Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(jbs @ 2007 07 16, 09:33)
Nėra tokių  schmoll.gif

ko nėra? biggrin.gif smoky eyes?

Atsakyti
QUOTE(lelija24 @ 2007 07 16, 12:48)
Na, kad neturiu foto su tuo makiazu, viena karta isdrisau pasidaryt, bet nedasuto iamzint  doh.gif  biggrin.gif Arteja gimtadieniu maratonas, tad jei pasimaliavosiu, butinai pasirodysiu  4u.gif

tikrai butu labai smagu pamatyti. Nukopijuociau 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 07 16, 11:57)

grazu.... thumbup.gif cia gal jusu pacios? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 07 16, 12:57)

man tai negrazu..blakstienos sulipusios, patys seseliai neissklaidyti. Jie turi blankti link antakiu.
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 16, 13:29)
grazu.... thumbup.gif  cia gal jusu pacios? ax.gif

gaila, bet ne bigsmile.gif nemoku taip su tamsiai mėlynais šešėliais pasidažyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 07 16, 10:54)
ko nėra?  biggrin.gif  smoky eyes?

Šešėlių, kurie man būtų patikę ar įtikę. Atsakiau į temos klausimą, o ne į konkrečią žinutę, jei nepastebėjot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 16 liepos 2007 - 13:10
QUOTE(jbs @ 2007 07 16, 15:10)
Šešėlių, kurie man būtų patikę ar įtikę. Atsakiau į temos klausimą, o ne į konkrečią žinutę, jei nepastebėjot.

sorr, neperskaičiau temos pavadinimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 07 16, 13:23)
sorr, neperskaičiau temos pavadinimo  biggrin.gif

O va čia tai man patinka - diskutuoja žmonės temoj, net nežino, kokioj lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaites, atsiprasau is anksto jei ne i tema truputi, bet padekit blush2.gif

nesu megeja dazytis seseliais rolleyes.gif arteja viena svarbi proga, kai reiks pasipuost, tai jau ir seselius issitraukiau blush2.gif . bet... kur gaut gera teptuka? (kokios firmos ir pan unsure.gif ) kuris eitu kaip per sviesta kaip sakant cool.gif na, zo, manau, suprantat, ka turiu omenyje unsure.gif nes isvis kiek paziuriu su teptukais pas mus problemos doh.gif (o gal cia tik man vienai taip verysad.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 16 liepos 2007 - 13:28
QUOTE(leliux @ 2007 07 16, 15:27)
mergaites, atsiprasau is anksto jei ne i tema truputi, bet padekit  blush2.gif

nesu megeja dazytis seseliais  rolleyes.gif arteja viena svarbi proga, kai reiks pasipuost, tai jau ir seselius issitraukiau blush2.gif . bet... kur gaut gera teptuka? (kokios firmos ir pan unsure.gif ) kuris eitu kaip per sviesta kaip sakant  cool.gif na, zo, manau, suprantat, ka turiu omenyje  unsure.gif  nes isvis kiek paziuriu su teptukais pas mus problemos  doh.gif (o gal cia tik man vienai taip  verysad.gif )

rekomenduoju TBS seseliu teptuka. Superinis thumbup.gif Tikrai kaip per sviesta eina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 07 16, 14:30)
rekomenduoju TBS seseliu teptuka. Superinis thumbup.gif  Tikrai kaip per sviesta eina tongue.gif

aciu oro_buckis.gif

Atsakyti