdeco, Isa Dora seseliai. dar-Gyvenchy, Chanel, E. Lauder. ypac brangesniu firmu seseliu kokybe tiesiog fantastiska bigsmile.gif
Atsakyti
Naudoju Zest spalvos Avon patvarius vokų šešėlius, man labai tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 18 liepos 2007 - 15:05
Siaip seseliu labai daug nesu naudojusi, bet kiek turejau tai labiausiai patiko Isa Dora. Lorealio turejau skystus seselius, bet jie man kazkaip subegdavo i rauksle g.gif . Na gal dazytis nemoku taip kaip reikia, o gal akiu forma nedekinga, o gal tiesiog blogi jie man pasitaike. O va neperseniausiai vyrui bendradarbes isiule Oriflame seselius (atseit zmonai palepinti). Tai ka as zinau, kazkokie jie miltai man. Patepi ant voku ir atrodau kaip is kokios kepyklos islindusi buciau blink.gif .
Atsakyti
man parveze lauktuviu Maybyline seseliu ir dar Cover girl.dar nebandziau ,bet kai paziurejau kokia ju kaina juokinga (4.60 $ litais kazkur butu apie 12Lt.)tai man akys ant kaktos issoko ,pas mus lietuvoj kokybe aiskiai prastesne ir kaina zymiai didesne ,4spalvu seseliu net su ziburiu uz tokia kaina nerastum ,bent jau sitos firmos,na nebent koks galiojimo terminas pasibaiges.
ir dar norejau paklausti , gal kuri zinos ar yra kokiu seseliu (lietuvoj)kur yra daugiau spalvu sakykim 6-8 ar daugiau ??? man labai reiktu
Atsakyti
isbandziau ivairiu firmu seselius;na kazkaip jie man visi i rauksles subegdavo,tai dabar nusipirkau pagrinda seseliams ir patikekit-ruby rose kuo puikiausiai atlaike jau 11val.ir atrodo kaip tik padazyti
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2007 07 20, 15:44)
man parveze lauktuviu Maybyline seseliu ir dar Cover girl.dar nebandziau ,bet kai paziurejau kokia ju kaina juokinga (4.60 $ litais kazkur butu apie 12Lt.)tai man akys ant kaktos issoko ,pas mus lietuvoj kokybe aiskiai prastesne ir kaina zymiai didesne ,4spalvu seseliu net su ziburiu uz tokia kaina nerastum ,bent jau sitos firmos,na nebent koks galiojimo terminas pasibaiges.
ir dar norejau paklausti , gal kuri zinos ar yra kokiu seseliu (lietuvoj)kur yra daugiau spalvu sakykim 6-8 ar daugiau ??? man labai reiktu

Tie patys senieji RubyRose po 20 spalvų būna biggrin.gif
Atsakyti
Kur galima Vilniuje isigyti Ruby Rose seseliu?
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 07 20, 21:50)
Tie patys senieji RubyRose po 20 spalvų būna  biggrin.gif

tai vat as jau pradedu prarasti vilti surasti brangesniu seseliu toki varijanta tai ir svarstau apie Ruby Rose.Nes po 1-2 spalva susipirkti visas reikiamas ,tai neapsimoka. Senai jau ziurejau tokia kosmetika.
o kiek daugiausia buna spalvu Rubu Rose ?ar 20didziausias? ir kiek jis mazdaug kainuoja? nes seniai seniai buvau pirkus 10ar pan. tai apie 5Lt. mokejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuzielia: 22 liepos 2007 - 13:49