Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(F_A @ 2007 07 11, 13:34)
Nesulaukiau jusu atsakymo tai ir nusipirkau biggrin.gif rytoj isbandysiu, ziuresiu kaip laikysis ant manes ax.gif
Papildyta:
Va situos 4 spalvu isigyjau:
user posted image

Davai ,pabuk modeliu ir pademonstruok kaip seseliai atrodo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 11, 15:50)
siaip grazios spalvytes bet man kazkaip negraziai ant sio modelio atrodo melyni seseliai

Nesigincysiu, biski per daug ant jos primozota melynos spalvos seseliu blink.gif siaip tai zinokit spalva seseliu ant akies visai ne tokia kaip tame fotoshopiniame reklaminiame paveikslelyje-ta melsva yra labai svelni, galima sakyt net i pilkuma nesanti rolleyes.gif siandiena ant akiu susikroviau visas 4 spalvas, teko slapinti teptuka, kad ryskesnes kai kurios ju gautus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Eveliina @ 2007 07 11, 22:05)
Davai ,pabuk modeliu ir pademonstruok kaip seseliai atrodo  blush2.gif  4u.gif

ok, tik reiks nusifotografuot dienos sviesoj, nes prie dirbtinio apsvietimo isvis kitaip dar atrodys doh.gif Na gal rytoj ir imesiu foto rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 12 liepos 2007 - 07:20
Sveikos 4u.gif
as dabar turiu Deborah šešėlius, tai jie man labai patinka. Spalva superinė, gražiai tepasi ir nesubėga. Žodžiu man asmeniškai thumbup.gif Dar pamenu esu bandžiusi Isadora šešėlius, tai jie irgi man l.patiko. Toks jausmas juos palietus, kad jie šiek tiek drėgni.Irgi geras dalykėlis mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaitės, o kokia jūsų nuomonė apie maybelline dream mousse šešėlius? g.gif
Atsakyti
o gal kuri blondine, zydraake darosi padumavusiu akiu makiaza (smoky eyes)? Kokius seselius (firma ir spalva) naudojate? Bandziau su tamsiai melyna - tai kaip su fanarais atrodziau blink.gif Manau,kad gryna juoda irgi netiks. Zydros akys juodame fone idomiai atrodys lotuliukas.gif

Laukiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 07 15, 17:29)
o gal kuri blondine, zydraake darosi padumavusiu akiu makiaza (smoky eyes)? Kokius seselius (firma ir spalva) naudojate? Bandziau su tamsiai melyna - tai kaip su fanarais atrodziau blink.gif  Manau,kad gryna juoda irgi netiks. Zydros akys juodame fone idomiai atrodys  lotuliukas.gif 

Nu taigi mėlyni šešėliai taip ir turi atrodyt biggrin.gif O kaip pilki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 07 15, 18:30)
Nu taigi mėlyni šešėliai taip ir turi atrodyt  biggrin.gif  O kaip pilki?  g.gif

turiu kremini nelabai tamsu sidabrini Loreal "smoky eyes" piestuka, tai gaunasi pakankamai naturalus makiazas. nepasakyciau, kad "smoky eyes". Truksta kazkokio dramatiskumo. Ir tas piestukas yra blizgus. Turbut padumavusioms akims reikia matiniu seseliu.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 07 15, 17:32)
turiu kremini nelabai tamsu sidabrini Loreal "smoky eyes" piestuka, tai gaunasi pakankamai naturalus makiazas. nepasakyciau, kad "smoky eyes". Truksta kazkokio dramatiskumo. Ir tas piestukas yra blizgus. Turbut padumavusioms akims reikia matiniu seseliu.

Kiek mačiau su smoky eyes, tai man visos su matiniais pasirodė g.gif Bet galiu ir aš blogai matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 07 15, 16:29)
o gal kuri blondine, zydraake darosi padumavusiu akiu makiaza (smoky eyes)? Kokius seselius (firma ir spalva) naudojate? Bandziau su tamsiai melyna - tai kaip su fanarais atrodziau blink.gif  Manau,kad gryna juoda irgi netiks. Zydros akys juodame fone idomiai atrodys  lotuliukas.gif 

As darausi smokey eyes su rudu piestuku bei rudais seseliais 4u.gif Esu blondine, melynu akiu. Tai labai graziai gaunasi ir tas akiu melynumas labai isryskeja bigsmile.gif Ir seseliai nera visai matiniai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija24 @ 2007 07 15, 20:46)
As darausi smokey eyes su rudu piestuku bei rudais seseliais  4u.gif Esu blondine, melynu akiu. Tai labai graziai gaunasi ir tas akiu melynumas labai isryskeja  bigsmile.gif Ir seseliai nera visai matiniai  rolleyes.gif

gal galetum ideti savo akyciu photo..? Buciau be galo dekinga 4u.gif
Atsakyti
Nėra tokių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 07 16, 00:40)
gal galetum ideti savo akyciu photo..? Buciau be galo dekinga 4u.gif

Na, kad neturiu foto su tuo makiazu, viena karta isdrisau pasidaryt, bet nedasuto iamzint doh.gif biggrin.gif Arteja gimtadieniu maratonas, tad jei pasimaliavosiu, butinai pasirodysiu 4u.gif
Atsakyti